- 6 Mart 2014
- 28
- 4
- 34
2. dereceydi yani ayaktayken yada bacak bacak üstüne attığımda görünüyordu, ayaktayken zaten görünüyordu girintili çıkıntılı dalga dalga o yüzden moralim çok bozulmuştu hatta ama şimdilerde çok daha düzgün ve sıkı ilk zamanlara göre. gerçekten şikayetçiyseniz deneyim derim denemekten ne çıkar
Selülit için kabak lifi ile vücudu fırçalamayı çok öneriyorlar.
Deneyen var mı?
at kılı fırçayı nasıl kullanıyorsun? krem sürüyor musun önce? sürmüyorsan cildi çizmiyor mu?Selamlar , ben at kılı fırçası kullanıyorum yaklaşık 1 aydır ama sadece fırçayla yetinmiyorum günde en fazla 10 dakikamı alacak bir sürede bacak hareketi yapıyorum kendimi zorlamadan ve selülit kremide kullanıyorum ilerleme kaydettim oldukça.Atkılı fırçası biraz sert kıllara sahip, kullandığınız fırçada öyleyse bir şey farketmeyeceğini düşünüyorum
at kılı fırçayı nasıl kullanıyorsun? krem sürüyor musun önce? sürmüyorsan cildi çizmiyor mu?
[SUB][/SUB]
Merhaba;
ben bunu yıllardır yapıyorum kabak lifi ve yosun sabunu çok şükür çatlak ya da selülitim hiç yok ama her duşta muhakkak kabak lifiyle keseliyorum. herkese de tavsiye ediyorum