• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEN NE BİÇİM KADINSIN!!!

iş bölümü yapmalısınız, yoksa bu sorunlar büyür gider, şimdi çözülür belki, sonrasında tekar tekrar edince, al başına belayı. anladığım kadarıyla çocuğunuz henüz yok, şu tempoda bir de çocuğun sorumluluğunu düşünün! erkeklere sorululuk vermek gerekiyor, iş bölümü yapacaksınız başka çaresi yok!

biraz bırak herkes ayrı takılsın. sen evde temizliğini yap, kuaförüne git, o da arkadaşlarıyla olsun maça gitsin bilmem ne yapsın. her hafta sonu böyle olmalı demiyorum ama arada insanlar nefes almalı.
sen de gezdirmek zorunda kalmazsın.

yok, o da olmaz :) yeni geldik sayılır bu şehre. işyerlerimizde de yaşıtımız kafa dengimiz birileri yok. çvre yapamadık haliyle. bir tek benim akrabalarım var çok az. yani mecbur bana, ben de ona :)

Keşke rolleri değiştirme fırsatımız olsa da erkekler kadınlar ne çektiğini anlasa. .
Fazla sorumluluk almışsınız gibime geldi. . Biraz kendinizi frenlemelisiniz. .
Elinden gelenin fazlasını değil sadece canının istediği kadar yükümlülük almalısın.
Her iki tarfta çalışıyorsa iş bölümü olması gerek. .

siz daha bizlerden gencsiniz ama bu kadarda olmaz kadin cok fedakar oldukca yipranir
ilerde beyefendi kendine bakar kadin ileriye gelene kadar kirk parca olur kadin cöker erkek ayni kalirrrrr
sende esinde calisiyor demi o zaman kendine biraz vakit ayir eve kadin al temizlik ütü camasir onlarla ilgilensin
sende kendinle esinle ilgilen bu kadar parcalanmaya ilerde sorarsin degermiydi diyeeeeee
kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama kendini bu kadar yipratma nefes almiya zaman tani kendine

iş bölümü yapmalısınız, yoksa bu sorunlar büyür gider, şimdi çözülür belki, sonrasında tekar tekrar edince, al başına belayı. anladığım kadarıyla çocuğunuz henüz yok, şu tempoda bir de çocuğun sorumluluğunu düşünün! erkeklere sorululuk vermek gerekiyor, iş bölümü yapacaksınız başka çaresi yok!

evet yok bu gidişle de olamiycak. korkuyorum çünkü, çocuk da olursa ölebilirim :)

Kadınlar kendileri bin parça olup her işi tam yapmaya kendini ne kadar zorlarsa erkekler o kadar rahata alışıyor.

Alıştırmayacaksın, başka yolu yok.

yok, o da olmaz :) yeni geldik sayılır bu şehre. işyerlerimizde de yaşıtımız kafa dengimiz birileri yok. çvre yapamadık haliyle. bir tek benim akrabalarım var çok az. yani mecbur bana, ben de ona :)
Bu da iyiymiş.

Erkekler genelde eve takılmayı, kadınlar da gezmeyi sever.

Sizde tersiymiş.

Kış geldi zaten dışarının tadı tuzu olmaz eskisi gibi. Yeni de evlisiniz sanırım. Evde yapabileceğiniz şeyler olmalı. Tavla oynayın, film izleyin. Hiç işiniz yoksa koltuğun bir yanına sen uzan, bir yanına o sohbet edin..

Çocuk olunca boş zamanın değerini anlarsınız.

çok çok çok haklısınız hepiniz. neyse ilk iş olarak ben buna bugün bir küseyim trip atayım. akşam için de bir iş listesi hazırliyim. yapmazsa olay var bu gece :)

sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....

hafta içi resmi bir işim vardı, işyerinden izin aldım, öğlene kadar işimi bitirdim geldim temizlik yaptım, ki canım ölümüne gezmek isterken, sırf hafta sonu kocamla vakit geçireyim işle uğraşmayayım diye. çeşit çeşit yemekler tatlılar yaptım hafta içi geçiştiriyoruz görsün mutlu olsun diye. haftasonu da çamaşır yıkarım diye düşünmüştüm sadece. cumadan işyerime gelmiş sürpriz yapmış, gel annenlere gidelim kalalım bir gece dedi (annem hasta bu ara) gitmişken c.tesi onun evini temizledim. akşam döndük. çok yorgundum uyudum hemen. sabaha karşı uyandık ablamın doğum haberiyle. koştura koştura hastaneye gittik. bulunduğumuz ilde en yakınları biziz. ani, hazırlıksız bir doğumdu. geceye kadar koştuk bebeğin hazırlığıdır, evin işidir. bu arada muayyen sancılarımı çekiyorum çok acılı olur.. gece yarısı geldik eve, pazartesi iş var, ağlaya ağlaya gittim acımdan ağrımdan işe. akşam eve zor attım kendimi. ceset gibi yattım gece. sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!

canım bende senin gibiyim sabah 8 akşam 6 çalışıyorum 2 de çocuk var bende akşam koştur koştur eve gel yemkleri çayları meyveleri bi sonraki güne hazırlık ancak gece 1 de yatağa girebiliyorum bende yardımcı almıyorum o parayla çocukların ihtiyacını alırım diye bigün çok yoruldum diye sızlandım eşime oda yapıyosan evinin işini yapıyon ne söyleniyon demişti çok zoruma gitmişt. ama nedense hep fedakarlık kadınlardan bekleniyo acaba bizmi kendimizi kullandırmaya alıştırıyoruz bilemedimki..

