Ben sporu çok severim, bayağı aktifim gün içinde. Normalde günde 5 lt civarı su içerim. Asitli içecekleri de sevmem. Kilolu da değilim, yaaaaaaa benim niye selülitim var peki? Çok az üst bacakta ama kafaya takıyorum, sinirimi bozuyor. Ya lütfen kullananlar cevaplasın, ben selülit için birşeyler kullansam sonra bıraksam, tekrarlar mı daha doğrusu çoğalır mı? Bir aktardan herhangi bir şey alsam işe yarar mı acaba?
arkadaşlar her banyoda sert keseyle selülit olan yerlerinize masaj şeklinde keseleyerek selüliti azaltablir yokedeblirsiniz ve sürekli oturarak çalışıyorsanız oturduğunuz yerde bacak bacak üstüne atmayın kan dolaşımını yavaşlatıp selülit yapaıyoryerimseniben
Canim sana kesinlikle katiliyorum kesenin buyuk faydasi var.Valla eskilere bakiyorumda ne selulit ne catlak cunku bol bol hamama gider bol bol kese yaparlarmis.Biz tembeller bi dus alip cikiyoruz.Kese ve bol su icimi cok onemli
nerden bulcaz cnm o bahsettiğin yağı..:)ben size mecit efendi selülit yağını öneriyorum sabah akşam kullanın sonucu görün ben 3 senedir kullanıyorum ve süper bir vücuda sahip oldum inceltiyor ve selüliti gerçekten yok ediyorum şimdide satışını yapıyorum kime önerdiysem herkes memnun kaldı.ve o yyüzden cok mutluyum
selilüt konusunda söylenecek çok söz var:
ama galiba en doğrusu şu: bu yeni hayatın -gıdaların -teknolojinin bir sonucu.
bizde bundan kurtulmak için spor yapmak- daha dikkatli beslenmek filan zorundayız.
..
dünya kadar krem var. sbah akşam sür 10 dakka masaj yap, yetmez!!!!! spor yapmak zorundayız.. en etkilisi yürümek/ yüzmek!
olay masajda bitiyor aslına bakarsanız... hangi kremi sürerseniz sürün. bir fırçayla güzelcene ova ova (hassas ciltler için bu biraz daha zor) masaj yapıp+ spor yapcan!
başka yolu yok! bunu bilir bunu söylerim!
ben her sene yazın yapar, kışın yatarım! bunu bir düzenli yapsam süper olcak amma tembellik işte!
bu da bir seçim, dimi????