selinin çeyizleri:)

bu arada bendede sizin kahvaltı takımınızın günlük yemek takımı var. romance serisinin...
bende bu seriyi çok sevdim.
bi de romance serisinin kelebekli çerezlikleri var. onlarıda aldım çeyizim için.

bu arada bendede sizin kahvaltı takımınızın günlük yemek takımı var. romance serisinin...
bende bu seriyi çok sevdim.
bi de romance serisinin kelebekli çerezlikleri var. onlarıda aldım çeyizim için.

tatlım ben aşlcaktın son anda vazgeçtim bu takımdan karacadan aldım rengi bana biraz soluk geldi ve makinede yıkanırsa zamanla dahada solar canlılığını kaybeder die düşündüm o yüzden almadım:) bilmiorum iyimi yaptım kötümü ama karacadanda bi model beğenmiştim sonradan gittim onu aldım:)

$123321.webp
bu hafta sonu aldığım mikrodalgam diğerini değiştirdim herşeyim inoxtu takım bozulmasın didim 50 tl daha ödedim inoxunu aldım
vestel:226 tl:)
diğeri depoda kalmadığı için gelcek dediler eve gelmemişti gezinirken uğradım hala gelmedimi die ınox olanını gördüm aşık oldum bunu istiyorum didim:)

Canım o minik renkli bardaklar ne şeker yerim ben onları :16: çok kullanışlı şeyler almışsın güle güle kullan hepsini :D

english home kokulu kese
havluların arasına çamaşırlara falan koymak için aldım
$Fotoğraf0052.webp
mis gibi kokuyolar her kutuda 10 tane var iki kutu aldım

bunlarda siyah yemek tabaklarımla uysun diye aldığım servis tabakları
$Fotoğraf0053.webp

çok güzel ve yoğun bi kokusu var sevdim ben ne bilim özendim aldım işte dayandığı yere kadar olmazsa içini boşaltıp sabun koyarım belki:)

çok güzel ve yoğun bi kokusu var sevdim ben ne bilim özendim aldım işte dayandığı yere kadar olmazsa içini boşaltıp sabun koyarım belki:)

Beğenmen,özenmen yeterli zaten almak için. güle güle kullan canım.Dediğin gibi kokusu etkisini yitirince lavanta ,sabun falan koyarsın.

uzunca bir zamandır girmiyodum canlarım:) çünkü çeyizim hemen hemen bitti toplamda 50 tl lik falan bi kaç küçük eksik dışında bişey kalmadı şükürler olsun:)
bugün tekzende geziniodum gerek varmıydı bilmiorum ama kapı önü paspası aldım:) kapı önü paspasından çeyiz olurmu demeyin olur:)
$resim-106.webp

uzunca bir zamandır girmiyodum canlarım:) çünkü çeyizim hemen hemen bitti toplamda 50 tl lik falan bi kaç küçük eksik dışında bişey kalmadı şükürler olsun:)
bugün tekzende geziniodum gerek varmıydı bilmiorum ama kapı önü paspası aldım:) kapı önü paspasından çeyiz olurmu demeyin olur:)
Eki Görüntüle 354099

neden olmasın kuzum yaaa bal gibide olur ben dün kapı onu aksesuarı aldım valla hani odanın kapısı acık durabilsin diye koyuyolar ya :1:

güle güle kullan yeni cicilerini deeee ne güzel bitirmişsin çeyizi benim daha çooook yolum var :31:

Son düzenleme:
hepsi çok güzel canım en son aldığın renkli renkli minik bardaklarını nerden aldın ve nekadara aldın çok beğendim ben :21:güle güle aşkla sevgiyle kullan canım çeyizini:nazar:

paspas da evin bir ihtiyacı.Güle güle kullan canım.
Hatta benim de aklımda hep."tekzen" aklımda olsun gidince bakarım ben de. :34:

gule gule kullan canım. her seyın cok guzel.
bende de romance yemek tk var.renklerı pek soluk gelmedı bana. belkı de modelı oyledır dıye düşünmüşte olabılırım :))

12 kişilik siyah yemek takımı almıştım yetmiceni düşündüm ve uygun bulmuşken bunu aldım
$53867623_tn30_2.webp
ve günlük kahvaltı içinde sabahları işe gitmeden takımı açmim die kendim set yaptım ve karacadanda 19 cm lik tabaklar aldım
$1354414-thumb.webp

Back
X