canım bende senin gibiyim sabah 8 akşam 6 çalışıyorum 2 de çocuk var bende akşam koştur koştur eve gel yemkleri çayları meyveleri bi sonraki güne hazırlık ancak gece 1 de yatağa girebiliyorum bende yardımcı almıyorum o parayla çocukların ihtiyacını alırım diye bigün çok yoruldum diye sızlandım eşime oda yapıyosan evinin işini yapıyon ne söyleniyon demişti çok zoruma gitmişt. ama nedense hep fedakarlık kadınlardan bekleniyo acaba bizmi kendimizi kullandırmaya alıştırıyoruz bilemedimki..

sizde iki çocuk mu var bir de:KK57: yok yok bu kadarı fazla. böyle devam ederse ben çocuk mocuk doğurmam. iki yıllık evliyiz. başladı zaten çocuk diye, yookk yeaa!!

bi kere daha gördük ki erkekler için yırtınmaya parçalanmaya gerek yok. anlamıyorlar öküzler.

bi süre kendini dinlenmeye al, yemeği falan ölmeyecek kadar yap, çamaşırlar ütüler günü geçirecek kadar olsun. arada sakince ama tebessümle laf sok mesala. ben nasıl kadınım yaaaaa falan diye. görsün nasıl bi kadın olduğunu.

bu erkekler çok afedersiniz götünün toplanmasına alışıp kendilerini bişey sanıyorlar. höst diyiverin kibarca.

sanki elinde yıkıcak, madem atletin azalmış at makineye bas düğmesine, ama hata bizde ki bunu bile yaptırmıyoruz adamlara, sanki atlet bekçisiyiz yaw, anaları pış pış karıları pış pış, olacağı bu

sizde iki çocuk mu var bir de:KK57: yok yok bu kadarı fazla. böyle devam ederse ben çocuk mocuk doğurmam. iki yıllık evliyiz. başladı zaten çocuk diye, yookk yeaa!!
bırakın çocuk mocuk meselesini yaaw amannn 1 tanesine yatişin ikincisini 10 sene snra yaparsınız

sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....

hafta içi resmi bir işim vardı, işyerinden izin aldım, öğlene kadar işimi bitirdim geldim temizlik yaptım, ki canım ölümüne gezmek isterken, sırf hafta sonu kocamla vakit geçireyim işle uğraşmayayım diye. çeşit çeşit yemekler tatlılar yaptım hafta içi geçiştiriyoruz görsün mutlu olsun diye. haftasonu da çamaşır yıkarım diye düşünmüştüm sadece. cumadan işyerime gelmiş sürpriz yapmış, gel annenlere gidelim kalalım bir gece dedi (annem hasta bu ara) gitmişken c.tesi onun evini temizledim. akşam döndük. çok yorgundum uyudum hemen. sabaha karşı uyandık ablamın doğum haberiyle. koştura koştura hastaneye gittik. bulunduğumuz ilde en yakınları biziz. ani, hazırlıksız bir doğumdu. geceye kadar koştuk bebeğin hazırlığıdır, evin işidir. bu arada muayyen sancılarımı çekiyorum çok acılı olur.. gece yarısı geldik eve, pazartesi iş var, ağlaya ağlaya gittim acımdan ağrımdan işe. akşam eve zor attım kendimi. ceset gibi yattım gece. sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!

Erkekleri bu kadar rahata alıştırmayacaksın, ben çalışmıyorum ama şun an hamileyim birde oğlum var evde hareketli mi hareketli, üstelik çok sancılı ağrılı geçen bir gebeliğim var ama eşim toplasanız 3 kere evi süpürmedi riskli yattığım dönemde bile evi pislik götürdü benim içim gitti yapamadım, alışmış çünkü önce annesinden sonra benden hazıra...

Çamaşırını yıkayıp ütülediğim yetmezmiş gibi bire sabah giyeceği çoraba çamaşıra kadar hazırlardım, o işe gitmeden bütün evi toplar kahvaltısını hazırlardım, peki ne oldu farkındamıydı emeklerimin ben farkında sanıyordum ama ilk oğlumdan sonra bazı işlerini aksatınca trip attığı oldu tabi her zaman değil arada ama o arada yaptığı bile beni sinir etti nankör dedim bundan sonra görürsün sen, uslandım mı yok yine bu halimle yemeğiydi üstüydü vs. hep hazır oldu ama baktım adam beni düşünmüyor bu kadında can taşıyor bari ütümü kendim yapayım haftada bir bari evi süpüreyim demedi, bende bundan sonra ütünü yapmıyorum kendin yapacaksın benden sakın bekleme dedim ve bıraktım şimdi dağ gibi ütü, sırf yapmamak için en uyumsuz gömleği giyiyor takımının içine ama banane, geçmiş olsun kıymet bilecekti, en azından şu özel durumumda bana yardım edecekti

Verin eline iş listesini yaptırın evin işlerini alıştırmayın çok pişman olursunuz üstelik siz çalışıyorsunuz

hiç kendini üzme arkadaşım. sabah sersemliğiyle hepimiz acayipleşiyoruz. akşama durumu toparlar :)

Back