merhaba kızlar size 3 ay öncesinde nişanlımın (az sıkılaş) demesiyle hırs yaptığım şuanda da (vur dedik öldürdün incecik kalmışsın aman allahım çok prüzsüz olmuş) demelerine kadar gelen selülitle savasma hikayemden bahsedeyim azcık.
öncelikle günde en az 2 lt su içmeye özen gösterin çünkü kullandığımız bütün krem yağ maske vs.ler ancak bol su içersek etkisini gösterir. bide pahalı kremlere bi sürü para harcamayın çünkü onlarda birazdan sayacağım bitkisel ürünlerden yapılıyor. ben önce güvenilir bi aktara gidip biberiye, kekik,avokado, nane, okaliptus, lahana ve karabiber yağı edindim hepsini karıştırdım birbirine ve ilk bir ay sabah akşam üşenmeden sert kabah lifiyle lifledim ve 3.5 tlye aldıgım z.yağlı yosun sabunundan başka bişey kullanmadım. duştan çıkarken mutlaka suğuk suyla şokladım.ardından hemen yağı bi güzel yoğura yoğura masaj yaparak yedirdim streç sardım durabildiğince durdu. sonra yine aynı düzen...
tabi bi ay sonra sevgili nişanlım gördüklerine inanamayıp yeter yaa bu hal incelmeartık demesiyle sadece yatmadan önce yapmaya karar verdim çünkü vücudu rayına iyice oturtmamm lazımdı. ama bidaha 50 tl gibi bi mebla harcayıp okadar yağ temin etmek zor olsada ha gayret dedim ve bu sefer aldığım yağları herhangi bi vücut losyonuna karıştırdım sonuç... mükemmeeell
yani demek istediğim hırs önemli devamlılığı olması için
umarım biraz ilham verebilmişimdir bol azımlı sıfır selülitli günler size :)