- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
- 198
- Konu Sahibi limonsepeti85
-
valla öğretmenlerin ben biraz daha anlayışlı sanırdım sanırım öyle deilmiş şoook oldummmBiraz da ben dert yanmak istedim izin verirsen. Ben devlette esim ozede ogretmeniz.(daha once ozelde de dersanede de calistim sartlari biliyorum)benim dersim 7de basliyor. 1 ya da duruma gore 2 de çıkıyorum okuldan, esim 8bucuk 5 arasi calisiyor.iste bizim sorunumuz da bu eve erken geliyorum ya hic calisiyorum sanki. Bir rutini mi yazayim size de calisip calismadigimi bir de siz yorumlayın. Sabah 6 olmadan kalkiyorum. Kizi (9 aylik bakiciya ben bırakıyorum) hazırlıyorum, oglanin (4 yasinda babasiyla krese gidiyor) giyeceklerini cantasini basucuna hazırlıyorum. Okuldan cikinca kizi alip eve geciyorum onu besleyip bazen yemek bazen temizlik yapıyorum tabi kiz izin verdigi sure. Sonra oglani ve esimi (ayni okuldalar) almaya gidiyorum. Gelip yemek yiyoruz bulasikti etrafi topla filan gece oluyor haftada 1 ya da 2 aksam da derse gidiyorum. Uyku problemi olan cocuklarimi uyut kendi bakimim filan derken saat 12yi buluyor. Sonra ben hep yorgun hep yorgun...
Genel olarak anlayissiz diyemem. Ayda 1 ya da 2 kere yemegi yapar. Ama diger ev islerine dokunmaz. Toplamasin da dagitmasa bari. Ama hakkini yiyemem, yapamadigim bir sey olunca esip gurlemez. Karni toksa diger seyleri kafaya pek takmaz.valla öğretmenlerin ben biraz daha anlayışlı sanırdım sanırım öyle deilmiş şoook oldummm
benım eşim çoğu zaman erken gelir ben gelmeye yemeği yapar sofrayı kurar hakkını yiyemem dağıtmaz aksine toplar evi süpürür .Genel olarak anlayissiz diyemem. Ayda 1 ya da 2 kere yemegi yapar. Ama diger ev islerine dokunmaz. Toplamasin da dagitmasa bari. Ama hakkini yiyemem, yapamadigim bir sey olunca esip gurlemez. Karni toksa diger seyleri kafaya pek takmaz.
Hem çalış hem ev işi yap bence temizlikçi tutun hem kendinize ,dolaylı olarakta eşinize eziyet .Para durumunuzu bilemem ama kavga etmenize değermi üç kuruş için.sabah 6:45-akşam 19:00 evde olma. Akşamları yemek bulaşık iş yap oturma. Bir de üstüne beyfendiyle ilgilen. temizliğe bayan tutma 50-100 lira cepte kalsın çalışıyosun bari anlamı olsun de, hafta sonları temizlik çamaşır ütüyle uğraş. beyfendiyi gezdir, çevrendekilerle ilgilen....
hafta içi resmi bir işim vardı, işyerinden izin aldım, öğlene kadar işimi bitirdim geldim temizlik yaptım, ki canım ölümüne gezmek isterken, sırf hafta sonu kocamla vakit geçireyim işle uğraşmayayım diye. çeşit çeşit yemekler tatlılar yaptım hafta içi geçiştiriyoruz görsün mutlu olsun diye. haftasonu da çamaşır yıkarım diye düşünmüştüm sadece. cumadan işyerime gelmiş sürpriz yapmış, gel annenlere gidelim kalalım bir gece dedi (annem hasta bu ara) gitmişken c.tesi onun evini temizledim. akşam döndük. çok yorgundum uyudum hemen. sabaha karşı uyandık ablamın doğum haberiyle. koştura koştura hastaneye gittik. bulunduğumuz ilde en yakınları biziz. ani, hazırlıksız bir doğumdu. geceye kadar koştuk bebeğin hazırlığıdır, evin işidir. bu arada muayyen sancılarımı çekiyorum çok acılı olur.. gece yarısı geldik eve, pazartesi iş var, ağlaya ağlaya gittim acımdan ağrımdan işe. akşam eve zor attım kendimi. ceset gibi yattım gece. sabah uyandık gözümü açar açmaz neymiş efendim, beyfendinin giyecek atleti yokmuş, sen ne biçim kadınsın dedi bana!! El insaf ya, yazıklar olsun. sana da günaydın diyebildim sadece.. giyinip çıktım evden fazlasını söylememek için. çok çok çok sinirliyim! kendisi bir yorulmasın, bana dokunma ne iş yaparsan yap der çekilir kenara. BENCİLLİĞİN BU KADARI!! ya bu erkeklerin hepsi mi böyle, ben napiyim bu adama şimdi!!!!
derler ya bebeği doğunca nasıl alıştırırsanız öyle gider hani kucağa alışmasın gibisine evlenincede erkekleri şımartmayın yoksa hep başınızda taşımak zorunda kalırsınızzzGeneli böyle cnm... iki kasığı varsa birini kırcan ki değerin olsn... ama yapamıyoz. Nankör koca vakası klasik...
aferin kız aynen böyle örnek alınsanırım erkeklere yüz verdin mi astarını istiyor...halbuki çalışan bayansınız size yardımcı olması lazım...benim evliliğimde 3.yılım ben eşime tatlı dille yaptırmaya çalışıyorum ki alışsın...erkekleri bebek gibi büyütmemek arada dişimizi göstermek lazım diye düşünüyorum :)
napayım canım ya iyi olsam inanıyorum tepeme çıkacak bende taviz vermiyorum yemek yapıyorsam sofrayı kurmama yardımcı olmasını saplıyorum,,temizlik yapıcaksam en azından toz aldırıyorum bunlar aslında benim yapamaycağım şeyler değil ama yine de yapsın ki alışmasın rahatlığaaferin kız aynen böyle örnek alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?