Sen evde kaldın!!

Tersleyin
Yoksa devam eder

Bayanlar okadar cevap yazdık ki
Kız bunları söylerse karşı taraf diyecek
Bu dil sende varken kimse seni kabul etmez bir yere sığmazsın

Bayanlar okadar cevap yazdık ki
Kız bunları söylerse karşı taraf diyecek
Bu dil sende varken kimse seni kabul etmez bir yere sığmazsın
Evde kaldım diyecekler

Ya geçen Bi söz okumuştum tam onluk konu şey diyordu "asıl evlenen evde kalır, evlenmeyen kafasına göre gezer tozar." tarzı bişeydi tam halini hatırlayamadım boşverin şahsen ben erken yaşta evlenen biriyim ama bu benim tercihim herkes erkenden evlenmek zorunda değil ki kim neyi ne zaman istiyorsa o zaman yaşasın. şu insanlar zaten herşeye karışır inanın bu sözler bitmeyip çoğalarak artıyor evlenirsin çocuk ne zaman derler çocuk olur, 2. Ne zaman diye diye gider bunlar siz kendi istediginiz gibi yaşayın hayatınızı çok konuşmaya devam ederlerse de "he kaldım derdi sana mı düştü karnımı sen mi doyuruyorsun diye sert şekilde söylerseniz susarlar ancak

Bu gibi hayatini elalemin ozel hayatina burnunu sokmakla geçiren insanlar her zaman olacak. Ben 26 yaşimda evlendim. Çocuk yok. 3 senedir çekiyorum. Eşimin amcasi çocuk gibi onune koyup azarliyo resmen. Ne diyeyim 80 yasinda adama? Takmama sanatini ogren bence. Ki ben artik oyle yapmaya çalişiyorum. Çunki bu insanlar malesef heryerdeler ve birine anlatirsin ikisine anlatirsin. Hepsiyle baş edemezsin.

Yıl olmuş 2022 bekarlara hala evlilik mobbingi yapan ey kara cahiller..
sizin gazınız ve şerriniz yüzünden evlenmek olsun diye evlenen kaç insan perişan oldu, evliliğe tövbe etti..
bi bitin bi salın insanları kendi b.ktan hayatınıza odaklanın böylece baskalarının hayatlarına burnunuzu sokacak vaktınız kalmaz.

Konu sahibi, hadsizlere lafını esirgeme. Evlilikten önce çok daha güzel bir şeye sahip olmuşsun,kendi ayaklarının üzerinde durarak.
Evlilik de çok güzel bir dönüm ama bunun için de nasip lazım, doğru insan doğru zaman lazım. Olmazsa da hayırlısı o dur, ne hikayeler duyuyoruz herkes kendine bi baksın.

Evlenenlerin başı göğe mi ermiş ya
Yani muhtemelen sizin tek başına yaşadığınız bekar hayatınızı kıskanıyorlar. Az buçuk bdv de takıl ömür billah evlenmezsin.
Ben 27 de evlendim. Arkadaşlarım arasında ilk evlenendim. Ve bana böyle erken evleniyormuşum gibi çocuk gelin muamelesi yapmışlardı

Şu toplum baskısından nefret ediyorum sanane kardeşim. İster evlenirim ister evlenmem. İster yaşım gelir ister gelmez. Karşıma biri çıktı da sevdik de biz mi hayır dedik. Sanki ısmarlama oluyor bu işler. Evlenirsin çocuk sorarlar. Çocuk yaparsın ikinciyi sorarlar. Ne kadar meraklıyız. insanların özel hayatına. Yaşınız genç daha. İnsanların bu saçma baskılarına kulak vermeyin. Bu baskılar insanlari zorla evliliğe teşvik ediyor. Sonra insanlar evlenmek için evleniyor ya da yaşım geçiyor endişesi ile yanlış evlilikler yapıyor. Toplum üstüne vazife olmayan işleri bırakmalı. Bosaninca da aaa boşanmış derler. Vala bak yine kan beynime sıçradı nefret geldi şu toplum tabularından

Benim de 18 yaşında evlenen aynı yaşta olduğumuz bi akrabam çocuklarımla yaşım yakın çok güzel yaa sen niye evlenmedin deyince tabi lise bile okumayınca öyle oluyor ben ufkumu açtım eheh diye cevap verdim. Ağzına geleni yapıştır acıma

Bu degismez bi kural gibi tek siz degil akrabalarin en pislik huylarindan biri bence. Birini ogrenene kadar yokmu sonra soz ne zaman dugun ne zaman dugunden sonra bebek ne zaman vs vs milyon adim adim sorgulama yazarim ama gereksiz. Cunku sonu gelmez. Salim gitsin hayirlisi olsun hakkinizda.

Valla kusura bakmasınlar da kendileri aciz haldeler sen atanmışsın kendi ayakalrin üzerindesin seni kıskanıyorlar, bu arada 25 ne ya daha çocuksun sen , millet 35 inde evleniyor...

Bence evde kalınacak bir yaş değil ben evde kaldım ama yaş 38

Öncelikle beyinsiz ordusu insanların sözüne kulak asmayın.

Kuzeniniz tam bir beyin yoksunu.

32yasimda evlendim iki yıldır evliyim. iyiki onu beklemisim ve doğru insanla evlenmisim diye şükrediyorum çok aşık ve çok severek evliyim kafa yapilarimiz aynı en önemlisi bu.

Yaşınız ise harika bir yaş asla evde kalmış değilsiniz beyinsizlere aldanıp yanlış evlilik yapmayın acele edip sakın ha.de ki ben sizin gibi yaşım geçecek korkusuyla evlilik değil kafamın uyacağı işte bu dediğim insanla evlenicem.omur boyu da onla evli kalicam.de.

İnsanlar ne gerizekalı ya uyuuz evliliklerinden sıkılıp ona buna sariyorlar,kendileri yanlış evlilikte boğulurken başkaları da öyle olsun istiyorlar onlara aldanmayın hepsi birer zavallı.

27de evlendim , şuan 29'um daha çocuk yapmadım evlenseniz çocuğa geç kaldın derler bu sefer. Neyse ki ben akrabalara çok yakın değilim görüşmüyorum böyle sorunlarım yok. Ama anneme soruyolarmış, daha aldığım kiloyu resimlerden görüp hamile mi diye , yani illa bir şeyler soracaklar.

25 yaşında kızlar evde kalmaz mesleklerini eline alırlar kendi ayakları üzerinde dururlar gezerler toparlar keşfederler yeni insanlar tanırlar en iyisini seçerler alırlar hani şu koca bulup sevinen nazlı hamiş yeni gelinlerin elti görümce kv çekiştiren hanımların hep kiskandiklari hayal edip yapamadıkları bu insanlara pabuç bırakmayın nasılda özenirler size sizi kıskançlıkları siz üniversite sınavını kazanınca başlar atanma beklerken üçten içe sevinir siz ataninca kahrolur e neylesin bayramda karşılaşınca içindekini kusar aldırmayın

Samimi olmadığınız halde soruyor bir de samimi olsanız ne sorardı acaba.Böyle densiz , seviyesizlere aslında hakettikleri cevapları vermek lazım.Ben konuşmuyorum ama her seferinde soruyorsun.Merak ettiysen telefonunu vereyim deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…