Selenimo ve Cankularyla her telden

Prenses anneannesindeydi bugün gelir
Espresso oğluyla daha fazla zaman geçiriyor sanırsam
Çocuk çok kötü etkilenmiş
İlknur ödev yapıyor selenimo hakkında bilgim yok

canimm anneannemdeydim bugun dondum ama oncesinde pazarada ugradim kuzum senin esin nasil oldu?bi gelisme varmi guzelcim?

sabah kahvaltıyı hazırladım tam oturacağız
gözüm kaşındı hafiften kaşıdım ve 10 dk içinde sağ gözüm kapandııı
yumruk yemiş gibi şiştiii
acil olarak ege ün. gittik
göz dr u arkadaşımız var nöbetçiymiş şansımıza
tomografiye kadar çektirdikk
strese bağlı olarak vücüdumun cevapları bu ara sert oluyomuş
hafif mikrobik konjuktivite ama görünüşü öle değill
antibiyotik başladık hem ağızdan hemde damla gözee
bugün daha iyi ama altı çok şiş hala ve morr

canimm ilknurummmm
gecmis olsun kuzummmm yaaa noldu boylee tatlimm kiyamam sana stres butun kotuluklerin anasi zaten o yuzden stresten uzak kalmak lazim ama bu cagdada cok zor
konjuktivite onemli rahatsizlik ama hafifmis seninki cok sukur antibiyotik cevap verir damlanida duzenli damlattinmi gecicek insalla hayatim tatlimm bide imuneks diye bagisiklik kuvvetlendirici var ilac deil ama anneanneme vermislerdi bagisikligi kuvvetlensin diye biliosun bagisikligimiz zayiflayinca stresten hemen bisey cikio boyle biseyde alabilirsin canim benim tekrar gecmis olsunn bitanem

kızlar sabahtan diyetisyene gittim... 74.2 geldim yağ oranım %30muş su oranım %47,8 su oranım çok düşük olduğu için yağ oranım fazlaymış haftaya bgn yine kontrole gitcem bakalım 1 hafta kilom ne kadar değişecek

guzel gelinim benim hayirli olsun oncelikle diyetisyenle daha duzenli daha guzel kilo vercen insallah gulum bakalim bi haftada ne olcak merakla beklioruz fistigim>nasil bi diyet listesi verdi sekercim?

kizlar dondumm anneannemden bugun geldim ama oncesinde pazara ugradim sonra evde yemekti falan dizimi izledim geldimm ama nazar var herkeste biseyler var uzuldumm valla nazar duamizi koyalimda nazarlardan korunalim cankuslar
nazarer4.jpg

kizlar bu arada doktorumu aradim 20 gun doldu cunku azaltmasini beklerken yineleme ihtimaline karsi bi ay daha 150 mg icmeye devam etcekmisim cunku depresyonda yineleme olasiligi yuksekmis boyle bi ihtimali ortadan kaldirmak icin bi ay daha 150 mg icmelisin dedi istahini bi ay daha dizginlemeye calis dedi

PRENSES şükür kavuşturana gülüm bu aralar pek sık gidiyon anneannene bizdenmi bıktın nedir..akannehirakannehir

X