Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
selülitin nedeni susuzluk...hareketle falan yürüyüşle falan alakası yok.ben günde 4 kilometre yol yuruyorum 2,5 senedir halen selülitlerim var.araştırdım okudum su su su ve su... susuz selülitler gitmez arkadaşlar. kuruyan damarlarınıza can verin.su hayattır...:KK42:

selülitin nedeni susuzluk...hareketle falan yürüyüşle falan alakası yok.ben günde 4 kilometre yol yuruyorum 2,5 senedir halen selülitlerim var.araştırdım okudum su su su ve su... susuz selülitler gitmez arkadaşlar. kuruyan damarlarınıza can verin.su hayattır...:KK42:

su tabi ki cok onemli ama harekette cok onemli.Hareketsiz gitmesine imkan yok ki :) kan dolasimi olmasi lazim.Arkadasimin sporla gozumun onunde gitti ama dedigim gibi zorlu hareketler yapiyordu.Oyle klasik yuruyusler falan degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de spora diyete ve bol su icmeye basladim.Bakalim neler olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben lorealin selülit kremini kullanmıştım işe yaramıştı.
ama gene çıktı selülitler bence kremden çok ovuşturuyoruz ya kremi sürerken o etkili olabilir diye düşünüyorum
ben de öyle düşünüyorum masajın dolaşımı hızlandırıcı etkisi var. bunun dışında yüzmek de çok yararlı ...en başlı sebep bence genetik :)

Kesinlikle spor şart, ilk kez bu yaz selülit sorunu yaşadım ayakta dururken bile belli oluyorlardı. Ne yapsam ne etsem derken ilk önce gazlı içecekleri bıraktım, sonrada yürüyüşe başladım Ekim'in sonlarına doğru pek mümkün olmayınca hergün yürüşe çıkmak bende eve kondisyon bisikleti aldım başladım çalışmaya :) Şuanki rutinimde güneşli günlerde 14-15 km tempolu yürüyüş ve 20 dk pilates diğer günlerde de 45dk yada 30+30 iki set kondisyon bisikleti + 20 dk pilates olarak devam ediyorum :) Hergün spor yapıyormuyum ? Çok hasta ve ya yorgun olmadığım sürece evet ama etkilerini görünce insan zevk alıyor yaparken :) Diyet yapmıyorum hiç bir şekilde işte sadece gazlı içecekler ve hazır yiyecekleri kestim ama ananemin ev yapımı hamur işlerini ölçüyü kaçırmadan yiyorum :KK70: Sonuç olarak geçen gün dışarı çıkmak için hazırlanırken aynaya bakakaldım resmen sonrada çığlık çıglıga odaya anne benim selülitlerim kaybolmuş diye :KK70: hiç bir krem vb kullanmadım bunun içinde sadece mp3 çalarım, süper rahat spor ayakkabılarım ve bisikletim yeterli oldu :)

spor ayakkabının markası nedir banada rahat yürüyüş için iyi bir ayakkabı lazım

kızlar eda taşpınarın at kılı fırçasını kullanan varmı?ben normal plastik fırçayla fırçalıyorum, henüz bişi farketmedi ,at kılı dahamı etkili olur?

kızlar eda taşpınarın at kılı fırçasını kullanan varmı?ben normal plastik fırçayla fırçalıyorum, henüz bişi farketmedi ,at kılı dahamı etkili olur?

ben bugün eda taşpınar fırçasını kullanmaya başlıcam ama bence o kadar fark etmez. cildini tahriş etmiyorsa elindeki fırçayla devam et birkaç hafta, etkisi olmazsa at kılı alırsın. boşuna harcama paranı :)

ben bugün eda taşpınar fırçasını kullanmaya başlıcam ama bence o kadar fark etmez. cildini tahriş etmiyorsa elindeki fırçayla devam et birkaç hafta, etkisi olmazsa at kılı alırsın. boşuna harcama paranı :)

canım kullandıktan sonra yorumlarsan sevinirim iyi gelicekmi acaba:)

