TersleyinBosverin banada öyle diyorlar bozuluyorum ama ne yapabilirim bnde 27 yaşındayım , aslında ben bir kere evlenip ayrıldım keşke böyle bir psikoloji yasicagima hiç olmasaydı daha iyidi, birde mahallemizde bir kız var samimide değiliz her gördüğünde beni ne yapıyorsun konuşuyor musun kocanla diyor , sinirlerim bozuluyor bu soru duyunca 2 seneyi geçmiş Ayri şehirlerdeyiz ne kocası ne konuşması Allah aşkına ya , neyse sizde üzülmeyin geç olsun ama Rabbim hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın, kötü bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemek bin kat daha iyidir.
Tersledimde hatta rahatsız olsun diye bende eski nişanlısını sordum belki anlar dedim ama yok malesef .Tersleyin
Yoksa devam eder
Evde kaldım diyeceklerBayanlar okadar cevap yazdık ki
Kız bunları söylerse karşı taraf diyecek
Bu dil sende varken kimse seni kabul etmezbir yere sığmazsın
Ya geçen Bi söz okumuştum tam onluk konu şey diyordu "asıl evlenen evde kalır, evlenmeyen kafasına göre gezer tozar." tarzı bişeydi tam halini hatırlayamadım boşverin şahsen ben erken yaşta evlenen biriyim ama bu benim tercihim herkes erkenden evlenmek zorunda değil ki kim neyi ne zaman istiyorsa o zaman yaşasın. şu insanlar zaten herşeye karışır inanın bu sözler bitmeyip çoğalarak artıyor evlenirsin çocuk ne zaman derler çocuk olur, 2. Ne zaman diye diye gider bunlar siz kendi istediginiz gibi yaşayın hayatınızı çok konuşmaya devam ederlerse de "he kaldım derdi sana mı düştü karnımı sen mi doyuruyorsun diye sert şekilde söylerseniz susarlar ancakMerhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Bu gibi hayatini elalemin ozel hayatina burnunu sokmakla geçiren insanlar her zaman olacak. Ben 26 yaşimda evlendim. Çocuk yok. 3 senedir çekiyorum. Eşimin amcasi çocuk gibi onune koyup azarliyo resmen. Ne diyeyim 80 yasinda adama? Takmama sanatini ogren bence. Ki ben artik oyle yapmaya çalişiyorum. Çunki bu insanlar malesef heryerdeler ve birine anlatirsin ikisine anlatirsin. Hepsiyle baş edemezsin.Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Şu toplum baskısından nefret ediyorum26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen??
Bu degismez bi kural gibi tek siz degil akrabalarin en pislik huylarindan biri bence. Birini ogrenene kadar yokmu sonra soz ne zaman dugun ne zaman dugunden sonra bebek ne zaman vs vs milyon adim adim sorgulama yazarim ama gereksiz. Cunku sonu gelmez. Salim gitsin hayirlisi olsun hakkinizda.Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Valla kusura bakmasınlar da kendileri aciz haldeler sen atanmışsın kendi ayakalrin üzerindesin seni kıskanıyorlar, bu arada 25 ne ya daha çocuksun sen , millet 35 inde evleniyor...Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Bence evde kalınacak bir yaş değil ben evde kaldım ama yaş 38Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Samimi olmadığınız halde soruyor bir de samimi olsanız ne sorardı acaba.Böyle densiz , seviyesizlere aslında hakettikleri cevapları vermek lazım.Ben konuşmuyorum ama her seferinde soruyorsun.Merak ettiysen telefonunu vereyim deyin.Bosverin banada öyle diyorlar bozuluyorum ama ne yapabilirim bnde 27 yaşındayım , aslında ben bir kere evlenip ayrıldım keşke böyle bir psikoloji yasicagima hiç olmasaydı daha iyidi, birde mahallemizde bir kız var samimide değiliz her gördüğünde beni ne yapıyorsun konuşuyor musun kocanla diyor , sinirlerim bozuluyor bu soru duyunca 2 seneyi geçmiş Ayri şehirlerdeyiz ne kocası ne konuşması Allah aşkına ya , neyse sizde üzülmeyin geç olsun ama Rabbim hayırlı merhametli insanlarla karşılaştırsın, kötü bir evlilik yapmaktansa hiç evlenmemek bin kat daha iyidir.