sen ne igrenc bi adamsin!

ya konuşma zaten sen tepkini sessiz koy o kudursun kendi kendine. böyle ona laf yetiştirince için sogumayacak ki zaten çok çirkefleşen insanlar daha kötü olacaksın. telefonla arasa bile konuşma düzgünce bunu avukatlar halletsin de zaten anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyomuş mecbur avukat tutucan
zaten söyleyebileceği en iğrenç şeyi söyledi
bu kadar çirkinleşen biriyle neyin anlaşmasını yapıcam
sürünsün mahkemelerde benim iddialarımı yalanlamakla uğraşsın dursun
para çıkmasın diye cebinden çok çırpıncak ama yetti artık kendi kaybetti
ya burda okuyorum eşi evi terkediyo adam peşinden gidiyo yalanda olsa düzelme sözü veriyo
ben ne günah işledim de bana bunları layık gördü bunlar neyimi gördüler ne kötülüğümü gördüler istemiyorum gelmesin zaten ama neden bu kadar çirkinleşti?

Burada vakit kaybedeceğine iyi bir avukat araştır ve git aç davanı bir an önce. .Zaten dava uzun sürecek ama en azından davayı kazanacağın kuvvetle muhtemel. Yani herşeyinle aklanırsın, altınlarını da alırsın, nafaka vs'de. Bu insanlara başka türlü ders vermen mümkün değil.

Uğraşmadan huzur, mutluluk olmuyor. Hakkında hayırlısı inşAllah...
bayramdan sonra bir an önce açıcam davamı.. dediğin gibi zaten uzun sürcek bari açayım bir an önce başlasın işlemler
başka türlü ders vermem mümkün değil!

Oyy bacım dayak diyorsun kumar diyorsun.. Böyle bir adamla değil ömür saniye geçmez, sen kurtuldum diye göbek at daha çocuk mocuk yokken.
Ne diye iftiraları için üzülüyorsun. Onların iftiralarına inananlar onlar gibi yalancı iftiracılardır. Kimseye bir şey açıklama yapmana gerek yok. Sen birebir muhatap bile olma, aileni de ettirme. Asla konuşma, ver mahkemeye avukata. Avukatımla görüşün de bitti gitti. Hayatına bak artık
ne güzel olcak aradığında avukatımla görüşün diyip suratına kapatmak.. birden gözümde canlandı da şimdiden iyi geldi :)
zaten kurtulduğuma seviniyorum Allaha şükür Allahın sevdiği kuluymuşum da erken gösterdi yüzünü..
bayramdan sonra açıcam davayı hakettiğini yaşasın herkes yeter artık
ailem de çok yıprandı hep arayan babam oldu anlaşmalı olsun şunları şunları verin diye.. her aradığında sinirlerini zıplattılar babamın da.

dayak, kumar, hakaret. ne diye anlaşmalı boşanacaksın. haklı taraf sensin.

kanunda evlenmeden önce ilişkiye girilmez mi yazıyor canım. bırak ne diyorsa desin.

terbiyesizliğe bakın.

dayak, kumar, hakaret. ne diye anlaşmalı boşanacaksın. haklı taraf sensin.

kanunda evlenmeden önce ilişkiye girilmez mi yazıyor canım. bırak ne diyorsa desin.

terbiyesizliğe bakın.
evet haklı taraf benim.. ama haklıymış gibi benden çok konuşan o.
tabiki kanunda öyle birşey demiyo.. ben adama namusumu teslim etmişim gördüğüm muameleye bakın
anlaşmalı boşanmayı bir an önce bitirmek için istemiştim ama ona bile yanaşmıyo
madem öyle hakkımı savunmam gerekiyo

evet haklı taraf benim.. ama haklıymış gibi benden çok konuşan o.
tabiki kanunda öyle birşey demiyo.. ben adama namusumu teslim etmişim gördüğüm muameleye bakın
anlaşmalı boşanmayı bir an önce bitirmek için istemiştim ama ona bile yanaşmıyo
madem öyle hakkımı savunmam gerekiyo
tabii ki. sonra da desin ki 'zaten kendini temizlemek için evlendi, bir an evvel de bitsin diye anlaşmalı boşanmak istiyor'
siz ona çekişmeli dava açın ki ağzının payını alsın

tabii ki. sonra da desin ki 'zaten kendini temizlemek için evlendi, bir an evvel de bitsin diye anlaşmalı boşanmak istiyor'
siz ona çekişmeli dava açın ki ağzının payını alsın
doğru.. bunu da söyler bu adam
bakın hiçbişey istemedi zaten amacı kendini aklamaktı der
ben buna ne yapsam yaranamam

doğru.. bunu da söyler bu adam
bakın hiçbişey istemedi zaten amacı kendini aklamaktı der
ben buna ne yapsam yaranamam
bunlar için kanıtın var mı? hakaret, darp, tehdit gibi?

yoksa ve yeniden edeceğini düşünüyorsan telefonuna kayıt programı indir. ara onu. boşanma davası açıcam sana de. sonrası da delil olsun

bunlar için kanıtın var mı? hakaret, darp, tehdit gibi?

