Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
selam herkeze.:) ben yeni uye oldum.selülit icin size cok güzel bir tavsiyem olacak.ben uyguladim ve cok iyi geliyor gercekten.kısa surede selülitlerim azaldi.biraz daha uygularsam hiç kalmayacak
size tavsiyem bir fırca almaniz veya hani banyo keseleri vardırya serttir insanin canini acitir biraz onlardan almaniz.her banyoya girisinizda selülitli bölgelere bu kese ya da fırca ile hafif bastırarak yukarı dogru ya da daire seklinde kızarana kadar sürtmeniz.bunu yaptiginiz zaman kan dolasiminiz cok hızlanıyor ve o bolgelerde yag yakimina neden oluyor. ben biraz abarttim galiba hani halı yıkanan fırçalar vardırya onlardan kullanıyorum.ama siz daha normal bişe kullanın:)
ne kadar masrafsız bir yöntem değilmitavsiye ederim mutlaka deneyin.hatta alişkanlık haline getirip haftada 3 kere yapın en az. selülitlerin gittikçe azaldığını göreceksiniz.gidip kremlere o kadar para yatirmayin.benden tavsiye :)

Paylaşım için çok sağol.Eklemek istediğim,sabah TV8 de yayınlanan Pilates programında kişilerin içmesi gereken su miktarının formülünü verdi:

KİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )

Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.
http://www.ntvmsnbc.com/news/245116.asp

Son düzenleme:
Bende şimdilik bol bol su içiyorum, tv izlerken, bilgisayarın başındayken ellerimle yoğurur, çimdikler gibi masaj yapıyorum bir de avonun çatlak ve selülit görünümünü düzgünleştirici kreminden sürüyorum. iki günde bile daha iyi oldu gibi geliyo belki psikolojiktir. Hergün devam edicem, yukardaki hesaba göre günde 6 bardak suyumu da ihmal etmeden devam edicem bakalım sonuç ne olucak.. Bir de termal tuz aldım, üşenmezsem onu da uygulamayı düşünüyorum, maske gibi yapılıp yarım saat bekleniyomuş. Bakalım hayırlısı

kızlar ben lasonil ve vicksle selülitleri azalttım yok gibi bir şey.ama egzersiz,maydanoz ve suyla destekledim.kk bir arkadaş önermişti vicks ve lasonil merhemi karıştırıp sürüyorsun streç filmle sarıp yatıyorsun.haftada bir yaptım.ikinci seferde kendi hazırladığım yağı kullandım vicks yerine.portakal,biberiye,kayısı,susam yağını karıştırdım.sellülit yağı olarak bunu kullandım.size de kolay gelsin

arkadaşlar bendede hafif göbek var içeri çekince selülit olduğunu farkettim ne yapsam acaba ya???

bitirdim sayılmaz ama zamanla azaltıyorum
önce twsit and shape aleti aldım 15 dakiak spor yapıyorum
sonra kendi yaptığım selülit yağı var onu sürüyorum ve celluless aleti ile 5 dakika masaj yapıyorum.azaldı benimkiler mutluyum :)

çok kolay krem şu bu hepsi rant
egzersiz
vaktim yokmu diyorsunuz????
o zaman yolda normal yürürken bacak ve kalça kaslarınızı kasarak yürüyün
otururken yoldasınız misafirsiniz hiç farketmez kimse farketmez çünkü kalça ve bacak kaslarınızı sıkıp bırakın bunu bide sayın ben 100 e kadar bile saydığım olmuştu
sonuçmu bende çok bariz yoktu ama ayna ile bakınca yer yer oluştuğunu görmüştüm
şimdi göremiyorum ve daha sıkı bi görüntü var

kızlar ya bu aspirinli karışım nedir ya anlmadım.benim bildğim yosun yağı sürüyorsunuz bacaklarınıza streç filmle sarıyorsunuz güzelce 4 5saat bekleyin sabah akşam .yürüyün yada o haldeyken.acayip etksii diyoalr bi ardkş yapmış.bende başladım ama kesinlikle yürümek şart yaaaaaaaa.selülitlerinden kurtullanlar biyardım edinn bizlere ::çok üzgünüm:

evde şu an lasonil de var viks de. ben de başlayım bakalım bu dediğini yapmaya..

