SEN NE BİÇİM KADINSIN!!!

evet sen ne biçim kadınsın
sen de çalışıyorsun,kocan da çalışıyor.bi zahmet o da ev işlerine el atsın.kendini bu kadar paralama

Olduğu kadar yapın siz de ayrıca hergün mü temizlik yapıyorsunuz iki kişisiniz zaten daha çocuk yok haftasonuna bırakmayım sürekli eliniz evin üzerinde olsun dağınık olmasın her yemekten sonra mutfağı silin tertipli bırakın işler birikmez. Ama alıştırmamak lazım sonra da böyle oluyor işte. Ayrıca kaç tane atleti var ki atleti kalmamış baya süre çamaşır yıkanmamış olması lazım kalmaması için değil mi. Boşverin titizlenmeyin.

Bazı erkekler öfkesine hakim olamaz bir anlık öfkeyle demiştir diye düşünüyorum. Ben de öfkeme hakim olamayanlardanım...Eminim pişmandır onu dediğine.

Onca yükü kendi kaldırabilir mi acaba Bay Düşüncesiz !
Bi süre kırıldığını ona hissettir canım.
Ne kadar yorulduğunu görmüyorsa oda onun odunluğu kusura bakma.
Bence işleri ortak paylaşın öyle bir karar al.
Demekki bu adama yaptıkça yaranamama gibi bir özelliğe sahip.
Bide yapmamayı dene bakalım.

evet hergün temizlik yapıyorum çünkü evimiz bize fazla geniş ve genişleyince eşimin dağınıklığı arttı. yerlerim ne düşse gösterecek cinsten. eşimin el yıkama ve abdest tutkusu yüzünden banyom hiç temiz durmaz hep ıslaktır. yan tarafımızda inşaat olduğu için ve alan çok rüzgarlı olduğu için çabuk tozlanıyor. beyazları iki haftada bir yıkıyorum ancak malumunuz hergün değiştirince kalmamış. demek ki ortalama 14-15 atleti varmış ki üçüncü haftayı çıkarmamış.

sanki normalde pasaklıymışım da buraya artistlik yapmaya gelmişim gibi konuşmuşsunuz. cevaplarım sizi tatmin etti mi acaba?? kafanıza başka takılan bişey varsa cevaplamaya hazırım. Önerileriniz de hergün yapmış olduğum şeyler zaten, teşekkür ederim...

hiç kasamam kendimi o kadar. napim ev dağınık olsun,giyecek bişeyimiz kalmasın. çok rahatsızsa az yesin hizmetçi tutsun,ya da kendi yapsın. benm adım hıdır,elimden gelen budur

ah canım kıyamam ya sana bende bi gün kahvaltı hazırlamadım eşime bna dondu dedı bn nıe evlendım kı senınle hiç bişeyimi yapmıosun dedı yanı hepsı bole yok eşim yorulmuş yok hamile yok çalişio anlamazlar

O zaman sen ne biçim kocasında beni dışarda çalışıtırıyosun madem. Vallahi billahi tüm erkekler aşırı aşırı bencil. Benim kocam dahil olmak üzere. Peygamber efendimiz zamanında ev işlerini kızı Fatıma'ya dışarı işlerini de damadı Ali'ye vermiş. Bu ev işleri bu sebeple kızların görevi oldu. Lakin günümüzde kızlar da erkekler gibi dışarı işi yapıyor, geçim için para kazanıyor. Kadın bunu yaparken erkeğe sen ne biçim erkeksin denmiyor da kadın birgün evin işini savsaklasa sen ne biçim kadınsın oluyor.

[QUOTES="ahbeanne, post: 37845601, member: 635490"]ah canım kıyamam ya sana bende bi gün kahvaltı hazırlamadım eşime bna dondu dedı bn nıe evlendım kı senınle hiç bişeyimi yapmıosun dedı yanı hepsı bole yok eşim yorulmuş yok hamile yok çalişio anlamazlar[/QUOTE]
SANKİ EVE HİZMETÇİ ALIYORLAR TÖVBE YARABBİM YA DELİRİCEM ŞİMDİ BEĞENMİOSA KENDİ YAPSIN SABIIRRR

SANKİ EVE HİZMETÇİ ALIYORLAR TÖVBE YARABBİM YA DELİRİCEM ŞİMDİ BEĞENMİOSA KENDİ YAPSIN SABIIRRR [/QUOTE] aliştım ben hizmetcıyım zaten onun ve annesının gozunde gorsen halımı ah ah
.:.8

SANKİ EVE HİZMETÇİ ALIYORLAR TÖVBE YARABBİM YA DELİRİCEM ŞİMDİ BEĞENMİOSA KENDİ YAPSIN SABIIRRR
aliştım ben hizmetcıyım zaten onun ve annesının gozunde gorsen halımı ah ah
.:.8[/QUOTE]
HERKESİN OĞLU KIYMETLİ ZATEN KENDİ KIZLARINA KIYAMAZLAR BİZ GELİNLERE GELİNCE HİZMETÇİSİN SEN

Kizlar ya bende neden konuyu kinler okuyor gorunmuyor tekmism gibi jendimi kotu hissetmeye basladim

Biraz da ben dert yanmak istedim izin verirsen. Ben devlette esim ozede ogretmeniz.(daha once ozelde de dersanede de calistim sartlari biliyorum)benim dersim 7de basliyor. 1 ya da duruma gore 2 de çıkıyorum okuldan, esim 8bucuk 5 arasi calisiyor.iste bizim sorunumuz da bu eve erken geliyorum ya hic calisiyorum sanki. Bir rutini mi yazayim size de calisip calismadigimi bir de siz yorumlayın. Sabah 6 olmadan kalkiyorum. Kizi (9 aylik bakiciya ben bırakıyorum) hazırlıyorum, oglanin (4 yasinda babasiyla krese gidiyor) giyeceklerini cantasini basucuna hazırlıyorum. Okuldan cikinca kizi alip eve geciyorum onu besleyip bazen yemek bazen temizlik yapıyorum tabi kiz izin verdigi sure. Sonra oglani ve esimi (ayni okuldalar) almaya gidiyorum. Gelip yemek yiyoruz bulasikti etrafi topla filan gece oluyor haftada 1 ya da 2 aksam da derse gidiyorum. Uyku problemi olan cocuklarimi uyut kendi bakimim filan derken saat 12yi buluyor. Sonra ben hep yorgun hep yorgun...

Kendi canınıza kastınız mı var? Adamın bi şey demesinden önce neden bu kadar kendinizi paraladığınıza şaşırdım ben. Alın haftalık bir yardımcı siz sağ o selamet hiç değilse evin işi gider üstünüzden. Eşinize denecek tek kelime ise nankör. Bütün erkekler böyle değil, bütün kadınlar da sizin gibi değil. İyilik yapmak niyetinde olsanız da kötülüğünüz kendinize. Canınıza yazık hırpalamayın bu ladar kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…