- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.109
- 33
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Ailemin arkamda duracağını sanmıyorum :/
Oraya ilk gittiginiz de size hoşgeldin bile dememiş yok saymış birinden kahve istemeniz de tuhaf kendinize saygınız olsun en güzel cevap yoksaymaktır.Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünküTam saç baş yoldurmalık konuCevap vermesi en zor kavga cümlesidir bu ayrıca insan öyle kalakalir. Gel arkada göstereyim demek lazım ama siz suçlu çıkarsınız her türlü. Yani insanların kendi kendilerini savunmalarından yanayımdır hep ama şu durumda eşinizin bir şey yapmaması beni bile gerdi şahsen.
Görüp görebileceğiniz en çirkef insanın görümceligini yaptım. Yani anlatsam roman olur öyle entrikaci biriydi. Bir durum olsa abim %99 onun suçlu olduğunu bilse bile ben azar yiyordum ki şimdiki aklım olsa ikisinin de kafasını birbirine vurup evden atarım herhalde neyse ki abim de anladı ve boşandılar. Burada siz gelinsiniz ve size yapılan çok büyük saygısızlık var ama kimse sizi korumuyor ilginç.
neyse iyi tarafından bakın, bir daha asla görümceyle bir araya gelmemek için çok geçerli bir sebebiniz olmuş oldu.
Ay yok artık daha nelerOnlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Ben kimim ki ona kahvaltıya gideceğim, size servis açar beni aç bırakır o, aç kalacağım yerde işim olmaz derdim yerinizde olsam. Yüzsüzlüğe bak. Bu kadarı arsızlık evetOnlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Onceden ona bişey yaptinız mujtemelen. Durduk yere dememistir zaten. Durduk yere dese deli der geçersin aklı iyi degildir zira. Kendinize de bakın tek taraflı yazmişınız
Önceki mesajlarda yazmıştım 6 yıl önce beyaz eşya almaya götürmemişiz birde her gün onunla mesajlaşıp araşmak zorundaymısım çünkü mecburmusumGorumcenin seninle derdi ne tatlım
Deli o zaman. Yok gibi davtanın. Kahve sormazsa sormasın. Eger birşey derse cevabini verin ama ayni ortamdaysanız onu bozun oturun. Ortami terkedince onlar gule oynaya takilmiş siz gerilmişiniz. Tam tersi rahat olun sallamayin. Gidin kendinize kahve yapin mesela. Yok gibi davranin. Bir de deli diye dusunün.Önceki mesajlarda yazmıştım 6 yıl önce beyaz eşya almaya götürmemişiz birde her gün onunla mesajlaşıp araşmak zorundaymısım çünkü mecburmusum
Öyle seymi olur vala ben kaynanami bile bayramdan bayrama ararim evet gorumcelerimi Allah var severim ama sık arasmayiz yinede asla saygıda kusur etmezler annem onlar olmasına rağmen dogumdan sonra görümcem bana gül gibi bakmıştır hakkini asla odeyememÖnceki mesajlarda yazmıştım 6 yıl önce beyaz eşya almaya götürmemişiz birde her gün onunla mesajlaşıp araşmak zorundaymısım çünkü mecburmusum
Ne güzelÖyle seymi olur vala ben kaynanami bile bayramdan bayrama ararim evet gorumcelerimi Allah var severim ama sık arasmayiz yinede asla saygıda kusur etmezler annem onlar olmasına rağmen dogumdan sonra görümcem bana gül gibi bakmıştır hakkini asla odeyemem
Sende asla sana öyle konuşan birinden özür dileme yada yanına gitme gafletinde bulunma öyle insana hiç deger vermiyorlar nede yapsam geliyor derler kim olursa olsun ne yapmış olursan ol seninle öyle konusmamali sonuçta yengesisin abisi için bile olsa sana saygı duymaliydiNe güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?