Bence çok keskin viraj bu söylediğiniz. Kişiye göre değişir herkes kardeş diye aynı düzey ilişki yürütmek zorunda değil. Aile içini bilmiyoruz. Benimde 2 ablam var bir tanesi ile daha paylaşımın var ama diğeri ile değil bende ilgilenmem mesela onunla eşi babamlarla tanışınca tanıştım hiç bir şekilde iyi kötü demedim. Düğününde çok yardım ettim koşuşturdum. Evine 2 kere zorla gittim, rahat değilim orada. Herşeyi yanlış anlama kapasitesi var, desem ki şu koltuk şöyle olsun kendi evinde yap der. Evde bardak kırılsa nazar beni çekemiyorlar falan havasında ve değiştiremiyorsunuz. Bütün ailede bilir ablamı iyi gün kötü gün bayram seyran yeter çok sık görüşmemek ve işine karışmamak benim tercihim sonra bir şey çıkar siz yaptı olursunuz gerek yok. Ama diğer ablamla öyle değiliz çocuğunu bana bırakır lohusa iken kalbimi kırdı farkına vardığında düzeltmeye çalışır. Önemli bir karar aldığımda sorarım abla sence diye. Dili sivridir ama rahat konuşursunuz akıl verir sahip çıkar falan çocuğuna bütb tatillerde bakarım dinlensin diye beni annesi sanan olmuştu hatta

diğerinin çocuğuna da baktım üstündeki örtü sokakta düştü bende gelince yenisini istedim. Ne beceriksizliğim kaldı nede insanlığım telefonda 7 düvele anlattı.
İç ilişkileri bilemeyiz. Belki ablanız olsa oda sizin gibi kardeş istemeyecek bu açıdan da bakın.