• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki sana sorayım ? ( görümce vakası)

Şahsen ben eğer aynı durumda olsam aynı ortamda kesinlikle yokmuş gibi davranırım.
Sonuçta eşinizin ailesi ile konumunuz ne bilmiyorum ama aynı ortamda bulunmak ve karşı karşıya gelmek zorundaysanız hiç yokmuş gibi davranın orta yolu bulmaya çalışmayın..
Sonuçta eşinizin ailesi de bu yaşananlardan sonra bir şey diyemez herhalde..

Ben görümceyi nişan alışverişine götürmedim 🤣🤣🤣 hatta evinden ağlayarak çıkmıştım, benimki kin tutmamış allahtan, onun kindar halini düşünemiyorum, çok ayarsızdır kendisi sağ olsun 🤣🤣🤣 ama galiba deli deliyi görünce sopasını saklıyor. Siz de onların yaptığı gibi cevap verin, ama sonra küsmeyip hiçbir şey yapmamış gibi devam edin.

Şahsen ben eğer aynı durumda olsam aynı ortamda kesinlikle yokmuş gibi davranırım.
Sonuçta eşinizin ailesi ile konumunuz ne bilmiyorum ama aynı ortamda bulunmak ve karşı karşıya gelmek zorundaysanız hiç yokmuş gibi davranın orta yolu bulmaya çalışmayın..
Sonuçta eşinizin ailesi de bu yaşananlardan sonra bir şey diyemez herhalde..
Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlardı carcar bağırırken ağızlarını açmadılar

Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlardı carcar bağırırken ağızlarını açmadılar
Ayrılmayı düşünmüyorsanız, ailenizde arkanızda değilse öncelikli olarak lütfen iş bulun ve çocuk yapmayın. Zaten zavallı görümceniz yeterince çirkinleşmiş seviyesine inmeyin herkese söyleyin özür dilemeyince konuşmayacağınızı. Eşinizin ailesine gidince de evin içinde o yokmuş gibi yapın. Sakin olun ve kendisini yok sayın.

Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız görümceyle? Eğer cevabınız hayırsa bulunmayın.eğer mecbursanız eşinizi araya kaymayın bunun sebebi şu eşinizin hemen normale dönmesinin sebebi aslında bunu normal bulması demekki aile dinamikleri bunu normal buluyor yani malesef çok erişebileceğiniz bi kısım değil burası. Ben olsamlı cümleleri hiç sevyorum ama ben olsam eşime sen normal bulabilirsin seni suçlamıyorum ya da yargılamıyorjm bu konuda ama ben bu durumdan rahatsızım ve bir daha aynı ortamda bulunmak istemiyorum kararıma saygı gösterirsen sevinirim deyip bi daha da aynı ortama girmezdim

6 yıl önce beyaz eşya alınırken çağırmamışım geriye dönüp nasıl düzeltebilirim ayrıca benim ona çok daha fazla kinim var neler neler yaptı ama eşimin hatrına iyi olmaya çalıştım

Offf şaka gibi, çok komik 😂
ya hu! Beyaz eşya almaya gidince n'oluyormuş?
Seviye mi atlanıyor? itibarı mı artıyor? Hangi akıllar bunlar?
Bir de 6 yıl öncenin olayı, deve kini dedikleri bu olsa gerek.

Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Saygısız insanla aynı ortama bir daha girmeyerek sizde tavrınızı koyun eşiniz kendi gitsin ailesinin yanına

Mecburen ayni ortamda bulundugum ama sevmedigim, konusmadigim bazi insanlari ben de yok sayiyorum acikcasi.
Sirf ayni ortama mecburen girdik diye konusmadigim insana neyin kahvesini yapacagim, gorumce hakli. Bana niye sormuyorsun ben de icerim dedikten sonra kalk kendin yapta diyebilirdi 😁😁😁 ama o da olmuş neyyyse.

Sen kimsin ki esya almaya geleceksin degl mi? hayir gorumce ne alaka?

Biri seni gormezden geliyorsa en cok o izliyordur derler o hesap ,ziyarete geldik hayvan az insanlik ogren diyeceksin buna ama esinle kavga etme belli ki bir halt edemeyecek...takintiliysa o gorumce sgk vardir gitsin iki ilac verirler kafasi rahatlar onun disinda dikkate alinacak biri degil

Mecburen ayni ortamda bulundugum ama sevmedigim, konusmadigim bazi insanlari ben de yok sayiyorum acikcasi.
Sirf ayni ortama mecburen girdik diye konusmadigim insana neyin kahvesini yapacagim, gorumce hakli. Bana niye sormuyorsun ben de icerim dedikten sonra kalk kendin yapta diyebilirdi 😁😁😁 ama o da olmuş neyyyse.
Hayat size güzel zaten

Hayat size güzel zaten

Siz de deneyin. 3 senedir gorumcemlerimden biriyle gorusmuyorum tartistigimiz icin. Ortak bir nikahta ve aile toplanmasinda denk geldigimizde ikimizde birbirimizi yok saydik, selam bile vermiyoruz. Daha iyi oldu.

Ben yok sayiyorum diye gorumcem "beni nasil yok sayarsin" seklinde kiyameti kopartsa eşimi karşisinda bulur zaten artik.
Aile baglari var ve bir araya gelmek zorunda kalinabiliyor ama o kadar kimse kimseye ikramda bulunmak, konusmak zorunda degil.

Merhaba hanımlar
Ben olsam evlerine gitmem, mesele kökten çözülür… Küslük çıkmasın diye saygısızlığa tahammül edilmez. Eşiniz bu dengeyi kuramıyorsa en iyi çözüm görüşmemek bana kalırsa.

Merhaba hanımlar
Neden böyle dedi ? Geçmişte ne oldu

Nasıl öğretirdin mesela ciddi soruyorum zayıfım bu konularda da
Ben kardeşinin eşiyim sende saygısızın tekisin terbiyesiz derdim.
Asla aynı ortama girmem mümkün değil. Velev ki mecbur kalındı ha duvar ha o kişi yokmuş gibi oturur keyfime bakardım.

Back