selinin çeyizleri:)

misafir için çatal bıçak takımım zamanında annem almış
$FIRST-CLASS-91-PRC-CATAL-KASIK-BICAK-SETI-091__47209009_0.webp
gırgırım
$kgkgkgkgkggl.webp
:)

kahvaltı takımınız ve kadeh takımınız benimkiyle aynı ben o modelin yemek takımınıda aldım. bir de günlük yemek takımınızın yanındaki bardagınız pasabahce mi? biliyorum o modeli ama benm begendiğim el işçiliği tanesi 8 lira falan 12 tanesi pahalıya geliyo sizinki de ondan mı?

kahvaltı takımınız ve kadeh takımınız benimkiyle aynı ben o modelin yemek takımınıda aldım. bir de günlük yemek takımınızın yanındaki bardagınız pasabahce mi? biliyorum o modeli ama benm begendiğim el işçiliği tanesi 8 lira falan 12 tanesi pahalıya geliyo sizinki de ondan mı?

o kahvaltı takımını almaktan son anda vazgeçtim ben :) rengini soluk buldum karacadan aldım tatlım
bide dedim şayet mkinede yıknırsa falan iyce rengi kaçar die düşünüp almadım ama beğenmiştim cidden efet o bardak paşabahçe ama o kdar pahalı diildi iyi htırlıorum hatta ben o brdağı birmilyoncu gibi bi yerden almıştım :)

Ne kadar güzel bir çeyiz bu, maşallah:) Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Senin düğün haziranda ve çeyizde baya bir ilerlemişsin. Benimki mayısta ama ben hala hiçbir şey almadım :))

benmkide karaca :) valla biz bone chine bi sorun olmaz diye aldık ama daha kullanmadım inş bi sorun çıkmaz çıkarsa da firma zaten garanti kapsamına alıyo ama umarım bunlara gerek kalmaz. ben bardak için bi milyonculara bundan sonra daha dikkatli bakıyım ozman cok saol :)

bugün trendyolda bernardo kampanyasından kendime pasta seti yaptım:) nasıl olmuş kızlar
kek standım
$8696426028401_1_org_icon.webp
iki katlı kurabiyeliğim
$8696426028463_1_org_icon.webp
fincan takımım
$8696426028470_1_org_icon.webp
6 tane tabagım ve bir büyük servis tabağım
$8696426028449_1_org_icon.webp

kırmızı sıcak su torbası regl dönemlerinin kurtarıcısı bugün a101 e gelmişti kızlar 3.45 tl ye aldım:)
$hot-water-bottle.webp

kızlar nette yatak odamı buldum hemen paylaşim didim
$a2a1c1c3f71292d05191fa0f19f20db0.webp
benimkinin kabartmalı gibi gözüken yerleri sawarowski taşlı yatak başıda deri ve yine savorowski taşlı ama hemen hemen bu:)

$ddldllddllele.webp
plastik poşetlik arkasında bandı var arkadaşlar mutfak dolaplarına yapışabilyo
$ikea2.webp
bide ikeadan dolap içi raf düzenleyici aldım

$29122011031551.webp
aslında böle renkli şeyleri sevmem ama bunu görünce bayıldım kahve yanına su ikram etmek içinmiş bunlar minnacık su bardakları bi dikimlik:)

Senin aldıkların da çok güzelmiş canım,güzel günlerde kullanasın inşallah. Tamamlanmış gibi görünüyor çeyizin. Mutluluğuna tanık olurlar inşalllah.

Back
X