Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

hangi sporları yapıyorsunuz mesela? ve günde kaç dakika? bir de ne kadar sürede azalma gözlediniz? benim ileri derecede selülit, yani sıkmadan ve ayaktayken de belli resmen pütür pütür sizin de öyle miydi?

hangi sporları yapıyorsunuz mesela? ve günde kaç dakika? bir de ne kadar sürede azalma gözlediniz? benim ileri derecede selülit, yani sıkmadan ve ayaktayken de belli resmen pütür pütür sizin de öyle miydi?

Çok nadir koşuyorum sonra internetten egzersiz hareketleri yapıyorum beni çok zorlamayacak şeyler çünkü zora gelemiyorum ip atlıyorum birde sguats yapıyorum yememe bi kaç gün dikkat ettim ama boşverdim sonra:)
Bir ay gibi bi sürede etki gösterdi. Sıkınca kocaman çukurlarım vardı ama o kocaman çukurlar çok çok hafifledi. Hala selülitim var ama çok değil ayrıca sporuda kafama göre yapıyorum öyle belli bir zaman ayırmadım kendime bazen yarım saat bazen 15-20 dk :)

ben de hiç zora gelemiyorum bu konuda çok tembelim benim çok düzenli spor yapmam lazım ve asıl tedavi olmam lazım. burda okudum bazı yöntemler var ama bunun için de zaman ayırmak lazım araştırıp bir yer bulcaksın bütçeni ayarlıycaksın acaba sonuç alınacak mı vs. nasıl gözümde büyüyor anlatamam. bakalım hep erteliyorum ama yazın yürüyüşe başlıycam. bu arada ip atlamak ve koşmak göğüsleri sarkıtıyor diye duydum sonra düşününce mantıklı geldi. çok kalori yaktırıyor ama bu riski göze alamam

canım benim için hayal gibi bişey ne yaptıysam olmadı platesi kaç dakika yapıyorsun ? ayrıca hapın fiyatı ne kadar ?

Gecikme için kusura bakma canım...Benim için de imkânsızdı tekrar söylüyorum ileri derecede selülitim vardı, şu anda baya azaldı, ama sıfır selülitli bir bayana göre yine de var..Boyum 168, şu anda 61 kiloyum, yediklerime de birazcık daha dikkat etmeye başladım...Şu anda hapın bir şişesini bitirdim, 26 nisan'da başlamıştım... selülitlerimde belirgin bir azalma var, hangisi işe yaradı bilemiyorum...özellikle vurgulamam gerekirse, kremlerin yarattığı gecici etki gibi bir şey değil, baya baya geçiyor artık...ama bence her ikisi de işe yaradı...ananas hapını ben 30 tl ye aldım, "talya" diye bir markanın, sabah akşam yemeklerden sonra alıyorum...Platesi haftada iki saat 2 aydır yapıyorum, plates salonuna yazıldım, evde yapamıyorum çünkü...böyle canım:))

bende daha önceden selülit sorunu yoktu ama geçen kış baya artmaya başladı o rahatsız edici portakal kabugu görüntüsü
niveanın selülit kremini aldım şans eseri ve iyileşme olduğunu gördüm ama tamamen geçirmiyordu tabi. Yediklerime de dikkat etmeye başladım bu sefer yok denecek kadar azaldı tabi öyle hemen değil birkaç ayı buldu. Benim diyeceğim bence hiçbir krem mucize yaratmaz hanımlar, doğru beslenme ve cok su içme cok önemli. Ben özel bi spor da yapmıyorum ama mümkün olduğunca yürürüm
sonuç olarak doğru beslenme, bol su, yürüyüş ve kremle destek.. gelsin cillop bacaklar:)

Arkadaşlar birde frozen selülit deneyin ben tamamen kesti diyemem ama faydasını gördüm umarım sizede faydası olur.

ben aranıza yeni katıldım,çoğu bayanların şikayetçi olduğu selülitle ilgili deneyimimi paylaşmak istedim. nivea,nın selülit kremini 2 hafta önce aldım kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum çok yoğun olmasına rağmen şimdi nereyse hepsi yok oldu . 3 . haftada sanırım tamamen yok olacaklar .. hem çok etkili hem fiatı çok uygun.. herkese selülitsiz bir hayat diliyorumm..

