- 25 Mayıs 2009
- 4.933
- 5
hee kızz buranın misafiride heç eksik olmuyo ...döv kız belkim kaçar guclubacismile
hee röntgenciii buu anacıımm cahııılll okuma biliyolar yazma bilmiyolar naniknanik naniknanik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hee kızz buranın misafiride heç eksik olmuyo ...döv kız belkim kaçar guclubacismile
aaa biliomm o diziyi kuccuk gacilari anneannemde izliodu bu aksam tecavuz varmis sanirim alsanaalsanasmile
hee röntgenciii buu anacıımm cahııılll okuma biliyolar yazma bilmiyolar naniknanik naniknanik
neyin var kız zoia ne hastasısın..
sariseker sen hic ozlenmezmisinnn bitanem benim
girp mi ne olmuştuumm canııım sonracıma midemide bozmuşum
pazar günü bide malum dönem geldi
ee en son hastanede uyandığımı hatırlıyoom azcık kendimden geçmişimde kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol: kıızz sen çok yaşa emiii
ohaoldumsmile aaa küççük gacılardamı varmış kime yapıyolar peki bende arada bakıyodum akannehir
bilmiyorumkismile ayy bilemedim geçmiştir inşallah şincik nassın canıımmolumunekankayizsmile
girp mi ne olmuştuumm canııım sonracıma midemide bozmuşum
pazar günü bide malum dönem geldi
ee en son hastanede uyandığımı hatırlıyoom azcık kendimden geçmişimde kaydirigubbakcemile3
hani yasli bi adam vardi ya evlendi onla onun soforu tecavuz etcekmis
kız zoia sen gerçek sarışınmısın gııı ben pek severim sarı saçıı cesaret edip yaptıramıyom en fazla röfle yaptırdım okadar boshayallersmile
sarıyıımm canuum profilimdee fotoom var baak
arada değiştiriyorum ama yine dönüyorumm sarıyaa
cokta kilo verdin sarisekerim bunyende zayifladu senin kuzum