- 17 Aralık 2014
- 3.752
- 9.414
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girilmiyor?Ay bebeğim ya müşteri varda kusura bakmanasıl
Girilmiyor?
ay niye olmuyor len
Şalvar giycemmmmmmmmmmmmmGüzel canım ama bence kına gecesinde hatıralık kına dağıtılmalı bu çok moderm bana göre değil
mesela ne olsun krizim instagram hesabım yok ama buldukça hesapsız bakıyorum öyle bunlara denk geldimBu da güzel ama daha geleneksel biseyler yok mu :)
Kız normal çarşıya git :) mesela benimki şeydi tülün içinde kırmızı kalp. İçinde de kına vardı. Çarşıda çok şey var . Pazarlık payı var. Kına tepsisi,hediyelik,örtüler bursa kapalı çarşıdan almıştım. İnternetten napacan kız.mesela ne olsun krizim instagram hesabım yok ama buldukça hesapsız bakıyorum öyle bunlara denk geldim
kız onları zaten alcam kına harici bunlarKız normal çarşıya git :) mesela benimki şeydi tülün içinde kırmızı kalp. İçinde de kına vardı. Çarşıda çok şey var . Pazarlık payı var. Kına tepsisi,hediyelik,örtüler bursa kapalı çarşıdan almıştım. İnternetten napacan kız.
http://www.modasergisi.com/kina-kesesi-modelleri.html/rengarenk-kina-kesesi-modellerimesela ne olsun krizim instagram hesabım yok ama buldukça hesapsız bakıyorum öyle bunlara denk geldim
Yahu gelenlere misafirlere yani hediye vermeye demiyormusun? Bende diyorum ki tülün içinde küçük paketlerde kapli falan hatıralık kınalar oluyor..kız onları zaten alcam kına harici bunlar
Kese içinde güzelmişşşş
Eminönünde bulabilirim herhalde dimi? birgün ayırmak lazım onaYahu gelenlere misafirlere yani hediye vermeye demiyormusun? Bende diyorum ki tülün içinde küçük paketlerde kapli falan hatıralık kınalar oluyor..
Ama en önemlisi senin hoşuna gitmesincanim bi sadece fik8r veriyoruz sana sen icine sinen neyse onu al :)Kese içinde güzelmişşşş
Eminönünde bulabilirim herhalde dimi? birgün ayırmak lazım ona
Teşekkür ederim kuzumAma en önemlisi senin hoşuna gitmesincanim bi sadece fik8r veriyoruz sana sen icine sinen neyse onu al :)
Rica ederim canımTeşekkür ederim kuzum
Arkadaşım yeni alışveriş yapmıştı sordum da eminönünde var diyor çeşit te çokmuş.Kese içinde güzelmişşşş
Eminönünde bulabilirim herhalde dimi? birgün ayırmak lazım ona