çok mu zayıfsın..et ve yağ olmayan yerde selilüt olur muydu? ben de zayıflamaya çalışıyorum selülit gitsin diye
bence incelme yağda tek olur senin selülitleri azaltır dene yaaa.
şuan çok mutlu oldum uzun bi süredir selülite çağre arayan biri olarak. çok teşekkürler gerçektenzayıf olmakla kilolu olmakla selülitin bi alakası olduğunu sanmam uzman değilim sonuçta ama bi çok kişi tanıyorum zayıf oldukları halde selülit sorunları var. bu incelme kilo kaybı olarak değil daha sıkı bi vicüt anlamında yani zayıf olan arkadaşlar dahada inceliceklerini düşünerek endişelenmesinler bence.
simdi ben bütün yağları aldım ama hardal ve bir tane yağın boyu büyük hepsini kavanoza döküp karıştırsam eşit olmaz küçük olan yağın kapağını ölçüt alarak hepsinden o ölçüde bir kapta karıştırsam olur mu?
ayyy canim cok sevindim senin adina bende denemek istiyorum ya ama bir sorum olacak selulitler gidince bu karisimi yapmaya devam etmek gerekiyor mu ?
çok zayıf değilim aslında ama kısaca hikayemi anlatım. bundan 3 ay öncesine kadar 44 kiloydum ve yine kk sayesinde bi ayda 8 kilo aldım ve 52 oldum nasıl hırslandıysam artıkeskiden yok denilecek kadar azdı aslında selülit ama işte birden kilo alınca iyice gösterdi kendini..tabi şimdi 4 kilo verdim spor yaparak göbek eridi ama şu selülite çare olmadı spor :) taaa kiii bu formu bulana kadar benim annem de de var mesela yaşıda genç daha ama sanırım bu selülit birazda genetikten kaynaklanıyor umarım bu formül sayesinde kurtulurum selülitten :))
simdi ben bütün yağları aldım ama hardal ve bir tane yağın boyu büyük hepsini kavanoza döküp karıştırsam eşit olmaz küçük olan yağın kapağını ölçüt alarak hepsinden o ölçüde bir kapta karıştırsam olur mu?
4 buçuktan beri sarılıyım göbegime kadarama bakıorm böle kum gibi bişeler fln hiç çıkmamış
aynen bende de çıkmamıştı..streç folyo dayanmıyosa benim gibi yapın..dev boy alın bir ay bile tüm vücuda dahi yeter..daha uygun
peki canım sen tesirini gördün mü belki ilk defa yaptım diye çıkmamıştır sonuçta aynı malzemeleri koydum :/
Kızlar ben de dün başladım, bugün ikinci günüm, dün gündüz yapmıştım ama hareket ederken streç film aşağı doğru falan kaydı, bir de bacaklarımla birlikte popomuda sarmıştım, tuvaletim geldikçe açtım çok rahatsız oldum, o yüzden bugün akşam yapmaya karar verdim, şuanda streç filmliyim :)) bugün farklı bişey yaptım, yağları sürdükten sonra masaj aletimin selilüt başlığıyla iyice masaj yaptırdım eşim, tenim yağları iyice emdi ve ondan sonra streçledim, şimdi bacağımda tuhaf hareketlenmeler hissediyorum sanki sanki bacaklarımda bişeyler geziyor gibi, bir de acayip kaşıntı var, umarım işe yarar, bu arada ilk yaptığımda bile psikolojik midir bilmem ama sanki biraz fark gördüm gibi oldu, gelişmeleri yazacağım inşallah kısmet olursa.
Ya bir de ne merak ettim, benim termal sauna şortum var, termal tuzla kullanılıyordu, tuz cildimi tahriş ettiği için tek kullanmak zorunda kalıyordum, o şekilde bile bayağı bir terletiyordu, uzun zamandır kullanmıyodum, acaba yağı sürüp streçlemek yerine yağı sürüp termal şortumu giysem işe yarar mı ki?