- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 336
Ne kadar su içerseniz için ne kadar yediklerinize dikkat ederseniz edin çok kaliteli ürünler kullanın spor yapmadığınız sürece hiç bir faydası olmayacaktır....
Selüliti olmayanlar için evet olabilir ama selüliti olanlar için yok öyle bir dünya :)
Bi süredir düzenli olmasada kendi çapımda spor yapıyorum ve bacağımdaki yer yer kocaman olan çukurlar o kadar azaldı ki ben bile şaşırıyorum:)
Deriyi sıktığımda o kocaman çukurları görmemek beni çok mutlu ediyor :)
Ne yaparsanız yapın spor yapmadan işe yaramayacağını bilin :)
hangi sporları yapıyorsunuz mesela? ve günde kaç dakika? bir de ne kadar sürede azalma gözlediniz? benim ileri derecede selülit, yani sıkmadan ve ayaktayken de belli resmen pütür pütürsizin de öyle miydi?
Çok nadir koşuyorum sonra internetten egzersiz hareketleri yapıyorum beni çok zorlamayacak şeyler çünkü zora gelemiyorum ip atlıyorum birde sguats yapıyorum yememe bi kaç gün dikkat ettim ama boşverdim sonra:)
Bir ay gibi bi sürede etki gösterdi. Sıkınca kocaman çukurlarım vardı ama o kocaman çukurlar çok çok hafifledi. Hala selülitim var ama çok değil ayrıca sporuda kafama göre yapıyorum öyle belli bir zaman ayırmadım kendime bazen yarım saat bazen 15-20 dk :)
canım benim için hayal gibi bişey ne yaptıysam olmadı platesi kaç dakika yapıyorsun ? ayrıca hapın fiyatı ne kadar ?
NIVEA Q10 Selülit Kremi işe yarar mı kii ?
Spor yapmayı seven biri olarak ben aklıma gelenleri söyliyim.hangi sporları yapıyorsunuz mesela? ve günde kaç dakika?