Selülit Selülite %100 çözümüm var hemde kimyasal olmadan

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
offffffff hadi ya ben de kullanıyorum bu haptan 3 aydır falan kullanıyorum henüz bi artış olmadı sen ne kadar zaman sonra fark ettin?

ben 2 seneyi geçik kullandım1,5 seneden sonra belirginleşti ve ayrıca çok kiloda aldım.artık saglıklı beslenip soğan kürünü uyguluyorum.doktorum kilo yapmaz demişti ama başkalarındanda duyduğuma göre kilo yapıyor.dikkatli olun derim çünkü bu yaz hep selülit ve kilo belalarıyla ugraşmakla geçti

Hap kullanmayın arkadaşlar kaç kişi canından oldu bu haplar yüzünden haberlerde duymuyor musunuz? daha doğal şeyler deneyin spor gibi mesela herkesin üşendiği sporu ve en doğalı bol suyu deneyin. su içmek gerçekten selülitlerde çok etkili oluyor hatta yediğin her zararlı şeyi vücudundan arındırmaya yardımcı oluyor. annem su içmekten o kadar kendini alı koyuyor ki çok kızıyorum ona ben tam tersi günde, doktorların dediği yeterli miktar idrar renginiz su rengine yakın olana kadar su içmek, epey içiyorum susadıkça değil ve etkisini cildimde ve selülitlerim de görebiliyorum, keselenin bunu da çok diyorlar kan dolaşımını sağlasın diye masaj yapın.

masaj etkili yeni lpg kullanın oda katkı sağlıyor. ama bunları hep düzenli yaptırın mesela 10 seans gittin selülit durumuna göre tabi seanslar değişiyor, sonra yine beslenmeni bozdun ve suyu bıraktın o zaman geri gelirler çünkü bu bir dolaşım bozukluğu, o nedenle dolaşımınızı hızlandıracak faaliyetler yapın.

Hap kullanmayın arkadaşlar kaç kişi canından oldu bu haplar yüzünden haberlerde duymuyor musunuz? daha doğal şeyler deneyin spor gibi mesela herkesin üşendiği sporu ve en doğalı bol suyu deneyin. su içmek gerçekten selülitlerde çok etkili oluyor hatta yediğin her zararlı şeyi vücudundan arındırmaya yardımcı oluyor. annem su içmekten o kadar kendini alı koyuyor ki çok kızıyorum ona ben tam tersi günde, doktorların dediği yeterli miktar idrar renginiz su rengine yakın olana kadar su içmek, epey içiyorum susadıkça değil ve etkisini cildimde ve selülitlerim de görebiliyorum, keselenin bunu da çok diyorlar kan dolaşımını sağlasın diye masaj yapın.

masaj etkili yeni lpg kullanın oda katkı sağlıyor. ama bunları hep düzenli yaptırın mesela 10 seans gittin selülit durumuna göre tabi seanslar değişiyor, sonra yine beslenmeni bozdun ve suyu bıraktın o zaman geri gelirler çünkü bu bir dolaşım bozukluğu, o nedenle dolaşımınızı hızlandıracak faaliyetler yapın.

Çok haklısın Elvan. Hap gerçekten çok tehlikeli. Düzenli beslenme ve bol su tüketimi ile selülitler baya azalıyor bir de uygulayacağınız ya da uygulatacağınız masajlar çok önemli. Her duş sonrası kremle sıkıntı çektiğiniz bölgeleri masajla ovun, eğer uğraşmak istemiyorsanız yeni nesil Lpg uygulaması var. Benim güzellik salonumda yapıyorlar, yaza doğru baya bayan geliyor bu işlem için.

yapay yöntemlere ne gerek var. başladım ben de LPG'ye bayağı faydası oldu. havalar da ısınıyor zaten yazın rahat etmek için bir şeyler yapayım diye uğraşıyorum. hem diyete de devam, suyumu hele hiç ihmal etmiyorum. hepsine birden yüklenince bayağı değişim oldu :))

onu henüz bende anlamadım ki :KK1: kitapta 1.5 beden inceltir diyor. ama popom bacaklarım inceldi. sanırım da dediğini kastediyo kitap

Nasıl yani ? Hiç bir işlem uygulatmadan mı canım ? Biraz daha bilgi verebilir misin rica etsem _

ben de o karışım senin bu krem benim çok uğraştım ama biraz bünye meselesi azalsa bile geri çıkıyorlar etek, şort giyerim hep tedirgi. şimdi yeni bir uygulama öğrendim. yeni nesil lpg bir süredir gidiyorum. her gittiğimde biraz daha düzeliyorlar. Tabi sporunu diyetini uygulayacaksınız. ben havalar düzelse de şort giysem diye sabırsızlanıyorum hatta. o kadar düzeldiler.

