Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
benim selulitler hic gitmiyor cok sey denedim cokda zayiflasam her zaman ordalar alistim artik

kızlar 1 haftada selülitlerimin %60 gitti :) gitmeye de devam ediyor.
benim sıkınca çok aşırı vardı. ayakta durunca da hafifti.
callanestic yapıyorum. hem inceliyorum hem selülitlerim de aşırı azalma var. her yolu denedim ama tek çözüm bu :)

selam arkadaşlar selülit için çozum arayanlara soyluyorum kendım denedım ve gercekten etkısını gordum 10 dk. inanın bana sadece 10 dk da ınanılmaz sonuclar aldım. evet bıraz pahalı ama kesınlıkle bır kere denemelısınız.
-Dr.Murad 1 adet orijinal boy (200 ml)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya callaneticsi bende yapmak istiyorum.nerden indiridin? ben nette bulduğum bütün sitelerden indirmeye çalıştım ama bi çok yer kaldırmış. türkçe olarakmı indirdin? bu arada süper valla bir haftada yüzde atmış.

benim baldırım iç kısmında var baya belirginvarmı acaba ne yapabilirim krem felan var mıdır

ben cilt bakımı için öneriler istiyorum. yüz için değil vücuttaki sivilceler için bana yardımcı olur musunuz lütfen...

Bu yöntemler inanılmaz işe yarıyor! Ben denedim ve kısa sürede farkı hissettim. Ayrıca sitede başka yöntemler de var biraz karıştırırsanız kendinize uygun bir şey mutlaka bulacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. Ben 4 ayda selülitlerimi neredeyse yok denecek kadar azalttım. Peki nasıl mı?

1) spor: çok önemli, diğer maddelerin tamamından daha önemli. selülitlerin gitmesini istiyorsanız o popolarınızı kaldırıp egzersiz yapacaksınız bayanlar.
2) rejim: evet, ultra sıkı bir rejim yapmadım ancak yediklerime dikkat ettim. akşam vakitlerinde az yedim, muadil ürünlerden her zaman yağsız veya az yağlı, light olanları tercih ettim. arada kaçamaklar oldu, tabi ki olacak, ama genel anlamda beslenmede değişikliğe gitmek gerekiyor. ben bu dönemde 13.5 kg verdim yaklaşık.
3) bol su: günde 3 lt su içtim, bakın sıvı demiyorum salt su. özellikle de sıcağa yakın ılık sular tükettim çoğunlukla.
4) yeşil çay: günde 1 fincan yeşil çay içiyorum arada unuttuğum günleri saymazsak. yeşil çayın etkileri herkes tarafından bilinir, yazmaya gerek yok. tadını sevmiyorum diyenler de bir süreden sonra alışıldığını görecekler.

veee en en en yardımcı ürün:

5) Nivea good bye cellulite krem ve/veya serum: bu ürün gerçekten beklediğimden çok daha başarılı çıktı. elbette ki üstte saydığım 4 maddenin de etkisi vardır ancak bu kremi haftada minimum 4 gün, her spor antrenmanımdan sonra sürdüm ve gerçekten hemen hemen hiç selülitim kalmadı. fiyatına göre çok başarılı bir ürün, tavsiye ediyorum kesinlikle.

Kesinlikle spor şart, ilk kez bu yaz selülit sorunu yaşadım ayakta dururken bile belli oluyorlardı. Ne yapsam ne etsem derken ilk önce gazlı içecekleri bıraktım, sonrada yürüyüşe başladım Ekim'in sonlarına doğru pek mümkün olmayınca hergün yürüşe çıkmak bende eve kondisyon bisikleti aldım başladım çalışmaya :) Şuanki rutinimde güneşli günlerde 14-15 km tempolu yürüyüş ve 20 dk pilates diğer günlerde de 45dk yada 30+30 iki set kondisyon bisikleti + 20 dk pilates olarak devam ediyorum :) Hergün spor yapıyormuyum ? Çok hasta ve ya yorgun olmadığım sürece evet ama etkilerini görünce insan zevk alıyor yaparken :) Diyet yapmıyorum hiç bir şekilde işte sadece gazlı içecekler ve hazır yiyecekleri kestim ama ananemin ev yapımı hamur işlerini ölçüyü kaçırmadan yiyorum Sonuç olarak geçen gün dışarı çıkmak için hazırlanırken aynaya bakakaldım resmen sonrada çığlık çıglıga odaya anne benim selülitlerim kaybolmuş diye hiç bir krem vb kullanmadım bunun içinde sadece mp3 çalarım, süper rahat spor ayakkabılarım ve bisikletim yeterli oldu :)

tebrikler....................................................................................

merhaba, internet üzerinden başka nereden temin edebiliriz bi fikriniz varsa, paylaşırsanız çok sevinirim

merhabalar, bu ürünü internet üzerinden başka herhangi bir yerden temin edebiliyormuyuz. siz nerden temin ettiniz, yardımcı olursanız sevinirim...Ben geçen sene yazın krauterhof selülit jeli 1 hafta sürekli olarak kullandım ve gözle görülür derecede değişim oldu ama çok sıcak havadan dolayı kesmek zorunda kaldım. Şimdide bu kremi denemek istiyorum inş bana yardımcı olursunuz...

cnm nivea paraben içeriyormu bırakınca eski haline dönüyormu cilt

Oriflime perfect body selülit kremi kullanıyorum ben oldukça başarılı neredeyse yok etti diyebilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım kurtuldu.Gözlerimle gördüm.3 aydır spor salonunda spor yapıyor.Haftada 5 gün kesin gidiyordu.1 saatten az yapmiyordu fazlasini yapiyordu.Sonra saunaya giriyordu. Bizler sikayet ediyoruz da hangimiz 3 ay boyunca haftanin 5 gunu 1 saatin asagisina inmeyerek spor yaptik?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…