Selenimo ve Cankularyla her telden

kız gözde sen doktoramı gidiyorsun
hale nereye kaçmış ona bakıyordum yazdıklarını okudumeyvahedigeldismile

evet canım diyetisyene gidiyorum kan tahlilleri falan yaptırdım bugün kontrole gittim çok memnun kalmadı doktor bu hafta yediklerimi yazıp haftaya kontrole gittiğim de bakacak ne yiyorum ne içiyorum diye

sen en cok kestaneli seviodun tonlarca alirsa gozune girer belki gulum kaydirigubbakcemile3

bayılırıııııımmm cokacimcoook bursanın kestane şekrinin üstünü çikoltayla kaplıyolar ya onu çok severim bende ay canım çok çekti yemin ediyorum ağzım sulandı mafoldumbenmafoldumben

bayılırıııııımmm cokacimcoook bursanın kestane şekrinin üstünü çikoltayla kaplıyolar ya onu çok severim bende ay canım çok çekti yemin ediyorum ağzım sulandı mafoldumbenmafoldumben

sorma canim karyokaya bende bayilirim olsada yesek gulummm c:sinifsinif::sinifsinif:

ağırdan alıyomuşuum dimi kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar benim ki gelir birazdan... iyi geldi bu sohbet özlemişim valla :1hug:
öpüyorum kızlar hepinizi iyi geceler

tartılmadıım prensesiim
azcık göbüş çıktı ya yine alduysam eyvahedigeldismile

tartılmadıım prensesiim
azcık göbüş çıktı ya yine alduysam eyvahedigeldismile

yok sarisekerim almamisindir malum gun yakin olur gaz yapicak bi yemek yemissindir oda karin siskinligi yapioo tatlimm benimde olur kurufasulye lahana karnibahar mercimek vs gibi yersen karin sisi o hemen sekercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…