- 11 Haziran 2013
- 77
- 26
selülitin nedeni susuzluk...hareketle falan yürüyüşle falan alakası yok.ben günde 4 kilometre yol yuruyorum 2,5 senedir halen selülitlerim var.araştırdım okudum su su su ve su... susuz selülitler gitmez arkadaşlar. kuruyan damarlarınıza can verin.su hayattır...
ben de öyle düşünüyorum masajın dolaşımı hızlandırıcı etkisi var. bunun dışında yüzmek de çok yararlı ...en başlı sebep bence genetik :)ben lorealin selülit kremini kullanmıştım işe yaramıştı.
ama gene çıktı selülitler bence kremden çok ovuşturuyoruz ya kremi sürerken o etkili olabilir diye düşünüyorum
Kesinlikle spor şart, ilk kez bu yaz selülit sorunu yaşadım ayakta dururken bile belli oluyorlardı. Ne yapsam ne etsem derken ilk önce gazlı içecekleri bıraktım, sonrada yürüyüşe başladım Ekim'in sonlarına doğru pek mümkün olmayınca hergün yürüşe çıkmak bende eve kondisyon bisikleti aldım başladım çalışmaya :) Şuanki rutinimde güneşli günlerde 14-15 km tempolu yürüyüş ve 20 dk pilates diğer günlerde de 45dk yada 30+30 iki set kondisyon bisikleti + 20 dk pilates olarak devam ediyorum :) Hergün spor yapıyormuyum ? Çok hasta ve ya yorgun olmadığım sürece evet ama etkilerini görünce insan zevk alıyor yaparken :) Diyet yapmıyorum hiç bir şekilde işte sadece gazlı içecekler ve hazır yiyecekleri kestim ama ananemin ev yapımı hamur işlerini ölçüyü kaçırmadan yiyorumSonuç olarak geçen gün dışarı çıkmak için hazırlanırken aynaya bakakaldım resmen sonrada çığlık çıglıga odaya anne benim selülitlerim kaybolmuş diye hiç bir krem vb kullanmadım bunun içinde sadece mp3 çalarım, süper rahat spor ayakkabılarım ve bisikletim yeterli oldu :)
kızlar eda taşpınarın at kılı fırçasını kullanan varmı?ben normal plastik fırçayla fırçalıyorum, henüz bişi farketmedi ,at kılı dahamı etkili olur?
ben bugün eda taşpınar fırçasını kullanmaya başlıcam ama bence o kadar fark etmez. cildini tahriş etmiyorsa elindeki fırçayla devam et birkaç hafta, etkisi olmazsa at kılı alırsın. boşuna harcama paranı :)
canım kullandıktan sonra yorumlarsan sevinirim iyi gelicekmi acaba:)
Selam arkadaşlar. bende aynı sorundan şikayetçiydim gerçekten bacaklarımda çok fazla girinti çıkıntı oluştuğunu gördüğümde hemen araştırmaya başladım. bir tane at kılı fırçası edindim ve nivea' nın sıkılaştırıcı ve selülit giderici kremini aldım. her gün öncelikle çömelme hareketlerimi yaptım yaklaşık 10 dakika zamanımı aldı en fazla, sonra aksam yatmadan at kılı fırcasıyla fırcaladım ve kremlerimi sürüp yattım. Banyo yaparkende selülit süngeriyle masaj yaptım 3. haftam bugün doldu ve gerçekten bacaklarımda gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma var, selülitlerim çok çok azaldılar. menunum tavsiye ederim.. çalışan bir bayan olmama rağmen kısa süreli işlemler oldukları için beni yormadılar
Hanimlar gercekten bu illetten kurtulabilir miyim ya ? Hic gecmicek gibi bunlar[, yapistilar bacagimaaa/QUOTE]
Ne guzel siz basarmissiniz. Darisi basima diyim. 1. Derece miydi selulitleriniz?
kızlar eda taşpınarın at kılı fırçasını kullanan varmı?ben normal plastik fırçayla fırçalıyorum, henüz bişi farketmedi ,at kılı dahamı etkili olur?