Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ben az su içtiğimde selülitlerim artıyor. bol su içince yok denecek kadar azalıyor. su kesin çözüm diyorum ve spor özellikle yüzmekk :KK3::KK9:

ben de muslu medine'nin bitkisel selülit yağını kullandım. gerçekten işe yaradı. portakal kabuğu görünümden kurtuldum.

Ben bu yağı spa merkezimden biliyorum. Portakal kabuğu görünümü çok tatlıymış :) Spa merkezleri çözüm bence sanitas spa merkezini tek geçerim. :)

şekerler selülitten kurtulmak hiç de zor bir şey deil.. bütün kış hiç üşenmeyip her sabah iki saat yürüyüş yaptım kar soğuk dinlemedimmm. bir de her gün 2 litre su içtim. vallahi şimdi nerdeye hiçççç mi hiçç kalmadı selülitim..:nazar:

eveet su ve yürüyüş her derde devaa :))

şekerler selülitten kurtulmak hiç de zor bir şey deil.. bütün kış hiç üşenmeyip her sabah iki saat yürüyüş yaptım kar soğuk dinlemedimmm. bir de her gün 2 litre su içtim. vallahi şimdi nerdeye hiçççç mi hiçç kalmadı selülitim..:nazar:

eveet su ve yürüyüüş her derde devaa :))

Herkese merhaba;
selilütlerle herkesin başı dertte ben zayıf bir insan olmama ragmen selilütlerim epey arttı bu sıcaklarda fazla kola içmem tetikledğini düşünüyorum çünkü kışın kola içmedğim zamanlar selilüt diye bir şey kalmıyor kafein resmen azdırıyo bendeki selülitleri. lütfen kızlar koladan uzak duralım bu yaz sıcagında onun yerine su içelim bol bol..

Selülite soğuk duş çok iyi geliyor. Sarkmasını istemediğiniz bölgeyi yerçekimine ters yönde soğuk suyla masaj yapın. Örneğin selülit için, soğuk suyun altında bacağınıza aşağıdan yukarıya kalçaya doğru masaj yapın. Her duşta düzenli olarak tekrarlayın. Bende çok işe yaradı:nazar:

Selülite soğuk duş çok iyi geliyor. Sarkmasını istemediğiniz bölgeyi yerçekimine ters yönde soğuk suyla masaj yapın. Örneğin selülit için, soğuk suyun altında bacağınıza aşağıdan yukarıya kalçaya doğru masaj yapın. Her duşta düzenli olarak tekrarlayın. Bende çok işe yaradı:nazar:

ya ben bi kere denedim varis için demişlerdi banada titreye titreye kaçtım banyodan:KK1:

arkadaşlar ben yeni üye oldum çok azmettim 23 kilo verdim.. verdim ama vücudum sarktı ve selülitlerim varr.. sarkıklar için avonun sıkılaştırıcı jelini kullanıyorum biraz azalma oldu sanırım.. en etkili yöntem hangisi acabaa :44:

kızlar ben bu yaz 23 kilo verdim. Spor yapmadan verdğm için vücudum sarktı ve selülitlerim hala var.spora yeni başladm selülitler için de susam yağı kabak lifi kullanıyorum ama pek bi faydasını görmedim. :KK43: başka ne yağı kullanabilirm ?

kızlar özellikle üst bacak kaslarını çalıştıran egzersizler çok işe yarıyorlar ilk başta zorlanıyorsunuz ama zamanla çok kolay geliyor :)

tabiki ek olarak beslenme ve bol su tüketimi gerekli bende portakal kabuğu görünümü vardı bu şekilde normale çevirdim ama bunları hayat tarzı haline getirmek gerekli yoksa geri geliyorlar:nazar:

Kızlar ben bu sene biraz kilo almıştım selülit oluşmuştu, bol su, spor, vichy'nin yeşil renkli selülit kremi ve kahveyi azaltarak büyük ölçüde kurtuldum, bunları denemenizi tavsiye ederim:KK54:

edinebilirseniz just isvicrenin urunlerini kullanin derim,selulit yakici banyo jeli,selulit ampulu ve selulit kremini kullaniyorum totosum cok sikilasti ve daha ilk kullanimda dokununca farki hissedebilirsiniz,bunun yaninda bol su saglikli beslenme sart hepimizin bildigi uzere...bu just(cast degil yust)un migren icin birebir bir yag olan rilassante attivatoresini de kullaniyorum ilacsiz geciriyor Allaha sukur,urunlerini 3 kusak kullaniyoruz,reklam amacli degil turkiyede just yok zaten...justtan once inanmazdim bu tip seylere ama urunler cok dogal,1800lerden beri var olan bi marka,baska markalar gibi kozmetik urunu hic yok hepsi tedavi amacli urunler...insallah size de iyi gelir...

benimde başımın belası nasıl kurtulucam ciddi sonuç alınıyor mu geröekten çay vs.. gbi şeylerle...

kızlar bio elixia diye bir selülit kremi var. üreticiside yani icat eden kişi ebru diye bir kadın. türk australyada yaşıyor. nette çok araştırdım. 8 hafta sonra 57 % azaltıyormuş. günde 2 defa kullanmak lazımmış.

X