- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Kesinlikle . Eşime de bel bağlamıyorum artık bi şey yaptığı yok ben başa çıkmak zorundayımYorulmakta haklısınız ama siz usulca laf sokmayı öğrenip onların ağzının payını vermediğiniz sürece durmazlar
Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlardı carcar bağırırken ağızlarını açmadılarŞahsen ben eğer aynı durumda olsam aynı ortamda kesinlikle yokmuş gibi davranırım.
Sonuçta eşinizin ailesi ile konumunuz ne bilmiyorum ama aynı ortamda bulunmak ve karşı karşıya gelmek zorundaysanız hiç yokmuş gibi davranın orta yolu bulmaya çalışmayın..
Sonuçta eşinizin ailesi de bu yaşananlardan sonra bir şey diyemez herhalde..
Ayrılmayı düşünmüyorsanız, ailenizde arkanızda değilse öncelikli olarak lütfen iş bulun ve çocuk yapmayın. Zaten zavallı görümceniz yeterince çirkinleşmiş seviyesine inmeyin herkese söyleyin özür dilemeyince konuşmayacağınızı. Eşinizin ailesine gidince de evin içinde o yokmuş gibi yapın. Sakin olun ve kendisini yok sayın.Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlardı carcar bağırırken ağızlarını açmadılar
Aynı ortamda bulunmak zorunda mısınız görümceyle? Eğer cevabınız hayırsa bulunmayın.eğer mecbursanız eşinizi araya kaymayın bunun sebebi şu eşinizin hemen normale dönmesinin sebebi aslında bunu normal bulması demekki aile dinamikleri bunu normal buluyor yani malesef çok erişebileceğiniz bi kısım değil burası. Ben olsamlı cümleleri hiç sevyorum ama ben olsam eşime sen normal bulabilirsin seni suçlamıyorum ya da yargılamıyorjm bu konuda ama ben bu durumdan rahatsızım ve bir daha aynı ortamda bulunmak istemiyorum kararıma saygı gösterirsen sevinirim deyip bi daha da aynı ortama girmezdimMerhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
6 yıl önce beyaz eşya alınırken çağırmamışım geriye dönüp nasıl düzeltebilirim ayrıca benim ona çok daha fazla kinim var neler neler yaptı ama eşimin hatrına iyi olmaya çalıştım
Saygısız insanla aynı ortama bir daha girmeyerek sizde tavrınızı koyun eşiniz kendi gitsin ailesinin yanınaMerhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Hayat size güzel zatenMecburen ayni ortamda bulundugum ama sevmedigim, konusmadigim bazi insanlari ben de yok sayiyorum acikcasi.
Sirf ayni ortama mecburen girdik diye konusmadigim insana neyin kahvesini yapacagim, gorumce hakli. Bana niye sormuyorsun ben de icerim dedikten sonra kalk kendin yapta diyebilirdiama o da olmuş neyyyse.
Gerçekten öyle sevmediğiniz, hoşnut olmadığinız görümcenizin size kahve yapmamasına neden içerlediniz?Hayat size güzel zaten
Nasıl öğretirdin mesela ciddi soruyorum zayıfım bu konularda daBen o görümce ile aynı ortamda bulunmam net. Ha öncesinde o den kimsin sorusunun hadsizliğini ona öğretirdim.
Yok sayılmayı yok sayardım diyorsunuz yaniGerçekten öyle sevmediğiniz, hoşnut olmadığinız görümcenizin size kahve yapmamasına neden içerlediniz?
Madem kadını bu zamana kadar takmamışsınız kahvesini de içmeyin.
Hayat size güzel zaten
Ben olsam evlerine gitmem, mesele kökten çözülür… Küslük çıkmasın diye saygısızlığa tahammül edilmez. Eşiniz bu dengeyi kuramıyorsa en iyi çözüm görüşmemek bana kalırsa.Merhaba hanımlar
Neden böyle dedi ? Geçmişte ne olduMerhaba hanımlar
Ben kardeşinin eşiyim sende saygısızın tekisin terbiyesiz derdim.Nasıl öğretirdin mesela ciddi soruyorum zayıfım bu konularda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?