Sen evde kaldın!!

Samimi olmadığınız halde soruyor bir de samimi olsanız ne sorardı acaba.Böyle densiz , seviyesizlere aslında hakettikleri cevapları vermek lazım.Ben konuşmuyorum ama her seferinde soruyorsun.Merak ettiysen telefonunu vereyim deyin.
Hızlıca konuşmadığımı onu engellediğimi , zaten ayrılığımızın 2 seneyi geçtiğini daha ne konusucagim onunla dedim, konuyu değiştirdim herhalde engelledim dediğim insanla yine konuşuyor musunuz diye sormaz, sesimin tonundan da kızdığımı anlamalıydı inşallah sormaz artık 🤷‍♀️

Evlensen ne zaman çocuk diyecekler çocuk olsaa ne zaman ikinci derler amaaan akrabaya etrafa laf mı anlatılır hiç canınızı sıkmayın hayatınızı yaşayın istediğiniz zaman karşınıza istediğiniz gibi biri çıkınca olur zaten

Ben de 29 yaşındayım seneye 30 olucam. Düşündükçe strese giriyorum. Damat adayının d si yok. İnsanlar devamlı soruyorlar. Çok bunaldım ben de :KK43: Sanki çevremde meslek sahibi efendi erkek kaynıyor da ben istemiyorum.

Merhabalar iyi haftasonlari herkese🌼
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Sende diyebilirsin asıl evlenenler evde kaldı şimdi atandım oh miss çatır çatır para yiyeceğim gezeceğim sizde çocuklarla debelenip durun diyebilirsin eminim çok koyar karşı tarafa

Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Aşk olsun bu laflarla yıkılırsanız daha sonrasını göremezsiniz.
Size uygun koca bulsanız kaşı gözü bıyığını genemeyecekler,tamam hadi begendiler sırada eşya,gelinlik hatta ve hatta kuaförü makyajı eleştirecekler.tamam bunlar oldu konuştular ama susmayacaklar daha çocuk meselesi var.
Doyurmuyor musun?Bir tane yapsana(sanki kek börektir).
Hamilesinizdir cinsiyeti sıkıntı olur kız ise olsun erkek ise kız çocuk gibisi var mı olur,bir tane olmaz kardeş lazım diye konuşurlar.
Yani jasemin ne yaparsan yap konuşacaklar,çünkü onlar mikemmel

Bitmiyorlar evlenince de cocuk sorup duruyirlar. Hadsizler ama cözümü bulan yok sanirim. Hado bir ikisine cevap verdiniz diyelim insan ondan da uoruluyor. Siz cevap vermeye utanirsiniz ama onlar hadsizlige utanmaz.

Ben 22 yaşındayken bana senden önce evlenenler çoktan doğurdu dediler. 22 YAŞINDAydım :olamaz: :KK51:
Hala doğurmadım gerçi 🤣🤣
İnsanlar her zaman karışacak bir şey bulur. Ben 20 yaşında iken bile soruyorlardı evlenmiyor musun diye.

Evlendim çocuk yaptım. İkinciyi soruyorlar. İkinci de olursa hangi soruyla gelecekler çok merak ediyorum. Sanki herkes bu aşamaları geçirmek zorunda. Tek tip yaşam modeli var onu yaşarsan başarılısın. Eğer yapmazsan çember dışındasın. Bir de evin araban olmalı. Yaşlandığında yazlık. Çocukların süper çocuklar olmalı. Aksi düşünülemez. Yazık sana. Ekonomi yetmezmiş gibi bizim toplum bu beklentiler yüzünden komple anksiyete vb. yaşıyor.

