Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açılışta bi yoğunluk olduu geçtii cnm şimdi sakinledik artık
dersaneye başlamışsın nasıl sınavlar falan
daha sınav olmadık canım bu perşembe anayasa hukukundan tarama sınavı var bi tek onun haricinde konular daha çok ilerlemediği için sınav yapmıyorlar...
bu arada bide finansbankın sınavını kazanmışım onun mülakatı var şubatta o olursa dersaneye gitmeme gerek kalmaz
daha sınav olmadık canım bu perşembe anayasa hukukundan tarama sınavı var bi tek onun haricinde konular daha çok ilerlemediği için sınav yapmıyorlar...
bu arada bide finansbankın sınavını kazanmışım onun mülakatı var şubatta o olursa dersaneye gitmeme gerek kalmaz
yok canım türkçe matematik genel kültür ve mantık soruları oluyor banka sınavlarında benim sınavım iyi değil kazanamam diodum ama kazanmışım inşallah sonuda iyi olurcanim benim tebrik ederim guzel gelinim cok sevindim
hadi hayirlisi canimcimm mulakatta iyi gecer ise baslarsin gulum
bu arada banka sinavlarinda nasil sorular geldi muhasebe turunde mi ?
inşallah cnım yaa çok sıkıldım işsizliiktenAYYY ÇOK SEVİNDİM:lepi:
inşallah mülakatıda atlatırsın canım:Saruboceq:
süpperr cnm çok sevindim :lepi:
hayırlısı olur inşallah
yok canım türkçe matematik genel kültür ve mantık soruları oluyor banka sınavlarında benim sınavım iyi değil kazanamam diodum ama kazanmışım inşallah sonuda iyi olur
inşallah cnım yaa çok sıkıldım işsizliikten
amin zeynebim hakkımızda hayırlısı
buğün çoştum
sen beni görmemişmiydin daha öncee
görücüye çıkardım aileyi:lepi:
zeynep sen damat adayını görmedin
ondan yüz görümlüğü istiyorum:smiley-cool:
fotomontaj dermişim:dance:
yok canım çok kiloluyum,bittim ben
siyahın asaleti:teytey:
sağol prensesim hayırlısı artık hakkımız da bu iş olmazsa illaki başkası olur ama benim sabrım çok kalmadı