Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bismillah dedim ve bu sabah başladım önce yağları sürdüm her bacağa karın ve bel çevresine streçleyip spor yapmaya başladım ama sadece 20 dk dayanabildim çok fena yandı bacaklarım ve kızardı 20ml lik biberiye kekik ve portakal yağını karıştırdım hem de çok kızardı dayanamadım biraz önce yıkadım sizinde böyle oldu mu ayrıca 67 kiloya düştüm bu hafta 7 kilom kaldı neyse sporum yarım kaldı devam edeyim ben
Selülit yağı çok etkili bir yöntemdir. Ben de bir aralar almıştım ama hemen faydasını göstermedi, sonra bitkisel ürünler satan bir aktara gittim, anlattım faydası olmadığını, mutlaka devam etmem gerektiğini söylediler ve birinci aydan sonra gerçekten gözle görülür faydası oldu. Yağı sürerken himalaya tuzu sabunu ile önermişlerdi, galiba o tuzun daha çok faydası oldu. Aktarın internet sitesi de var . Bitkisel Ürünler Online Satış Marketi
Bende kaşınma çok oldu ama ben dayanıyordum. Yanma olduysa hatta tahriş gibi kızarıklık biberiye yağının miktarını biraz azalt yada içine seyreltmek için daha çok yağ çok. Kolay gelsin canım.. Su içmeyi ihmal etme.
ender saraç bu hafta doktorum programında bu yağları ve susam melisa yağı da koyarak bir yağ hazırladı bu yağları bacak karın popo ve bel çevresine de kullanabilirsiniz dedi ben de sürdüm bilginize
canım hamile iken uygulayabiliyormuyuz ?
bol su+yeşil çay+yürüyüş+pilates ama boğazdan çok kısamıyorum çünkü tatlı kızımı emziriyorum ama dikkatli besleniyorum az yağlı unlu gıdalara falan dikkat ediyorum bakalım hayırlısı olsun senin sonuç alman ne kadar sürdü canım bide sürdükten sonra kaç dakkika sarılı tuttun
Canım onunla ilgili bir bilgim yok ama ciltten sürüldüğü için bir problem olacağını zannetmiyorum.Yinede sen iyice araştır öyle kullan işimizi sağlama alalım..
Oh oh çıtır anne :) Öncelik her zaman kızında olsun boşver selülitler ordan el sallasın varsın :) Zaten her emzirmede 30dakika yürüyüşte harcadığın kaloriyi harcıyorsun. Kızın sana güzellik yapıyor Ben geceden sürer sabahta yıkardım kaşıntıyla savaşırdım :)
Genç yaşlı zayıf şişman dinlemiyor bu selülit. Her kadında olduğu gibi bende de vardı. Ama bu sabah yok olduklarını fark ettim tabii çok mutlu oldum. Nasıl oldu hemen anlatayım..
*Biberiye yağı *Kekik yağı *Tatlı badem yağı *Buğday yağı
- Bunlardan karışım hazırlayıp sürdüm bacaklarıma ve streçle sardım. 2 hafta boyunca her gece, ama pek düzenli yaptığım söylenemez.
- Tabii bununla birlikte kk'da gördüğüm Nivea aerobik videolarını ve Leslieyle 3 mil programını uyguladım. ilk hafta çok düzenli değildi ama 2. hafta oldukça düzenli bir şekilde yaptım. [bacaklarınızı yağladıktan sonra egzersiz daha etkili oluyor.]
- Duştan sonra sıcak suyun ardından bacaklarıma soğuk su tutarak şokladım :)
- Her gün bol bol su içtim.
- Aklıma geldikçe ip atladım.
Bu sabah bir baktım selülitlerim beni terk etmiş bende çok şaşırdım. Acayip sıkılaşmışım 2 haftada. Yağ karışımına gerek kalmadığını düşünüyorum artık ama spor yapmaya ip atlamaya ve bol bol su içmeye devam.
SPOR.. SPOR.. SPOR..!!!
yazdiklarinizi okuduktan sonra bende umutlanmaya basladim . selulitle alakali okudugum duydugum her ne varsa uyguluyorum su anda yaza kadarda yogun bir tempoyle devam edicem ama benim selulitlerim 2. dereceden yani ayaktayken fazlasiyla belli oluyo sanirim sizin benim kadar fazla degildir bu kadar iyi sonuc aldiginiza gore :44:
Genç yaşlı zayıf şişman dinlemiyor bu selülit. Her kadında olduğu gibi bende de vardı. Ama bu sabah yok olduklarını fark ettim tabii çok mutlu oldum. Nasıl oldu hemen anlatayım..
*Biberiye yağı *Kekik yağı *Tatlı badem yağı *Buğday yağı
- Bunlardan karışım hazırlayıp sürdüm bacaklarıma ve streçle sardım. 2 hafta boyunca her gece, ama pek düzenli yaptığım söylenemez.
- Tabii bununla birlikte kk'da gördüğüm Nivea aerobik videolarını ve Leslieyle 3 mil programını uyguladım. ilk hafta çok düzenli değildi ama 2. hafta oldukça düzenli bir şekilde yaptım. [bacaklarınızı yağladıktan sonra egzersiz daha etkili oluyor.]
- Duştan sonra sıcak suyun ardından bacaklarıma soğuk su tutarak şokladım :)
- Her gün bol bol su içtim.
- Aklıma geldikçe ip atladım.
Bu sabah bir baktım selülitlerim beni terk etmiş bende çok şaşırdım. Acayip sıkılaşmışım 2 haftada. Yağ karışımına gerek kalmadığını düşünüyorum artık ama spor yapmaya ip atlamaya ve bol bol su içmeye devam.
SPOR.. SPOR.. SPOR..!!!
canim tebrik ederiiiiim 2 haftada gitmis selulitleerr bende de catlak var ise yarar mi acaba ona da selulit gibi duruyo cok fazla oldugu icin bacaklarimda cukur cukur ama cok rahatsiz edici degil henuz:18:
aaaaaaaaaaaa.yemin ederim gormemistim acilmis bir konu oldugunu,ben de actim.cok ozur dileriiiiiim.
kesinlikle catlaklarda da ise yariyor.bacaklari oyle bir sikilastiriyor ki catlaklar ipipnce oluyor.