- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Kendi ailenizde misiniz peki?Dönmedim zaten eşim küstü benimle neymiş ev onun değil babasının eviymiş . Hiç bir şey yapmadım her gün arayıp mesajlaşacakmışım kendisiyle birde evlenirken ki nerdeyse 6 yıl olacak beyaz eşya almaya götürmemişiz
EvetKendi ailenizde misiniz peki?
görümcen kasaba da mı ,kaba şiveli konuşması mı var , evet öyle insanlara benimde tahamülüm yok gergin olduğun yerde bulunmamalısın ama bu bumarang gibi ona da o şekilde davranan olacak , sabret demek kolay tabiMerhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Ayağına mı gidecekmişssiniz sizin eşiniz kusura bakmayın adam değil. Karısına saygısın olmayanın kendisine saygısı olduğunu da zerrece düşünmüyorum.Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Onlar için çok normal sanırım eşim aradı yarın kahvaltıya görümceye gidilecekmiş sende gel hayır falan dedim kaynana arkadan bi şeyler diyordu kapattım çok sinirlendim çünkü
Gitmedim tabiiumarım o kahvaltıya gitmemişsin dir ,
1 e 4 kişiler maalesefkız saçını eline dolayamadın mı ,
şöyle
Beni sürüklemesinler peşlerinden artık kendisinin gidip gitmemesini geçtimGeçmişte yaşadığınız sorunları, haklıyı-haksızı, hatta kahve olayından sonra eşinizin normalleşmesini bile bir kenara bırakıyorum. Şu an ailenizin evindesiniz ve kendi ailesinin evinde kalan eşiniz sizi 'size kahve yapmayan görümcenin evine kahvaltıya' davet ediyor. En kibar tabirle akla zarar bir durum. Bir insanın hatalı/hatasız hiçbir durumda eşine başkalarının laf söylemesine göz yummasını normal karşılayamazken, eşine saygısızlık yapanın evine giden bir eşe ne diyebilirim hiç bilmiyorum.
Anlamaz . Bir değil iki değil çünkü yaptığı önceden pasif agresif şekilde milleti doldurtarak huzurumu bozuyordu şimdi üstüme saldırarakGeri dönmek için ikna olmasaydınız
Eşiniz sinirden kardeşine haddini bildirirdi zaten.
Eşiniz de anlardı bazı seylerı
Sen kimsin de sana sorucam dediğinde kavga çıkartmamalıydınız. Evet hatalı terbiyesiz fakat tavrınız bana kalırsa şöyle olmalıydı. “ ben senin abinin/kardeşinin eşiyim aynı ortamdaki kişiyi görmezden gelmek saygısızlıktır öğretmediler mi sana ? Deseydiniz sakin şekilde o toplanıp gitseydi eşinizle kavga etmeyin inanın değmiyorlar hepsi aynı görümcelerin.Merhaba hanımlar
Eşimle memleketimize geldik bugün ilk olarak eşimin ailesine gittik görümcede ordaydı içeri girince yokmuşum gibi davrandı hoşgeldin falan demedi neyse umursamadım zaten fazlasıyla yorgundum . Kahvaltı falan edildi kahvaltıdan sonra herkese kahve içer misiniz diye sordu nasıl yapayım diye sordu beni atladı bana neden sormuyorsun bende içerim dedim bana verdiği cevap sen kimsin ki sana sorayım?!?!
Toparlanıp gitmek istedim kv ve eşim önüme geçtiler ama dinlemedim çıktım eşimle bir gerginlik oluştu beni orda tuttuğu için alıp çıköadığı için bayağı kavga ettik . Hala beni onunla aynı ortama sokmaya çalışıyorlar gerçekten tahammül edemiyorum artık . Muhtemelen eşinin tavrı ne oldu diye soracaksınız orda bi şeyler söyledi ama sonrasında hiç bir şey olmamıs gibi devam ettiler . Eşimle defalarca bu konuda uyardım tamam evet o an savunacak şeyler diyorsun ama bir saat geçmeden eski haline dönüyorsun ben olsam bende seni ciddiye alıp saygı duymam sana saygı duymadığı için bana da saygı duymuyor diyorum ben buyum tamam en saygın en kişilikli insan sensin deyip olayı kavgaya dönüştürüyor . Açıkçası o kadın yüzünden kavga etmekten yoruldum eşim açısından nasıl bir yol izlemeliyim nasıl konuşmalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Eşin gitti mi peki?Gitmedim tabii
Hiç Gitmeyin bakalım eşiniz öyle bir anlar ki. ..Anlamaz . Bir değil iki değil çünkü yaptığı önceden pasif agresif şekilde milleti doldurtarak huzurumu bozuyordu şimdi üstüme saldırarak
EvetEşin gitti mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?