Bu insanlar baskı yapıp insanlara yanlış karar aldırıyor aman dikkat 30 yaş ideal sakin olun

Valla seninki kadar mikemmel bir koca arıyorum bul getir evlenicem derim ben olsam o sırada da gülücük atarım :sampiyon:

Bu aptalca soruları soranlara bakıyorum valla kendileri de kötü evlilikler içinde sıkışıp kalmış oluyorlar genelde, ya aldatılıyorlar ya kaba saba hödüklerle evliler ya eş ailesine eziliyorlar .. yine de konuşmaktan geri durmuyorlar.

jasemin34 jasemin34 kuzum atandığın için tüm gözler üstündedir şimdi ..senin o çişli kuzeninin babası /anası "b.k vardı evlenecek ! Bak Jasemin
(bile🤣 ) atandı.Sen de liseden sonra evlenmesen kesin okurdun astronot olabilirdin ve bence Jaseminin de amiri olurdun" tarzında cümleler kurmuyorlarsa ben de hiçbirşey bilmiyorum🤣 Sana gıcık olan kuzenin de sana olan hıncını bu tarz cümlelerle çıkaracak sonra da kocasının kocakafalı ve ne olduğu belirsiz arkadaşlarından biri ile de senin aranı yapmaya çalışacak .Aha buraya yazıyorum .Dediklerim çıkarsa özelden yaz Iban ımı göndereceğim🤣

Ben de 27 olucağım . Üzülüyorum bu yaşıma dek tam olarak sevgilim bile olmadı . Üniversiteyi geç kazandım . Dersler çok zordu . Ve tam son sınıfa geçecekken bir dersten kaldım . Okulum 4 ay uzadı :KK43: hiçbir şeyde başarılı değilim . Öyle güzel oldugumu da düşünmüyorum . Güzelsin diyen erkeklere de inanmıyorum ( amaçlarının farklı oldgnu düşünüyorm ) karsıma düzgün biri de cıkmadı bu zamana kadar . Ben sorunlu tipleri kendime çekiyorum . Böyle bir şans var işte . Zor oldgmu söylerler . Halam 40 yasında hala bekar . Sanırım benm de kaderim onunki gbi olucak . Artık evlenecegime gram inancım kalmadı :KK43:(

Benim de yaşım 26. Yeni atandım önceden ne zaman atanacaksin diyorlardi simdi de senin düğünü de şöyle yaparız,biri yok mu, ceyize başla. Geçen bir tanıdık evlenecek kızın evine gittik çeyizlerini gösteriyor herkese hevesle ,benim hiç ilgimi çekmiyor tencere,tava vs... Hiçbir zaman öyle gelinlik giyeyim şaşalı düğün yapayım kafasına da girmedim üstelik. Artık bende mi bir sorun var, niye kimse hayatımda yok, niye ciddi bir ilişkim yokz niye kimseyi istemiyorum, ben evlenmeye layık değil miyim diye düşünmeye başladım. Bekar kadın olduğum içinde insanlara özellikle akrabalara tek başıma bir şeyler yapmam tek yaşamam,gezmem vs.. garip geliyor

bende üniversiteyi bitirince evdekiler bile evde kaldın demeye başlamıştı. yaş 23 falan. zaten hep çirkin olduğumu söylüyorlardı koca burunlu falan diyodu kardeşlerim.

bende iş bulmadan evde kalcam diye 24te evlendim:KK70:D

benim için iyi oldu gerçi

ama sizin rahatınız yerindeyse bu zırvalıkları takmayın. hayatınızı yaşayın.

jasemin34 jasemin34 kuzum atandığın için tüm gözler üstündedir şimdi ..senin o çişli kuzeninin babası /anası "b.k vardı evlenecek ! Bak Jasemin
(bile🤣 ) atandı.Sen de liseden sonra evlenmesen kesin okurdun astronot olabilirdin ve bence Jaseminin de amiri olurdun" tarzında cümleler kurmuyorlarsa ben de hiçbirşey bilmiyorum🤣 Sana gıcık olan kuzenin de sana olan hıncını bu tarz cümlelerle çıkaracak sonra da kocasının kocakafalı ve ne olduğu belirsiz arkadaşlarından biri ile de senin aranı yapmaya çalışacak .Aha buraya yazıyorum .Dediklerim çıkarsa özelden yaz Iban ımı göndereceğim🤣
Müsait bi anınızda benim de falıma bakın😄

X