Ben önceden başka bir yerde görmüştüm eski nesil lpg uygulamasını ama fırsat olmamıştı birr türlü :). Şimdi yenisinden bahsediyor güne gelen hanımlar bir de burda gördüm. düzenli seansla kendine geliyormuşsun. Bu kez denemeyi düşünüyorum bi de sürekli bol bol su için diyor doktorlar. Suyu unutmayalım hanımlar bol bol tüketelim.

ya valla en yakın kız arkadasım yeni nesil lpg ile çok zayıfladı anlattığına göre bölgesel zayıflama, selülit ve cilt uygulamalarıyla harikalar yaratmış vella bizim kızda yarattıklarını görmesem inanmazdım o yüzden gittim kendim içinde randevu aldım :KK70:

fazla kilolarımın hepsini bilinç kodlama yöntemi ile verdim şimdi de selülit sorunum başladı ne yapmalıyım..?

badem yağı: yağ yaktırır, e vitamini bakımından zengindir. pürüz gidericidir. karın derisindeki çatlamaları giderir. kan dolaşımını hızlandırır.
biberiye yağı: kuvvet artttırır. spor sonrası yorgunluk giderir. kan dolaşımını hızlandırır.
hardal yağı: ağrı keser, vücut yumuşatır. ağrılar için oldukça faydalıdır.
menekşe yağı: a ve c vitamini bakımından zengindir. vücudu terletip rahatlatır. vücuttaki zararlı toksinlerin atılmasını sağlar. cildi yumuşatıp rahatlatır.
portakal yağı: tonik olarak kullanılır. cilde canlılık verir.cildi güzelleştirip sıkılaştırır. selülit gidermede oldukça etkilidir.

Konunun tamamını okumadım ama benim de aklıma yattı gibi.
Peki bu yağlar istanmayan etkilere sonuçlara neden olur mu? Kendimizi istenmeyen tüyler başlığında bulmayalım.
:KK9:

merhaba kızlar size 3 ay öncesinde nişanlımın (az sıkılaş) demesiyle hırs yaptığım şuanda da (vur dedik öldürdün incecik kalmışsın aman allahım çok prüzsüz olmuş) demelerine kadar gelen selülitle savasma hikayemden bahsedeyim azcık. :21: öncelikle günde en az 2 lt su içmeye özen gösterin çünkü kullandığımız bütün krem yağ maske vs.ler ancak bol su içersek etkisini gösterir. bide pahalı kremlere bi sürü para harcamayın çünkü onlarda birazdan sayacağım bitkisel ürünlerden yapılıyor. ben önce güvenilir bi aktara gidip biberiye, kekik,avokado, nane, okaliptus, lahana ve karabiber yağı edindim hepsini karıştırdım birbirine ve ilk bir ay sabah akşam üşenmeden sert kabah lifiyle lifledim ve 3.5 tlye aldıgım z.yağlı yosun sabunundan başka bişey kullanmadım. duştan çıkarken mutlaka suğuk suyla şokladım.ardından hemen yağı bi güzel yoğura yoğura masaj yaparak yedirdim streç sardım durabildiğince durdu. sonra yine aynı düzen... :KK76: tabi bi ay sonra sevgili nişanlım gördüklerine inanamayıp yeter yaa bu hal incelmeartık demesiyle sadece yatmadan önce yapmaya karar verdim çünkü vücudu rayına iyice oturtmamm lazımdı. ama bidaha 50 tl gibi bi mebla harcayıp okadar yağ temin etmek zor olsada ha gayret dedim ve bu sefer aldığım yağları herhangi bi vücut losyonuna karıştırdım sonuç... mükemmeeell :KK49: yani demek istediğim hırs önemli devamlılığı olması için :KK49: umarım biraz ilham verebilmişimdir bol azımlı sıfır selülitli günler size :)

