SEN NE BİÇİM KADINSIN!!!

aynen öyle yapcaksın yap demesen yapmaz ama aklına gelmez benimkinin elleri ayakları titrio iş söylicekmi die söylediğimdede yapıo ama

aynen öyle yapcaksın yap demesen yapmaz ama aklına gelmez benimkinin elleri ayakları titrio iş söylicekmi die söylediğimdede yapıo ama
benimkinde alışkanlık odlu artık ben demeden yapıyor şükür zaten uzun yıllar bekar hayatı yaşamış yemek dışında elinden her iş geliyor :)

Genelde böyle erkekler. ..çalışan kadının işi çok zor. .Bugün iki çamaşır yikadim astım. .iki çeşit yemek hazırladım. Evi temizledim. .ve birazdanda ise gideceğim. .Hayat çok zor. .Esim ne yapacak. Iş ten gelip yemekleri yiyip yatacak tv izlicek. .Erkeklere hayat hep güzel. .bazen zorla ev işi yaptiriyorum ona. .yoruldum biraz destek ol diyorum. .anca o zaman el atar. ..erkeklerin anlama kabiliyeti yok sanırım. .keşke sen deseydin ki o zaman çamaşır ları atsaydinda yikansaydi. ..şimdide atletin olurdu ...her seyi kadınlardan bekliyorlar yaaa. ..offfffffffff sabır ALLAHIM. .

böyle erkekğe neden hizmetçi gibi davranıyorsunuz..hayır köle diyelim dahaiyi..yapmayın fazla yüz verirseniz böyle olur..hem işe yardım etmez hemde sizi koşturur..daha böyle erkek hayatınız devam etmeyi düşünmüyorsunuz herhalde..klasik türk erkeklerinden biri..bu yüzden türk erkeklerinden nefret ediyorum..tabi iyileride vardır..ama çok çok azdır..

ya size bişey söyleyim mi çamaşır yıkadık diozda allah makine var bide elimizde yıkadığımızı düşünün ???????

oyy benim konu amma uzamış ben yokken :) arkadaşlar bu iş baştan olmalı bence, anneden alışmalı erkek. yoksa olmuyor ne yaparsan.. ben şirinlikle yaptırmaya çalışıyorum olmuyor, kavga ediyorum hiç olmuyor inada biniyor. canı isterse yapar istemezse yapmaz. rutine bağlatamıyorum bu işi. mesela ben çamaşır yıkadım sen de as dersem olay bitmiştir. üç gün makinede dursa dönüp bakmaz biliyorum. ben yapmayınca yapıyor, canı isterse. ama burda konu gerçekten eşimin ev işi yapmaması değil, bana sarfettiği cümle beni yaralayan. bu kadar basit olmamalı bir eşe bu cümleyi söylemek. bir kadın kocasına sen ne biçim adamsın dese cinayet sebebi bu ülkede.. işte konu tamamen bu ve hesabı sorulacak

derler ya bebeği doğunca nasıl alıştırırsanız öyle gider hani kucağa alışmasın gibisine evlenincede erkekleri şımartmayın yoksa hep başınızda taşımak zorunda kalırsınızzz
Aynen ya.. pohpohluyoz sonra da hint kuması oluveriolar... enseden tokat(lafta) eksik olmayacak..aç bırak ki ne bulursa yesin.. çest çesit diziyoz alısıyor, bi gün basit yemek yap: bumu!?/
-Aksama kadar oturduhmu naptın?
-Lan bi yemekmi benim isim...

sende ne biçim bir erkeksin eşinin ne halde olduğunu gördüğün halde böyle bir cümle kurabiliyorsun !

bence bunları bi yazıya dök ve düşüncelerini paylaş yanında olmadığı bi zaman görebileceği bi yere koy okusun belki hatasını farkeder

ah be canım sen kesinlikle haketmedin bu muameleyi..ayıp ya vijdanı olan insan bu şekilde konuşmaz..böyle iş yapmayanlar daha kıymetli oluyor aslında..bazen susmak iyiydir ama sen arada göster dişini bukadar üste çıkmasın bakalım...

vee allah kadınları yaratmış
eger yaratmasaymış erkekler ya açlıktan ya pislikten ölürmüş
her gece allaha yalvarıp iyiki kadını yarattın diyeceklerine
şuna bak ya işte hepimizin hayatında bu ve benzeri örnekler hep var

sakin ol konu sahibi kendi yıkasın mümkünse bir süre atletini yapsın yemegini aklı başına gelsin

Diyecek söz yok.
Çok düşüncesiz bir eşin varmış.

Kimse için değmez. harap edip kendini yıpratmaya değmez hep daha fazlasını beklerler.

adama ne yapsan yaranılmazzz boşuna uğraşmayın yetebildiğinizce apın paralamayın iş yapcam die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…