- 13 Kasım 2011
- 2.291
- 1
hanımlar streçliyken mi spor yapıyorsunuz? yoksa yatmadan önce streçleyip bütün gece yağlı mı uyuyorsunuz? orayı anlamadım pek.
kapalı mekanlarda, evde falan hareket yapmaktan nefret ediyorum. spor için açık havaya çıkıp tempolu yürüyüş yapacağım, etkili olur mu? bacaklarımda çok yok ama kalçamda var, streçi kalçaya nasıl sarıcam peştemal gibi mi :))
bir de zayıfım zaten, diyet yapmadan bu işlemleri uygulasam olur mu? illa yediğinden kesmek mi lazım? yediğim tatlıyı da kesersem zaafiyet geçiririm artık :))
Valla canım belli başlı selülit yapan şeyler var bunların içinde tatlı da yok değil :) ama şöyle düşün her şeyin fazlası zarar.Sen günde 1-2 tane çikolata yersin sporuna da devam edersin etkilemez. Ama 4-5 çikolata yiyip hep oturursan tabii ki selülitlerin artar.Bu her şey için geçerli. Düzenli beslenmeden kasıt meyve ve sebzeyi bol bol tüket.
Spor olayında ben streçleyip yapıyordum sporumu sonra yatıyordum sabah kalktığımda da duş alıyordum. Yürüyüş tabii ki yapabilirsin çokta faydası olur. Gece yapılmasının sebebi geceleri hücrelerin kendini yenilemesi. Ayrıca rahatsız etmemesi açısından sürüp yatıyoruz. Sen sabah yaparsın yürüyüşüne gidersin 5-6 saat sonra çıkarıp yıkarsın. Seçim senin artık