vicks fazladan terletiyor lasonil de ödemi çözüyor umar1m faydal1 olur ama imkan1n varsa spor ve suyla destekle.maydanozda faydal1.kolay gelsin

Vichy'nin ürününü bir arkadaşım tavsiye etti, bu konuda en iyisiymiş Ben de yürüyüş yapmaya başladım belki kremi de deneyeceğim

Arkadaşlar lazer tedavilerini deneyen yok mu peki hiç? Yeni yeni yöntemler çıkıyor, ses dalgalarıyla tedavi vs. Merak ediyorum onlar bir işe yaramıyor mu?

a.s. arkadaşlar bendede ciddi anlamda selülit problemi var. spor da yapıyorum düzenli
ama çok faydasını göremedim :çok üzgünüm:
yosun yağını denedim umduğum gibi olmadı.:1no2:
şimdi yeni bir ürün çıkmış deracine selülit serumu kullanan varmı..
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acill yardım lütfen şutarafagitti:teselli:
:enbuyukkk:

oyacık bence fazla çaresizliğe kapılma pskolojik olarak da etkilersin kendini demek kolay deme çünkü bende de ciddi anlamda var bazı alışkanlıklarımı değştirdim ve pskolojimi bozmadım şundan eminim düzenli ve doğru spor su maydonoz cafeinden uzak durmak masaj buna çare spor yaptım geçmedi deme ya yanlış yaptın ya da yanlış beslendin ben deracini kullanıcağım faydasını göreceğime de eminim ama sporla ve suyla deracini çok araştırdım ve şunu biliyorum bioder tüylere çare konusunda mükemmel sonuçlar yarattı eminimki burda da öyledir kullanan ve şikayet eden arkadaşlara da şunu hatırlatayım; üstüne basa basa söylenen bişey var 12 hafta kullanan kullanıcılar arasında yapılan testlerde yüzde 90 oranında azalma oluyormuş ben deneyeceğim kullanan arkadaşlara da sabır diyorum ve 12 haftalık süreci kulanmaları gerekriğini hatırlatıyorum unutmayın ya taahhüt edilen zamanda işe yarasa....sengözlerimebaksanab

ben bir ay boyunca haftada üç gün uygulayıp 1 saat yürüyüşe çıktım. selülitlerde değişiklik olmadı ama 3 kilo verdim ve çok memnunum kilo verdiğim için. Ayrıca diyet yapmadım bol su içtim. Son bir haftadır banyodan önce kahve telvesiyle ovuyorum. kahve telvesi masaj etkili, yaptıktan sonra ellerimdeki karıncalanmadan anlıyorum. vücudumu fırçalayıp sıcak -soğuk su tutuyorum. ama son bir haftadır düzenim bozuldu. evdeki işlerden, sonra da seminer var ne yapacağım bilmiyorum. Herşey bitsin bu sefer bahçe işleri var. Bugün Ender Saraç bir tarif verdi ona başlayacağım 21 gün boyunca hergün yapılırsa etkili oluyor dedi onun tam tarifini arıyorum.

Ender Saraç'ın tarifini tam not etmiştim cnm konu açtım ona:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=195153

meraba ben 17 yaşındayım ama popom ve basenlerimde selülit var üstelik çokta kilolu değilim .Bence bu selülit yeni nesil problemi annem 40 yaşında kadında hala selülit yok. bissürü şişman kadındada yok. Ama geçen havuzda gördüm ki 8 yaşındaki kız çocuklarında bile selülit var.Bunun tek sebebi olsa olsa katkı maddeli beslenmedir.Onuggetler yada hızlı yeme kültürü hepimizi mahvetti.Ananelerimizde selülit yoksa buda onların zayıflıklarından değil sağlıklı beslenmelerinden geliodu bence.Hakkaten ilaç falan bahane asıl olay sağlıklı beslenme ve spor

merhaba arkadaşlar, bende portakal yağı ile bacaklarıma masaj yapıyorum etkisi oluyormu daha farkedemedim, geçen sene diyet yapıyordum yaklaşık 10 kilo vermiştim nivea krem sürüp, bacaklarımı folya ile sarıp her gün 40 dk yürüyüş yapıyodum o zaman selülit yoktu ama şimdi gene oluşmaya başladı, spor krem ve önemlisi bacakları terletmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…