Kirk yılın başı memlekete geliyorum beni nadir görecekler üzmeyim insanları kırıcı cevap vermeyim diyorum ama onlar beni fazlasıyla üzüyorHalkimizin %90ı varoluşunu evlenerek anlamlandiriyor ve bunun disindaki hayatlari bos, degersiz,onemsiz goruyor ama sorun bu hayatlara mudahale hakkini da kendilerinde buluyor olmalari
Verin agizlarinin payini bos verin, her sey hazir oldugumuzda karsimiza cikiyor kasmaya gerek yok.
30'la bahsi arttırıyorum29'dan bildiriyorum. Gülün geçin şuanda kocaman kahkahalarla cevap verin. Benim yaşa gelince gülmek yerine haklılar mı diyeceksiniz. Bana bu sene sormadılar mesela umudu kestiklerinden zaar.
Çevreye kulak asmamakta ne kadar zordur bilirim cevap verirsin ayrı vermezsin ayrı içinde patlar. Lakin sen kendin için bu kanıya kapılma yeterli.Sizin çevreniz bende olsa keşke
Dilimin ucuna çok daha sertleri geliyor ama kırmayım diyorum onlar beni paramparça ederkennBen okudum kariyer sahibiyim öyle ilk önüme gelenle evlenemem deyip lafı çattt diye yapıştır.
Kırmazsan kırılırsın. Bir kere de bak bakalım bir daha ağzını açıyor mu.Dilimin ucuna çok daha sertleri geliyor ama kırmayım diyorum onlar beni paramparça ederkenn
Erken ve cahil yaşta evlenip ayrılacağımaErken yaşta evlenip ayrılacağıma
Olgun yaşta evlenir kendimi idare ederim diyeceksiniz
Çok doğru noktaya parmak bastınız, benim içimde evlilik isteği yok ama hüsranla sonuçlanmış ilerde ciddi düşündüğümüz bir ilişkim vardı. Belki de bu sorular bilinçaltımda bana onu hatırlatıyordurBen 31 yasindayim, daha yeni birkaç haftalığına köye gittim, kimse de böyle sorular sormadi ya. Konusu açılsa da ben ciddiye almadım,canımı sikmadim.
Bence siz alttan alta kendinizi böyle hissediyorsunuz bu yüzden alindiniz. Sizin zihniyetiniz değişip evlilik isteğiniz azalınca bu sorulari ciddiye bile almazsınız.
Ben mesela iş aradığım dönemde iş ile ilgili sorulan tüm sorular beni uzerdi, modum düşerdi,bazen terslerdim. Şimdi de işsizim ama kendi isteğimle çıktım, birkaç ülke şehir gezip öyle iş ararım modundayim,bankada beni epey yıl idare edecek param var. O yüzden işle ilgili gelen yorumlar beni bu sefer hiç üzmüyor,çünkü bu benim tercihim. Ama iş arasaydim muhtemelen o sorular beni rahatsız edecekti.
Yaniiii bence sorun elalemde değil,senin hayatından çok da mutlu olmayisin.
Deki Evlenince dışarıdami kalıyorlarMerhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Hic oyle demeyin nabza gore serbet vermeyince dengeleri altust ediyorlar. Ne guzel mesleginizi yapiyorsunuz, kendi ayaklarinizin ustunde duruyorsunuz yasinizda cok genc gercekten, tadini cikarin bu yillarin geri donusu yok :)Kirk yılın başı memlekete geliyorum beni nadir görecekler üzmeyim insanları kırıcı cevap vermeyim diyorum ama onlar beni fazlasıyla üzüyor
Kuzucugum hep diyecekler. Evlenirsen çocuk diyecekler. Çocuk yapsan 2.Çocuk isteyecekler. Kız doğursan erkek sorarlar, erkek doğursan kız sorarlar.Ne kadar fazla duyduğumu bilemezsiniz
Hiçbiriyle görüşme konuşma lâzım değiller.Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Kudurtucu bir cevap olmuş.Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim.