Selülit Selülitlerinden Kurtulmayı Başaranların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
malesef izmirde değilim:) valla çok iyi olurdu:) 3 kişi alsak 35 tl ye gelio e 1 tande işe yaraıp yaramadığını anlardık zaten baktık işe yarıo ona göre alırdık devamını:)

aslında daha önce yazmıştım buraya 3 kişi olalım birimiz alsın bize göndersin die ama kimseden ses çıkmadı..

Ben sporu çok severim, bayağı aktifim gün içinde. Normalde günde 5 lt civarı su içerim. Asitli içecekleri de sevmem. Kilolu da değilim, yaaaaaaa benim niye selülitim var peki? Çok az üst bacakta ama kafaya takıyorum, sinirimi bozuyor. Ya lütfen kullananlar cevaplasın, ben selülit için birşeyler kullansam sonra bıraksam, tekrarlar mı daha doğrusu çoğalır mı? Bir aktardan herhangi bir şey alsam işe yarar mı acaba?

Canim ne yazikki selulit tekrarlayan bir sey bendede donem donem azalip cogaliyor.Aktarlardan alinan portakal,susam yagi kakao yaginin iyi geldigini duymustum.Birde vucut sikilastiricilardan kullan seluliti gelismiyor ama sikilasmani sagliyor.Ben memnunum.

arkadaşlar her banyoda sert keseyle selülit olan yerlerinize masaj şeklinde keseleyerek selüliti azaltablir yokedeblirsiniz ve sürekli oturarak çalışıyorsanız oturduğunuz yerde bacak bacak üstüne atmayın kan dolaşımını yavaşlatıp selülit yapaıyoryerimseniben

Canim sana kesinlikle katiliyorum kesenin buyuk faydasi var.Valla eskilere bakiyorumda ne selulit ne catlak cunku bol bol hamama gider bol bol kese yaparlarmis.Biz tembeller bi dus alip cikiyoruz.Kese ve bol su icimi cok onemli

Canim sana kesinlikle katiliyorum kesenin buyuk faydasi var.Valla eskilere bakiyorumda ne selulit ne catlak cunku bol bol hamama gider bol bol kese yaparlarmis.Biz tembeller bi dus alip cikiyoruz.Kese ve bol su icimi cok onemli

evet cnm bunu gazateden okumuştum keseyle selülit olan yerleri masaj yaparak ovalayın yazıyordu
sabah aç karnına ılık suda işe yarıyablir yağları eritr umarım işinize yarar kaydirigubbakcemile5

Sürekli tekrarlaması kullanılan şeylere bağlı değil, doğru mu anladım arkadaşlar, yani beslenme spor şu bu! Ben bugün bu forumda bir arkadaşın dediğini uyguladım, bacaklarım kıpkırmızı oldu, devam edecem bakalım ne olacak. Şu halı fırçası ile fırçalayıp zedelemeden, sonra keselemek yaptığım. Ha bir de herkes spor yazmış ama ben bu kadar spora nasıl oluyo da selülitli oluyorum hala anlamadım.

Merhaba Kızlar

ben Vichy'nin selülit kremini kullanıyorum. Spor yapıyorum, bol su içiyorum ama mecburnen doğumkontrol ilacı da kullanıyorum ( kist ) bir de kabak lifi ile masajı deneyeyim bakalım...

Çok teşekkür ederim herkese, baştan sonra tüm öneriler için. Oturdum - hepsini okudum

arkadaşlar ben avon un çatlak ve selülit kremini (ikisi bi arada) kullandım
ama öyle düzenli değil aklıma geldikçe
masala üç gün buyunca sürdüm iki gün sürmedim
buna rağmen selülitlerimi azalttı hemde 15 gün gibi kısa sürede
ama çatlaklara bişi yapmadı

tavsiye edilir

nerden bulcaz cnm o bahsettiğin yağı..:)

selilüt konusunda söylenecek çok söz var:

ama galiba en doğrusu şu: bu yeni hayatın -gıdaların -teknolojinin bir sonucu.

bizde bundan kurtulmak için spor yapmak- daha dikkatli beslenmek filan zorundayız.

..

dünya kadar krem var. sbah akşam sür 10 dakka masaj yap, yetmez!!!!! spor yapmak zorundayız.. en etkilisi yürümek/ yüzmek!

olay masajda bitiyor aslına bakarsanız... hangi kremi sürerseniz sürün. bir fırçayla güzelcene ova ova (hassas ciltler için bu biraz daha zor) masaj yapıp+ spor yapcan!

başka yolu yok! bunu bilir bunu söylerim!

ben her sene yazın yapar, kışın yatarım! bunu bir düzenli yapsam süper olcak amma tembellik işte!

bu da bir seçim, dimi????

canım çok haklısın. bende her akşam yürüyüş yapıorum bacaklarımı sıkılaştı ve selülütler eskisi kadar yok kaydirigubbakcemile2 herşeyi yiyorum ancak aşırı olmamak kaydıyla.bide yeşil çay içiyorum.arada da kabak lifi ile kese .en önemlisi bencede yürüyüş bunu ritimli ve bıkmadan usanmadan yaparsanız emin olun değişimi farkedeceksiniz. tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile5

serapnas bu yagı kullanırken diyet yada spor yapıomusun?kremi nasıl temin edebiliriz ve fiyatı ne kdr?

bıktım bu portakal kabuğu görünümlü bacaklardannnnnnnn

offfff dünya kadar para verdim selülit kremlerine bi müddet gizliyor sonra yine aynııı allahımmmm şu gencecik yaşımda hem çatladım hem selülitlendim.. göğüslerimden sanırsınız ki dere yolları geçiyor harita gibi :1ninca: olsun Allah başka dert vermesin de :çok üzgünüm: mafoldumben

bende aynı sorunu yasamıstım hatta kalça kısmımın rendi bile degişmişti koyulaşmıştı selülitten..karboksi terapi ve lenf dıranajı yaptırdım 15 gün içinde hiç bişey kalmadı..herkes cok sasırdı..biraz tuzlu oldu ama degdi..o sene tatile gidip bikinimi tekrar giyebilmemin tadını cıkardım.

tavsiye edebileceğin bi yer varmı canım, yardımcı olursan sevinces hepimiz walla:)

Elektirik süpürgesini süpürürken tuttugunuz yerden asagı govdesınden ayırın bacaklarınıza uygun gordugunuz krem yada yag karısımını masaj yaparak yedırdıkten sonra bacagınız kaygan durumdayken supurgeyı acın selulıtlı bolgeyı daıresel hareketlerle vakumlayın bence kesın ıs yarayacak formul benımdır zayıflama merkezlerınde vakumlama yapmıyorlarmı sonucta televızyonda gruyoruz supurgede vakum yontemıyle calısmıyormu hem ucuz ve bence kesın ıse yarar.deneyelım tecrubelerımızı paylasalım kızlar:lepi:

geçen yıl normal bi nemlendirici krem sürüp ..şu avon un basit masaj aleti ile masaj yaptım her akşam her bacağa 20 şer dakika ..1 aya kalmadı selülit filan

e sonra tekrar oluştular tabi..şimdi masaja üşeniyoum..tekrar denicem..selülitler gittikten sonra da hafta da iki kez yapılsa belki birdaha hiç oluşmicekler

ben haftanın 5 günü ,günde 40 dk yürüyorum ama selülitler hala bende ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…