- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
Hızlıca konuşmadığımı onu engellediğimi , zaten ayrılığımızın 2 seneyi geçtiğini daha ne konusucagim onunla dedim, konuyu değiştirdim herhalde engelledim dediğim insanla yine konuşuyor musunuz diye sormaz, sesimin tonundan da kızdığımı anlamalıydı inşallah sormaz artıkSamimi olmadığınız halde soruyor bir de samimi olsanız ne sorardı acaba.Böyle densiz , seviyesizlere aslında hakettikleri cevapları vermek lazım.Ben konuşmuyorum ama her seferinde soruyorsun.Merak ettiysen telefonunu vereyim deyin.
Sende diyebilirsin asıl evlenenler evde kaldı şimdi atandım oh miss çatır çatır para yiyeceğim gezeceğim sizde çocuklarla debelenip durun diyebilirsin eminim çok koyar karşı tarafaMerhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Aşk olsun bu laflarla yıkılırsanız daha sonrasını göremezsiniz.Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Ben geçen sene atandım, memleketimden taşındım yani. 26 yaşıma az kaldı 25im. Tatil dolayısıyla memleketime geldim herkes ama herkesss "işin de var hani birileri yok mu" demeye başladı. Yok hehe deyip geçsem de sinirlerim bozulmaya başladı. Eskiden de bayramları ee ne zaman işe gireceksin diye sorarlardı her bayram polemik. Bak şu da evlenmiş bu da evleniyo peki sen?? Sorulari. Yaşın geçiyor evde kaldın diyorlar bana. Dün kuzenimin bir akrabasi(onun anne tarafı benim akrabam değil) nişanlanıyormuş. Kuzenim bana diyor ki "x senle yaşıt ama nişanlanıyor sen evde kaldın". Hiç değilse y'deki (atandigim şehir) evde kaldım baba evinde değil heheh dedim. Bunu diyen kuzenim de liseyi bitirir bitirmez evlenip çocuk sahibi olan kişi ne deyim şimdi buna. Her ne kadar şakaya vursam da bozulmaya başladım artık. O kadar derdimin sorunumun arasında bir bu eksik gibi.
Bitmiyorlar evlenince de cocuk sorup duruyirlar. Hadsizler ama cözümü bulan yok sanirim. Hado bir ikisine cevap verdiniz diyelim insan ondan da uoruluyor. Siz cevap vermeye utanirsiniz ama onlar hadsizlige utanmaz.Merhabalar iyi haftasonlari herkese
Bu insanlar baskı yapıp insanlara yanlış karar aldırıyor aman dikkat 30 yaş ideal sakin olunMerhabalar iyi haftasonlari herkese
Müsait bi anınızda benim de falıma bakınjasemin34 kuzum atandığın için tüm gözler üstündedir şimdi ..senin o çişli kuzeninin babası /anası "b.k vardı evlenecek ! Bak Jasemin
(bile) atandı.Sen de liseden sonra evlenmesen kesin okurdun astronot olabilirdin ve bence Jaseminin de amiri olurdun" tarzında cümleler kurmuyorlarsa ben de hiçbirşey bilmiyorum Sana gıcık olan kuzenin de sana olan hıncını bu tarz cümlelerle çıkaracak sonra da kocasının kocakafalı ve ne olduğu belirsiz arkadaşlarından biri ile de senin aranı yapmaya çalışacak .Aha buraya yazıyorum .Dediklerim çıkarsa özelden yaz Iban ımı göndereceğim