Selenimo ve Cankularyla her telden

he he kocam ayarladı kız resim çektirme işini, ben çok isteyince kıyamazki bana,

ayyyy ne kadar anlayışlı bir kocaa...benimkide derkiii.hehe .o kadar beğeniyomusun.benden yakışıklımı iki saat soruuu delikafadulden..yok kapriler nazlarrr...kudurur kudurur.alnımın ortasına bi yumruk görüsün sen george u der :) yok abarttım:)

ben ona boşunamı yağlım meltoş diyorum,üstelik hapa bile başlamadı.

öle demeyin yaaaa.)ben diyetle 5 bucuk kilo verdim canım naber:))) 68 le baladım bu zayıflama olayınaa...simcik bide hapa başlıycam:)bu arad cizelgemi değişitirmedim 800 gr daha vermişim zuhahaha:) :icecream:

cankuşlar gelmeye başladı, gözdemiz eksik acep nerdedir, bu gün çok gezdirdi yine demek ki, yorgun düştü herhalll
ekimmmmm hoşgeldin

kendine güveni olmayan erkekler kıskanç olurmuş.

yok onun kendine inanılmaz güveni varr ellerini bile seviyooo...görmen gerek beni buldun daha ne istiyon filan diyo delii geyik olsun diye.o kendine güveniyomuş cevremdekilere güvenemiyomuş:) ama hapiden yakışıklı kısss sevgülüm karakterlideee:) alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…