merhaba kızlar size 3 ay öncesinde nişanlımın (az sıkılaş) demesiyle hırs yaptığım şuanda da (vur dedik öldürdün incecik kalmışsın aman allahım çok prüzsüz olmuş) demelerine kadar gelen selülitle savasma hikayemden bahsedeyim azcık. :21: öncelikle günde en az 2 lt su içmeye özen gösterin çünkü kullandığımız bütün krem yağ maske vs.ler ancak bol su içersek etkisini gösterir. bide pahalı kremlere bi sürü para harcamayın çünkü onlarda birazdan sayacağım bitkisel ürünlerden yapılıyor. ben önce güvenilir bi aktara gidip biberiye, kekik,avokado, nane, okaliptus, lahana ve karabiber yağı edindim hepsini karıştırdım birbirine ve ilk bir ay sabah akşam üşenmeden sert kabah lifiyle lifledim ve 3.5 tlye aldıgım z.yağlı yosun sabunundan başka bişey kullanmadım. duştan çıkarken mutlaka suğuk suyla şokladım.ardından hemen yağı bi güzel yoğura yoğura masaj yaparak yedirdim streç sardım durabildiğince durdu. sonra yine aynı düzen... :KK76: tabi bi ay sonra sevgili nişanlım gördüklerine inanamayıp yeter yaa bu hal incelmeartık demesiyle sadece yatmadan önce yapmaya karar verdim çünkü vücudu rayına iyice oturtmamm lazımdı. ama bidaha 50 tl gibi bi mebla harcayıp okadar yağ temin etmek zor olsada ha gayret dedim ve bu sefer aldığım yağları herhangi bi vücut losyonuna karıştırdım sonuç... mükemmeeell :KK49: yani demek istediğim hırs önemli devamlılığı olması için :KK49: umarım biraz ilham verebilmişimdir bol azımlı sıfır selülitli günler size :)
O yağlara güvenemiyorum ki. Fiyat soruyorsun 3 lira 4 lira ya da 5 lira diyorlar. Gerçekten doğal yağ olduğuna hiç ihtimal vermiyorum, esanslı çiçek yağı gibi geliyor bana onlar. Hani parasına kıyıp gerekirse 50 lira veririm, yeter ki doğal gerçek olsun ama öyle yağ da yok. Güvenip nasıl alabiliriz ki kuzum?

aksu vital ve mecitefendi markası iyi aslında, ama bi site var gerçekten kaliteli ve uygun fiyatlı ama oranın adını yazamam şimdi burda :/ tabi yağ diye satılan ama esans olan ürünler de var. bu yüzden de aldığımız yerin tanıdık olması yada referanslı olması çok önemli. :)

evet hepsi aynı ölçüde olsun. streçde yetmiyo ya çok çabuk bitiyo artık kıyıyoruz paraya
Arkadaslar benm yeni konumu gormussunuzDur. Bende hep strec kullaniodum ama artik normal cop poseti.. duzGunce kesin ve sarabildiinz kadr sıkı sarin. Ve uzerine istrr Külotlu Çorap ister tayt giyin.. en buyuk avantaji tekrar tekrr kullanabilio olmaniz :KK66:))sorunuz olursa beklerim :****

Kızlaaaaaaaar az önce sürdüm yağlarımı sardım bi güzel10 dklık o hareketi de yaptım hadi bakalım inşallah görücem faydasını. Yanıyorum şu an bi de biberiye çok keskin kokuyo:26:

krauterhof........ harika bi ürün biri sıkılaştırıcı serim diğeri selülit kremi. ikiside harika bi ürünnn kesinlikle tavsiye ediyorum..KULLANMADIĞIM ÜRÜN KALAMIŞTI SPORDA YAPAMIYORDUM FAZLA BİR KIZ ARKADAŞIM TAVSIYESİ ÜZERİNE ALDIM BU ÜRÜNÜ KEŞKE DAHA ÖNCE ALSAYDIM. FİYATI UYGUN 30 MİLYON KÜSÜR.
SONSUZ TEŞEKKÜRLER... ÇOK MUTLUYUM. 20 KİLO VERMİŞTİM VE POPOM BACAKLARIMA İNMIŞTİ. BACAKLARIM İYİCE SARKMIŞTI BU ÜRÜN SAYESİNDE FELAKET DEĞİŞME OLDU .POPOM DİKLEŞTİ SIKILAŞTI BACAKLARIM SIKILAŞTI DAHA 1 AY LMADAN BU SONUÇ HARİKAYDI..BU ÜRÜNÜ KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. BANA DUA EDİCEKSİNİZ. ilk önce gece yatmadan soguk bir duş alıyorum vücudu sıcak su değdirmeyin. keseliyorum soguk suyla sonra yanımda biri varsa ona masaj yaptırıyorum 5-10 dk yoksa kendim ön arka bacaklarıma popoma belime asağdan yukarı doğru 15 dk masaj yapıyorum ..popo hareketleri bacak hareketleri yapıyorum 15 dk sonra yatıyorum... biraz yakıyo kremi dayanın artık.. ama gerçekten çok etkili. .. SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Son düzenleyen: Moderatör:
X