yoksa ve yeniden edeceğini düşünüyorsan telefonuna kayıt programı indir. ara onu. boşanma davası açıcam sana de. sonrası da delil olsun
faceden yazdı bütün hakaret mesajlarını tehditte var.. darp raporu yok
kayıt programı da var telefonumda ama yeni yüklemiştim
bunlar işe yarar mı dersiniz

faceden yazdı bütün hakaret mesajlarını tehditte var.. darp raporu yok
kayıt programı da var telefonumda ama yeni yüklemiştim
bunlar işe yarar mı dersiniz
facebook mesajları yarar. yüklediyseniz süper. arayın onu. sana dava açıcam deyin. böyle bir insan muhtemelen zaten hakaret edecektir.

ondan sonra ver elini tazminat

facebook mesajları yarar. yüklediyseniz süper. arayın onu. sana dava açıcam deyin. böyle bir insan muhtemelen zaten hakaret edecektir.

ondan sonra ver elini tazminat
inş haklı davamda kazanırım da en ufak şeyde namusa laf etmek ne demekmiş anlarlar
benim canımın yandığı kadar onlarında yansın inş

Dün mübarek gecede öyle dualar ettim ki inş tutar da Rabbim dünyada gösterir bana çektiği çileleri..

Evi terk eden ben olduğum için davaya 1-0 yenik başlamam dimi kızlar?
Ama arkamdan eşyalarımı kamyonla gönderen de o.. yani hakim bunu da göz önünde bulundurur dimi
kırılan eşyalarımında fotoğraflarını çekmiştim kanıt olur onlar da diye düşünüyorum

Kizlar bende bosandim, eski konuma bakabilirsiniz, ve o esim dedigim pislik ve ailesi, herkese bakire olmadigimi, kendimi aklamak icin onunla evlendigimi søylüyormus duyuyorum.
Bende ne mi yapiyorum? Kendisinin gay oldugundan süphelendigimi, ve bu yüzden bosandigimi søylüyorum :KK70: yalanda degil. Hatta benden ønceki karisininda bu yüzden cekip gitmis olucagini søylüyorum, ki kesin øyledir.
Yani 29 yasinda adamsin, iki kez evlenmissin, her iki evliliginde 2 sene civari sürmüs, ve cocuk mocuk yook? Neden acep??
Gecen gün o gicik kiz kardesini gørdüm bir magazada, ve arkadasima "aaa bak fatma, su g..verenin kardesi" dedim!! Iyi yaptim, kissasa Kissas! Onlar benim namusuma dil uzatirsa, ben daha beter uzatirim.
Hodri meydan!

Kizlar bende bosandim, eski konuma bakabilirsiniz, ve o esim dedigim pislik ve ailesi, herkese bakire olmadigimi, kendimi aklamak icin onunla evlendigimi søylüyormus duyuyorum.
Bende ne mi yapiyorum? Kendisinin gay oldugundan süphelendigimi, ve bu yüzden bosandigimi søylüyorum :KK70: yalanda degil. Hatta benden ønceki karisininda bu yüzden cekip gitmis olucagini søylüyorum, ki kesin øyledir.
Yani 29 yasinda adamsin, iki kez evlenmissin, her iki evliliginde 2 sene civari sürmüs, ve cocuk mocuk yook? Neden acep??
Gecen gün o gicik kiz kardesini gørdüm bir magazada, ve arkadasima "aaa bak fatma, su g..verenin kardesi" dedim!! Iyi yaptim, kissasa Kissas! Onlar benim namusuma dil uzatirsa, ben daha beter uzatirim.
Hodri meydan!
valla hakediyolar arkadaşım..
bunlar ancak o dilden anlarlar
ama senin bakire olmadığını söyleseler de karşısındaki insanlar demiyolarmıymış o zaman neden hemen göndermedin babasının evine.. yani bu durumda kendilerinide karalamış olmuyolar mı?
benimkiler kendileri yaymıyo ama güya başkaları öyle konuşuyomuş gibi yansıtıyo bana beni üzmek için.

valla hakediyolar arkadaşım..
bunlar ancak o dilden anlarlar
ama senin bakire olmadığını söyleseler de karşısındaki insanlar demiyolarmıymış o zaman neden hemen göndermedin babasının evine.. yani bu durumda kendilerinide karalamış olmuyolar mı?
benimkiler kendileri yaymıyo ama güya başkaları öyle konuşuyomuş gibi yansıtıyo bana beni üzmek için.
Igrenc insanlar ya bunlar. Maden bakire degildim, ne diye seni terkettigimde kapimda agladin geri dön diye? Seni terkettikten 6 ay sonrami aklina geldi bakire olmadigim, tövbe tövbe. Bacisina dedigim o laftan sonra babasi annemi aramis kizin kiz degildi diye haykiriyor Telefonda. Annemin elinden telefonu kaptigim gibi "sen önce oglunun gö..e sahib cik, hepinizmi nonos sunuz la yoksa?" Diye bagirdim.
Diyecegini bilen, duyacaginida bilsin. Bana bakire degildi demelerine kimse inanmaz, ama benim attigim bombanin altindan nasil cikacaklar bakalim. Bu rezilligi onlar istedi, ben sustukca beni karaladilar, ama artik beni kimse durduramaz yeter.

