Sen kimsin ki sana sorayım ? ( görümce vakası)

Kendi ailenizde misiniz peki?

Geçmişte yaşadığınız sorunları, haklıyı-haksızı, hatta kahve olayından sonra eşinizin normalleşmesini bile bir kenara bırakıyorum. Şu an ailenizin evindesiniz ve kendi ailesinin evinde kalan eşiniz sizi 'size kahve yapmayan görümcenin evine kahvaltıya' davet ediyor. En kibar tabirle akla zarar bir durum. Bir insanın hatalı/hatasız hiçbir durumda eşine başkalarının laf söylemesine göz yummasını normal karşılayamazken, eşine saygısızlık yapanın evine giden bir eşe ne diyebilirim hiç bilmiyorum.

görümcen kasaba da mı ,kaba şiveli konuşması mı var , evet öyle insanlara benimde tahamülüm yok gergin olduğun yerde bulunmamalısın ama bu bumarang gibi ona da o şekilde davranan olacak , sabret demek kolay tabi

Neden böyle yapiyor ne du aranızda da böyle yapıyor?
Ayy sinir oldum ben burfa sizi düşünemiyorum simarik sey o kim yaa

Buyuk terbiyesizlik.

Yeni evlenecekler icin kamu spotu niteliginde bir sey yazayim;
Size yapilan saygisizligi kendine yapilmis saymayan adamlarla evlenmeyin. Ne maddiyat, ne kaş göz, ne boy pos sizi veya bir iliskiyi kurtarmaz.

Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Ayağına mı gidecekmişssiniz sizin eşiniz kusura bakmayın adam değil. Karısına saygısın olmayanın kendisine saygısı olduğunu da zerrece düşünmüyorum.

Beni sürüklemesinler peşlerinden artık kendisinin gidip gitmemesini geçtim

Geri dönmek için ikna olmasaydınız
Eşiniz sinirden kardeşine haddini bildirirdi zaten.
Eşiniz de anlardı bazı seylerı
Anlamaz . Bir değil iki değil çünkü yaptığı önceden pasif agresif şekilde milleti doldurtarak huzurumu bozuyordu şimdi üstüme saldırarak

Sen kimsin de sana sorucam dediğinde kavga çıkartmamalıydınız. Evet hatalı terbiyesiz fakat tavrınız bana kalırsa şöyle olmalıydı. “ ben senin abinin/kardeşinin eşiyim aynı ortamdaki kişiyi görmezden gelmek saygısızlıktır öğretmediler mi sana ? Deseydiniz sakin şekilde o toplanıp gitseydi eşinizle kavga etmeyin inanın değmiyorlar hepsi aynı görümcelerin.

Benim eş ailesi okadar berbat ama içlerinde bana zararı olmayan tek kişi görümcem
Şuan şaşırdım hayret.
Vay be ne gorumceler varmış.
Benim eş ailesinde tek ve en sevmedigim kaynana.
Aşırı aşırı itici.

valla eşinizle kavga edin bence, size açıkca saygısızlık eden bir kardeşe ağzını açmıyorsa sorun ondadır. vay be ne abiler var yani.Biz gelin hanımı yeterince hoşnut tutmasak canımıza okunuyor, şöyle bir laf etsem abim demediğini bırakmaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…