herkese selam.Ben akşamları tv seyrederken bacaklarıma sürekli masaj yaptım.Çimdikler gibi.Böylece yağlar ezildi ve kısmen parçalandı.Daha sonra yine masajı etkisiyle kan dolaşımı da hızlandı ve yağlar kanla taşındı.Şimdi etkisini daha iyi görüyorum.Çekineden mini eteklerimi de giyiyorum.MUTLAKA DENEYİN AMA BOL SUYU UNUTMADAN TABİ.
bu güncel ne demek bilmiyorum biri açıklarmı????
kızlar ben lasonil ve vicksle selülitleri azalttım yok gibi bir şey.ama egzersiz,maydanoz ve suyla destekledim.kk bir arkadaş önermişti vicks ve lasonil merhemi karıştırıp sürüyorsun streç filmle sarıp yatıyorsun.haftada bir yaptım.ikinci seferde kendi hazırladığım yağı kullandım vicks yerine.portakal,biberiye,kayısı,susam yağını karıştırdım.sellülit yağı olarak bunu kullandım.size de kolay gelsin
a.s. arkadaşlar bendede ciddi anlamda selülit problemi var. spor da yapıyorum düzenli
ama çok faydasını göremedim :çok üzgünüm:
yosun yağını denedim umduğum gibi olmadı.:1no2:
şimdi yeni bir ürün çıkmış deracine selülit serumu kullanan varmı..
bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acill yardım lütfen şutarafagitti:teselli:
:enbuyukkk:
bu aspirinli karışımı deneynlerin yorumlarını bekliyorum...
ben sadece kese yapıyorum ve nivea sıkılaştırıcı sürüyorum..yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum..
aslında en önemlisi sanırım egzersiz spor..ama olmuyor işte
ben bir ay boyunca haftada üç gün uygulayıp 1 saat yürüyüşe çıktım. selülitlerde değişiklik olmadı ama 3 kilo verdim ve çok memnunum kilo verdiğim için. Ayrıca diyet yapmadım bol su içtim. Son bir haftadır banyodan önce kahve telvesiyle ovuyorum. kahve telvesi masaj etkili, yaptıktan sonra ellerimdeki karıncalanmadan anlıyorum. vücudumu fırçalayıp sıcak -soğuk su tutuyorum. ama son bir haftadır düzenim bozuldu. evdeki işlerden, sonra da seminer var ne yapacağım bilmiyorum. Herşey bitsin bu sefer bahçe işleri var. Bugün Ender Saraç bir tarif verdi ona başlayacağım 21 gün boyunca hergün yapılırsa etkili oluyor dedi onun tam tarifini arıyorum.