3 aydir baba evindeyim
Anlasmali bosanmaya yanasmiyo. Dava acsam yillarca ugrasicam ve ifritalarina maruz kalicam ailemde bende uzulcez..
Bu 3 aylik sure icersinde iyice midemizi bulandirdilar. Benim dugunumde gelin almaya sadece ablasi geldi damatla. Sehir disina gelin gitmistim. Annem babam yasli gelemezler dediler. Tamam dedik iyiniyet gosterdik. Kinamda da yoktu onlarin tarafindan kimse. Simdi de babasi diyomuski ben kizi almaya gitmedim kizin babasi kendi getirdi. Nasil bir vicdan var sizde ya.
Bir de guya benimkine cevresindekiler diyomuski bu kiz miydi kendini temizlemek icin mi evlendi senle. Yalan olduguna adim gibi eminim onun cevresini ben de taniyorum. Ama kizlar ben bunlari haketmedigim halde boyle seylerle itham edilmek beni cok uzuyo.
Evet evi terk ettim ama onun kumarindan yalanlarindan dayagindan biktigim icin. O da arkamdan evi terkeden kariyi istemem ben benim soyadimi tasimasin dedi babama. Geri gelmesin. Babam dedi gel konusalim ne oldu aranizda beyimiz gelmedi. Simdide neden geri donmemisim ben ne icin evlenmisim kendimi temizlemek icinmis beni nerden yaralayacagini oyle iyi biliyo ki.. ailecek asagilama meraklisi bunlar :KK43::KK43::KK62::KK62:
iste, pisman olup acaba diyecegin hicbi sey birakmamislar sana, ne mutlu.. anlasmaliya yanasmiyosa ac cekismeliyi, ne korkuyosun.. mahkemeler genelde kadindan yana oluyor, atilan her iftirayi ciddiye alacaklarsa ohooo kimse aklanamaz.. ugrassin dursunlar bosver..

iste, pisman olup acaba diyecegin hicbi sey birakmamislar sana, ne mutlu.. anlasmaliya yanasmiyosa ac cekismeliyi, ne korkuyosun.. mahkemeler genelde kadindan yana oluyor, atilan her iftirayi ciddiye alacaklarsa ohooo kimse aklanamaz.. ugrassin dursunlar bosver..
en çokta buna seviniyorum biliyo musun? evet pişman olacağım acaba diyeceğim hiç bişey bırakmadılar
burda okuyorum erkek geliyo yalvarıp yakarıyo yalandan da olsa dönmesini sağlıyo
ama bu evliyken zaten nefret ettirmişti yaptıklarıyla ayrıldıktan sonra daha da mide bulandırdı yani gerçek yüzlerini tam anlamıyla görmüş oldum çok şükür
Allah acımış bana resmen
istedikleri kadar iftira atsınlar kanıtlayamadıktan sonra boş boş konuşurlar ancak

O zaman gözünüzü karartın ve çekişmeli açın. Bir de tazminat davası. O iftiralar nasılsa çürür. Madem ki maddi endişeleri yüzünden anlaşmıyor, siz de elinizden geleni ardınıza koymayın. İyi bir avukat bulun kıvransın.
böyle insanları bu çekişme içine çekip daha fazla çirkinleştirip kendini üzmeye değer mi bilmiyorum. sen onlar gibi iğrençleşemezsin bence. haa yaparım lafsa laf diyorsan, beni etkilemez istedikleri kadar iftira atsınlar dersen bu yola başvur ama ben bu kadar iğrençleşen bir adamın çok daha fazlasını yapıp seni ve aileni daha çok üzeceğinden endişe eder ve lanet olsun der temiz bir mahkeme açar bırakırdım eyrinde olsam.
altınları da münasip bir taraflarına soksunlar. merak etme yaramaz kimseye. sadaka olsun haysiyetsiz Allahsızlara!

Igrenc insanlar ya bunlar. Maden bakire degildim, ne diye seni terkettigimde kapimda agladin geri dön diye? Seni terkettikten 6 ay sonrami aklina geldi bakire olmadigim, tövbe tövbe. Bacisina dedigim o laftan sonra babasi annemi aramis kizin kiz degildi diye haykiriyor Telefonda. Annemin elinden telefonu kaptigim gibi "sen önce oglunun gö..e sahib cik, hepinizmi nonos sunuz la yoksa?" Diye bagirdim.
Diyecegini bilen, duyacaginida bilsin. Bana bakire degildi demelerine kimse inanmaz, ama benim attigim bombanin altindan nasil cikacaklar bakalim. Bu rezilligi onlar istedi, ben sustukca beni karaladilar, ama artik beni kimse durduramaz yeter.
helal olsun valla
kurtulmuşsun sen de boşver

X