Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
ya atkestanesinin jeli falan varmıs ama ben bullamadım daha arastıryorum cok iyi geliyormus selulite falan onun icin sordum bende bilen var mı diye nerde satıldıgını,bi de internette var yagının yapılısı ama bana zor geldi en iyisi satın almak...

merhaba kızlar ben 18 yaşındayım ve çok şükür ki selülitlerim belli değil yani ilk evresinde elimle sıkıştırınca belli oluyo bide evlenince selülitlerin görünümü artıyomuş diye duydum çok korktum şimdiden önlem almak istedim bana bilgi verir misiniz neler yapıp kurtuldunuz

allah allah evlenince neden artsın kı yediklerinle içtiklerinle hareketsizliklıkle olusan birsey deil mı bu

merhaba arkadaslar ya ben doğum kontrol hapı kullanmak zorundayım pko hastası oldugumdan bu yuzden 20 yasında olmama ragmen inanılmaz kötü derecede selülit oluştu onceden vardı ama o kadar fark edilmiyordu şimdi ise iğrenç durumdalar hem doğum kontrol hapı kullanıp hem bunlarla başa çıkmayı basaran varmı aranızda... lutfen yardımmmmm:çok üzgünüm:

selulitlerimin cogundan pilates sayesinde kurtuldum birde seker,tuzu az kullaniyorum yagi tamamen cikardim kizartma yemiyorumzaten yilda bir:)))7dn sonrada yememeye calisiyorum ama napim acikiyorum:::))))suan 65 ten 55 e dustum tek sorun catlaklar:))))yasakkelime

ya kızlar bende de doğumdan sonra biraz başlamıştı, geçenlerde baktım baya belli oluyolar, zaten açık tenliyim kötü duruyo çok, yazdıklarınız tavsiyeleriniz iyi ama benim bacaklarım zaten kürdan gibi, birde öyle ovuşturup, mıncıklayıp daha da incelmesinler:)
bir fikri olan varsa söylesin valla selülitli leylek gibi gezmekten daral geldi, şu bacaklar nasıl kilo alır :)

bol bol otur:) iste ozaman bacaklar kalinlasiyor... catlaklar icinde kantaron yagi suruyorum ama beyaz cizgiler nasil duzelir bilmiyorum cildim cok kuru...

arkadaşlar benimde çok olmamakla birlikte sellülit sorunum var nuslak x-trage gel kulanmayı düşünüyorum daha önce bu jeli kullanıp memnun kalan varsa paylaşırsa sevinirim ...

arkadaşlar benimde çok olmamakla birlikte sellülit sorunum var nuslak x-trage gel kulanmayı düşünüyorum daha önce bu jeli kullanıp memnun kalan varsa paylaşırsa sevinirim ...
hiç memnun kalmadımm..düzenli kullandım bir tüp bitirdim ama selülitler ölece bana bakıyo :))ama senin azssa etkisi olabilir belkii..

:)))) saol mors ama inan bütün gün masa başı, oturuyorum zaten:) ama bir haftadır şu epilasyon aletlerinin masaj başlıkları varya onu yapıyorum bol titreşimli, biraz farketti sanki, birkaç hafta daha denicem bakalım iyi bir sonuç olursa yazarım size:)

iyi ama kızlar...ben de de selülit oluştu ve oluşumunu gidermek için hiç bişe yapmıyorum çünküüü zayıflamaktan korkuyorum..özellikle de bacaklarımı inceltirse o egzersizler kremler??senağlama
incelmeden de aynı şeyleri yapabilir miyim ki?

ben tuzu kesemeyenlerden biri olarak arkadaşlar diyet ve sporla kurtuldum .istediğim kiloya ulaşamama ragmen her gün bacakları çalıştıran spor yaptım. hala kilo veriyorum. diyetim de yag şeker un ekmek makarna pilav gibi yiyecekler yok. birde banyoda kabak lifi ve yosun sabunu kullanıyorum çok etkisi oldu. kurtuldum ama çok şükür. ki benimkiler daha sıkmadan belli olan selülitlerdi

yag su aktarlarda satılan selulıt yagı karısımları var acaba yararmı ıse

yaa ben zayıflamadan selülitlerden kurtulamıcak mıyımm..senağlama

yag su aktarlarda satılan selulıt yagı karısımları var acaba yararmı ıse

ben iki defa aldım karışım hazır yağlardan
ilk aldığım kötü kokuyordu sürdüğümde keskin kokusu vardı
sonra tanınmış marka alayım bu sahte galiba dedim ama ikinci aldığımda kötü kokuyordu onuda attım acaba normalmiydi bu kokusu kızlarCADIARZU

kızlar cok moralim bozuk
benım kadar su içen yoktur ama selülitim var var varr hem ne çirkin delik deşik
ben bu yaz nası ınsan ıcıne cıkıcam
bunalıma girdim girecem
oturarak calısmak gibi kötü bişey yok
çalıştıgım yerden de eve arabayla
hiç yürüyecek alanım yok
zamanımda yok
calısan bi ev kadını olunca zaman ayırmak oldukca güç spora
tuzlu yemem ve gunde 3 litre cıvarında su içerim
asitli şeyleride çok aramam kahvede tüketmem ama selülit dolu popom bacaklarım
keşke bi sihirli degnek olsada şunları yoketsekkkkk
ooff offf off çoküzgünümçok

valla arkadaşım barbara bort sselülit kremini denedinmi? bu forumda kullananlar çok memnun.. ben daha denemedim ama denemek istiyorum.. 2 alana 1 bedava kampanyası var arkadaşlar alıp 3 e bölmek istiom ama daha söleyemedim kimseye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…