Sen kimsin ki sana sorayım ? ( görümce vakası)

Koca koca koca.
Sen kimsin dediğinde kardeşine hayırdır tanımıyor musun bu benim karım senin de yengen/ablan/kardeşin diyecekti.
"Sahıpsız olanı kim olsa döğer." (Uzun hava- Hekimhan'a vardım)
Eşinizle tartışmaya girmeyin. Bundan sonra görümceyle görüşmek ve aynı ortamda bulunmak istemediğinizi, arzu ederse kendisinin gidebileceğini, bu saygısızlığı hakketmediğinizi belirtip kararınızın arkasında durun. Defolsun yalnız gitsin. Bir daha aynı ortama girmeyin.
Bize olayın arkaplanı ile ilgili anlatmak istediğiniz başka bir şey var mı? Çünkü biraz eksik gibi hadise. Eğer sadece bu yaşandıysa ağır psikopat görümce hanım derhal tedavi olmalı. Çocuklarına eşine yazık.

Eger ki esim bu densizlikten sonra o gorumceyi paralamazsa çantami alir çikarim. O gorumceye o lafi yedirir oyle cikarim. Cikarkende bok için der hepsiyle bagimi keserdim kesin ahahjshsjs Bu hadsizligi esinizden cesaret almasa yapamazdi. Beni savunmayan ezdiren esinde agzina bi guzel sicardim. Ya beni ezdirmeyecek yada benimle eve geri dönemez o kadar.

Bu olmamış herifleri nereden kazıp çıkarıp koca yapıyorsunuz hiç anlamıyorum?

Siz şimdi "eşim iyidir aslında" dersiniz mutlaka. Da görgü, yetiştiği aile ortamı her şeyin habercisidir. Olay sadece görümce değil yani.
Çocuk yoksa yapmayın derim. Zira bu kadar değersizleştirme çabası sonuçsuz kalmalı sizin tarafınızdan..

Eş ailesi ile görüşmüyorum. Geçen yıl bağırdılar bana kv üstüme yürüyerek oğlum senin yüzünden böyle oldu dedi aynı şekilde görümcemde bağırdı o kavgada. Asla ve asla görüşmedim o saatten sonra. Eşim de zorlayamaz. Anında boşanma davasını açarım diyorum konusu geçtiğinde. Onun olduğu yere gitmeyecektiniz bu bir.
İkincisi neden laf atıyorsunuz? Kahve yapmazsa yapmasın sormazsa sormasın. Ben gururumdan asla konusmazdım. Kalkıp kendime yapardım. Siz biraz laf atmışsınız . Görümceye zaten diyecek birşey yok!

Oraya ilk gittiginiz de size hoşgeldin bile dememiş yok saymış birinden kahve istemeniz de tuhaf kendinize saygınız olsun en güzel cevap yoksaymaktır.

Tam saç baş yoldurmalık konuCevap vermesi en zor kavga cümlesidir bu ayrıca insan öyle kalakalir. Gel arkada göstereyim demek lazım ama siz suçlu çıkarsınız her türlü. Yani insanların kendi kendilerini savunmalarından yanayımdır hep ama şu durumda eşinizin bir şey yapmaması beni bile gerdi şahsen.

Görüp görebileceğiniz en çirkef insanın görümceligini yaptım. Yani anlatsam roman olur öyle entrikaci biriydi. Bir durum olsa abim %99 onun suçlu olduğunu bilse bile ben azar yiyordum ki şimdiki aklım olsa ikisinin de kafasını birbirine vurup evden atarım herhalde neyse ki abim de anladı ve boşandılar. Burada siz gelinsiniz ve size yapılan çok büyük saygısızlık var ama kimse sizi korumuyor ilginç.

neyse iyi tarafından bakın, bir daha asla görümceyle bir araya gelmemek için çok geçerli bir sebebiniz olmuş oldu.

Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü

Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Ben kimim ki ona kahvaltıya gideceğim, size servis açar beni aç bırakır o, aç kalacağım yerde işim olmaz derdim yerinizde olsam. Yüzsüzlüğe bak. Bu kadarı arsızlık evet

Onceden ona bişey yaptinız mujtemelen. Durduk yere dememistir zaten. Durduk yere dese deli der geçersin aklı iyi degildir zira. Kendinize de bakın tek taraflı yazmişınız

Onceden ona bişey yaptinız mujtemelen. Durduk yere dememistir zaten. Durduk yere dese deli der geçersin aklı iyi degildir zira. Kendinize de bakın tek taraflı yazmişınız
Gorumcenin seninle derdi ne tatlım
Önceki mesajlarda yazmıştım 6 yıl önce beyaz eşya almaya götürmemişiz birde her gün onunla mesajlaşıp araşmak zorundaymısım çünkü mecburmusum

Önceki mesajlarda yazmıştım 6 yıl önce beyaz eşya almaya götürmemişiz birde her gün onunla mesajlaşıp araşmak zorundaymısım çünkü mecburmusum
Deli o zaman. Yok gibi davtanın. Kahve sormazsa sormasın. Eger birşey derse cevabini verin ama ayni ortamdaysanız onu bozun oturun. Ortami terkedince onlar gule oynaya takilmiş siz gerilmişiniz. Tam tersi rahat olun sallamayin. Gidin kendinize kahve yapin mesela. Yok gibi davranin. Bir de deli diye dusunün.

Öyle seymi olur vala ben kaynanami bile bayramdan bayrama ararim evet gorumcelerimi Allah var severim ama sık arasmayiz yinede asla saygıda kusur etmezler annem onlar olmasına rağmen dogumdan sonra görümcem bana gül gibi bakmıştır hakkini asla odeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…