Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
simdi ben bütün yağları aldım ama hardal ve bir tane yağın boyu büyük hepsini kavanoza döküp karıştırsam eşit olmaz küçük olan yağın kapağını ölçüt alarak hepsinden o ölçüde bir kapta karıştırsam olur mu?

neyse artık dediğim gibi yaptım sarındım ama streç ne kadar gidiyor 3 haftaya para nasıl yetiştircek streçe blmem

çok mu zayıfsın..et ve yağ olmayan yerde selilüt olur muydu? ben de zayıflamaya çalışıyorum selülit gitsin diye

çok zayıf değilim aslında ama kısaca hikayemi anlatım. bundan 3 ay öncesine kadar 44 kiloydum ve yine kk sayesinde bi ayda 8 kilo aldım ve 52 oldum nasıl hırslandıysam artık eskiden yok denilecek kadar azdı aslında selülit ama işte birden kilo alınca iyice gösterdi kendini..tabi şimdi 4 kilo verdim spor yaparak göbek eridi ama şu selülite çare olmadı spor :) taaa kiii bu formu bulana kadar benim annem de de var mesela yaşıda genç daha ama sanırım bu selülit birazda genetikten kaynaklanıyor umarım bu formül sayesinde kurtulurum selülitten :))

içimi rahatlattın canım valla eski günlerime geri dönmek istemiyorum çırpı bacaklıydım da beeenn

ayyy canim cok sevindim senin adina bende denemek istiyorum ya ama bir sorum olacak selulitler gidince bu karisimi yapmaya devam etmek gerekiyor mu ?

evet hepsi aynı ölçüde olsun. streçde yetmiyo ya çok çabuk bitiyo artık kıyıyoruz paraya

ayyy canim cok sevindim senin adina bende denemek istiyorum ya ama bir sorum olacak selulitler gidince bu karisimi yapmaya devam etmek gerekiyor mu ?

gerekmiyo. ama dikkatli beslenme gerek. hani en az 3 litre su tüketilmeli.

inşallah kurtulursun canm

dediğin gibi yaptıysan doğru yapmışsın.

4 buçuktan beri sarılıyım göbegime kadar ama bakıorm böle kum gibi bişeler fln hiç çıkmamış

aynen bende de çıkmamıştı..streç folyo dayanmıyosa benim gibi yapın..dev boy alın bir ay bile tüm vücuda dahi yeter..daha uygun

peki canım sen tesirini gördün mü belki ilk defa yaptım diye çıkmamıştır sonuçta aynı malzemeleri koydum :/

peki canım sen tesirini gördün mü belki ilk defa yaptım diye çıkmamıştır sonuçta aynı malzemeleri koydum :/

ben de bir kere yaptım canım..bu gece ikinci kez yapıcam..streç terlettiği için yağ yakıyoruzdur kesin..ama kullandığımız malzemelerin nasıl bi özelliği var yağ yakma konusunda bilmiyorum..bir hafta sonra hafif te olsa bir sıkılaşma görürsem tatil boyunca deam edicem..haberleşiriz burdan:)

Kızlar ben de dün başladım, bugün ikinci günüm, dün gündüz yapmıştım ama hareket ederken streç film aşağı doğru falan kaydı, bir de bacaklarımla birlikte popomuda sarmıştım, tuvaletim geldikçe açtım çok rahatsız oldum, o yüzden bugün akşam yapmaya karar verdim, şuanda streç filmliyim :)) bugün farklı bişey yaptım, yağları sürdükten sonra masaj aletimin selilüt başlığıyla iyice masaj yaptırdım eşim, tenim yağları iyice emdi ve ondan sonra streçledim, şimdi bacağımda tuhaf hareketlenmeler hissediyorum sanki sanki bacaklarımda bişeyler geziyor gibi, bir de acayip kaşıntı var, umarım işe yarar, bu arada ilk yaptığımda bile psikolojik midir bilmem ama sanki biraz fark gördüm gibi oldu, gelişmeleri yazacağım inşallah kısmet olursa.

Ya bir de ne merak ettim, benim termal sauna şortum var, termal tuzla kullanılıyordu, tuz cildimi tahriş ettiği için tek kullanmak zorunda kalıyordum, o şekilde bile bayağı bir terletiyordu, uzun zamandır kullanmıyodum, acaba yağı sürüp streçlemek yerine yağı sürüp termal şortumu giysem işe yarar mı ki?

bence önce masaj yapıp sonra yağı sürmelisin..masaj kan dolaşımını arttırır..ardından sürülen karışımı hemen emer..ama sen sonra masaj yaptıgın içi yağların bi kısmını masj aletine kaptırdın bence..
ben de şöyle bişey yapmaya karar verdim..önce yürüyüş bandına çıkıyorum 20 dk tempolu da yürüyebilirsiniz alet yoksa..sonra duş alıyorum kurulandıktan sonra geldim pc başına..birazdan kalkıp yağları sürüp streçlicem kendimi..popo kısmına da lazım ama çok su içiyorum dakka başı wc uğraşamıcam:/

bence harika fikir..şortu ben de yürüyüş bandında kullanıyorum..yıkadım şimdi ıslak tüh gyemicem..aklımda streçten sonra şort giysemmi diye bi düşünce vardı ama senin dediğin daha pratik

valla bende gün içinde rahatsız oldum hep kayıyor ders çalışıcam çalışamıyorum rahatça aklm bacaklarımda o yüzden yatarken yapmayı düşünüyorum artık en azından uykumda geçer saatler yarında resmini çekicem selülitlerimin sonra öncesi sonrası yapıp size gösteririm inşallah olur yaa:) koşu bandında yürüyüşede başladım :)

kesede yapmayı unutmayın aktar dediki o yağlar gtti sanırsınız kalır kese yapın gözenekler açılsın kan dolaşımı hızlansın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…