merhaba selülitliler
bendede var, eskiden yoktu kilo alınca iğrenç bir görünüm oldu.
spora başladım pilates. bacaklar incelmeye ve selülit biraz azalmaya başladı. ek olarak krauterhof selülit setini kullanıyorum. setin içinde 10 günlük serum vardı o bittti. selülit karşıtı peeling var içinde onu kullanıyorum ve selülit karşıtı krem. kem akşamları sürülüyor ama değen yeri bir yakıyor bir yakıyor anlatamam. sanki acı biber sürmüşsün gibi yakalşık bir 25 dakika yanıyor sonra hafifliyor. bakalım faydası ne kadar olcak. yazarım yine. herkese selülitsiz bacak ve popo dilerim bb

Kızlar ben de bu beladan muzdaripim.
Öyle sıkınca belli olsa öpüp başıma koyacağım benimkiler ayakta dururken otururken her şekilde mevcut. Hatta tayt giydiğimde dikkatli bakınca belli oluyor.
Lakiin 1,5 aydır düzenli yürüyorum haftada 5 gün ,sadece yürümek yetmez selülit için olan birkaç hareket var onları yapıyorum , bol su içiyorum diyemicem içmeye gayret ediyorum asitli içeceklerden uzak duruyorum hamur işi yemiyorum.
Aynaya bakmıyordum ne zamandır bu sabah bi baktım gözle görünür fark var.
Yürümek ilk başladığımda zor geliyordu şimdi günlük planımın parçası takıyorum kulaklığımı yürüyorum.
Sporsuz asla geçmez geçse de geri gelirler.

Arkadaşlar şu Suna Dumankaya nın formülünü yaptım. Limon-susam yağı-aspirin karışımını. Nasıl muhafaza etmek gerekiyor o karışımı ben ölçüleri azalttım ama yine de epey oldu. Bir de ılık suyla durulayın yazıyor böyle yağlı yağlı kalacağız??

Bu formülü uygulamak da eziyet gibi. Bu selülitler de bi gidip bi geliyo mu anlamadım gitti. Bir sabah bakıyorum azalmış gibi ertesi gün geri gelmişler çıldıriiicim.

hangi sporları yapıyorsunuz mesela? ve günde kaç dakika?
Spor yapmayı seven biri olarak ben aklıma gelenleri söyliyim.
1.Yürüyüş,yüzme,bisiklet,ip atlama olabilir.
2.Squat(çömelme) egzersizi,youtube'da benim çok sevdiğim ''8 minute buns'' çalışması,pilates-yoga tüm vücut çalıştıran hareketleri de olabilir ya da ''bacak için pilates'' diye videolar falan var,onlar da olabilir.
Süre insanın kendine kalmış,''8 minute buns'' ismi üstünde 8 dakika.Bazı pilates videoları 20 dk sürüyo.
İsteyen,vakti olan yarım saat 1 saat yürüyüş yapabilir,yüzebilir vs.
Kızlar bi sağlık engeliniz yoksa spor yapın.Kremler vs selülitte işe yarayabilir ama bacak-kalça şekillendirmez.
Bu sitenin spor başlıklarında çok iyi paylaşımlar var,youtube'da güzel videolar var.
Seçip beğenip alın

Son düzenleme:
kızlar ilaç kullanmaya hiç gerek yok, kahve kola sigara gibi nikotin ve kafein içeren maddelerden uzak durup her akşam 1 saat yürüyüş yapın ve salata ağırlıklı (az yağlı ve patlıcansız) beslenin.

şekerler selülitten kurtulmak hiç de zor bir şey deil.. bütün kış hiç üşenmeyip her sabah iki saat yürüyüş yaptım kar soğuk dinlemedimmm. bir de her gün 2 litre su içtim. vallahi şimdi nerdeye hiçççç mi hiçç kalmadı selülitim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…