Selenimo ve Cankularyla her telden

gönlümden koptuu 5 i bi yerde :)termojenik değil:)kuşummm sanada vercem bennn güsel ablam benimm..nası olsa ünlülerlen de takılıyonnn..belkim bizide artist yaparsın<<<<<<:)

söz senide george colony ilen tanıştıracam, ben tanıdığım da o kadar ünlü olduğunu bilmiyodum,pas vermediydim.Brad pitle çektirmiştim.
şimdiki aklım olsa coloneyi tek geçerim.
şaka yapmıyom kızz.

canım
biz de ahım şahım değiliz merak etme evlilik yıldönümü hedayesiydi 5. yıl da
sen de evlenince olur bebişim

hahaha benimki 15. yılda alırrr..:)tek taşımı ben kendim alcam:) benimki biriktirme meraklısı aslında iyi kazanıyo ama hemen ev almak istiyomuşş...haklı aslında oarmıza buramıza sıvayacağımızaaaa:)

çok acı olduğunu söylediler nasıl içiyorsun,şekeri düşürdüğünü biliyorum ama zayıflatıyomu

olsun kız ev daha iyi işte daha ne istiyon bizimki bi araba bi pırlanta
ev mev yok yaniiidelikafadulden

hadi behhhhh:)hem olgun hem dolgunnn...georgeeee:)nası bilmessinnn selenimooo.bi göz kırpsaydın hiç değilseee:)gerci evlimiydin o zaman bilemiyorum amaaaa...goncan duymasınnn

hadi behhhhh:)hem olgun hem dolgunnn...georgeeee:)nası bilmessinnn selenimooo.bi göz kırpsaydın hiç değilseee:)gerci evlimiydin o zaman bilemiyorum amaaaa...goncan duymasınnn

he he kocam ayarladı kız resim çektirme işini, ben çok isteyince kıyamazki bana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…