Selam arkadaşlar. bende aynı sorundan şikayetçiydim gerçekten bacaklarımda çok fazla girinti çıkıntı oluştuğunu gördüğümde hemen araştırmaya başladım. bir tane at kılı fırçası edindim ve nivea' nın sıkılaştırıcı ve selülit giderici kremini aldım. her gün öncelikle çömelme hareketlerimi yaptım yaklaşık 10 dakika zamanımı aldı en fazla, sonra aksam yatmadan at kılı fırcasıyla fırcaladım ve kremlerimi sürüp yattım. Banyo yaparkende selülit süngeriyle masaj yaptım 3. haftam bugün doldu ve gerçekten bacaklarımda gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma var, selülitlerim çok çok azaldılar. menunum tavsiye ederim.. çalışan bir bayan olmama rağmen kısa süreli işlemler oldukları için beni yormadılar :KK34:

Selam arkadaşlar. bende aynı sorundan şikayetçiydim gerçekten bacaklarımda çok fazla girinti çıkıntı oluştuğunu gördüğümde hemen araştırmaya başladım. bir tane at kılı fırçası edindim ve nivea' nın sıkılaştırıcı ve selülit giderici kremini aldım. her gün öncelikle çömelme hareketlerimi yaptım yaklaşık 10 dakika zamanımı aldı en fazla, sonra aksam yatmadan at kılı fırcasıyla fırcaladım ve kremlerimi sürüp yattım. Banyo yaparkende selülit süngeriyle masaj yaptım 3. haftam bugün doldu ve gerçekten bacaklarımda gözle görülür bir incelme ve sıkılaşma var, selülitlerim çok çok azaldılar. menunum tavsiye ederim.. çalışan bir bayan olmama rağmen kısa süreli işlemler oldukları için beni yormadılar :KK34:

Ne guzel siz basarmissiniz. Darisi basima diyim. 1. Derece miydi selulitleriniz?

Kızlar selamlar geçen sene bu sayfaya yazmıştım bir abimiz selülit kremi yapıyor patent ve sağlık bakanlığı onay bekliyor diye ve burda forumdan 3_4 kişiye selülit kremi ve cilt kremi göndermişti kullananlar memnun kalmislardi. . Şimdi ürünün sağlık Bakanlığından onayı üretim belgeleri ve tum testleri yapılıp ilk aşama üretime geçildi ve ilk parti üretildi içindeki etken madde çok yüksek oranda ve etkinliği ispat için İsviçre'ye teste de gönderecek ler ürünü sizede tavsiye ederim ürünün adını veya satışıyla ilgili site yönetimine danışmadan vermek istemiyorum ama kullananlar çok çok memnun

s-4

Mrh ben 28 yadindayim 1dogum yaptim acayip cooook selulutim var napcam nasil yapcam bilmiyorum burda okuduklarim biraz ilham verdi bana ama gercekten en etkili hangisi acaba

2 tatli kasigi turk kahvesi uzerine krem kivamjna gelecek kdr limon sikiyoruz ve selulitli bölgelere surup keseyle 5 dk kese yapioruz. Cildimiz kizarana kdr yapioruz bunu ve ilik suyla yikiyoruz. Hergun yaparsak bu haftanin sonunda sonucu goreceksinjz. Hafif seluliti olanlar bi haftada yok olcaktir :) cok selulitiniz varsa tbi 2 hafta 3 hafta surebilir artk yok olana kdr yapin.. hergun yapamam diyorsaniz haftada 2 3 kere de olablir.. sakincasi yoktur yani sadece hergun yapılırsa daha hizli etkisini gorursunjz fark bu kolay gelsin :)

( benjm tarafimdan denenmistir ve super sonuc alinmistir)

Ne guzel siz basarmissiniz. Darisi basima diyim. 1. Derece miydi selulitleriniz?

2. dereceydi yani ayaktayken yada bacak bacak üstüne attığımda görünüyordu, ayaktayken zaten görünüyordu girintili çıkıntılı dalga dalga o yüzden moralim çok bozulmuştu hatta ama şimdilerde çok daha düzgün ve sıkı ilk zamanlara göre. gerçekten şikayetçiyseniz deneyim derim denemekten ne çıkar :KK66:

Selamlar , ben at kılı fırçası kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama sadece fırçayla yetinmiyorum günde en fazla 10 dakikamı alacak bir sürede bacak hareketi yapıyorum kendimi zorlamadan ve selülit kremide kullanıyorum ilerleme kaydettim oldukça.Atkılı fırçası biraz sert kıllara sahip, kullandığınız fırçada öyleyse bir şey farketmeyeceğini düşünüyorum :KK66:

Son düzenleme:
X