Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Araklanmamıştır, esinlenilmiştir :) Ayrıca taklitler aslını yaşatır

Merhaba kızlar, konuyu baştan sona okudum valla. Normalde bu kadar ince eleyip sık dokumam ama sanırım bu konuya yazan arkadaşların içtenliği, samimi muhabbetler hoşuma gitti okudukça okuyasım geldi

2 gün önce dört yıldır koyu kahveye boyalı saçlarımı (kendi rengim orta kumral) Wella Blondor üstüne Koleston'un prof serisinden boyayla açık kumral yaptım. Yıpranma kuafördekinden çok daha az oldu ama saçlarım normalde ince telli ve dökülme sorunu da yaşıyorum kuruluktan. Bundan dört yıl öncesine yani kahverengine dönmeden önceye kadar sarıya boyalıydı. O dönemler saçlarımın sağlığını korumaya şimdiki kadar takık değildim, sadece saç daha fazla yıpranmadan nasıl daha açık sarı olabilir sorusunun çevresinde dönüyordum Şimdiyse sağlıklı olmayan saçlarda hangi rengi kullanırsak kullanalım arzu ettiğimiz sonucu alamayacağımızın farkındayım artık. Forum sayfalarında gezip de güncel bakım ürünlerini araştırırken bu konuyu gördüm. Bu konuda ve diğer yerlerdeki bilgiler için çok teşekkür ederim sana kılıçbalığı, yazdıklarını zevkle okuyorum ayrıca bazı ürünlerin kullanım şekilleri konusunda hep hemfikiriz

Protek Ammino maskeyi demin internetten 24.75 tl'ye buldum, birazdan sipariş edeceğim... Yalnız kafama şu takılıyor, saçlarımın boyu şu an omzumun 3 parmak aşağısında, kulak hizzasının aşağısına süreceksek çok azlık bir kısma denk geliyor. Ama öte yandan diplere getirmemeye çalışarak sürsek de üstlere çıktıkça illa ki dibe temas olur o zaman dökülmeye sebebiyet verir mi birkaç saat kafamızda kalınca:18: Bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim

Son düzenleme:

benimde saçlarım kısa kulağımın biraz altında
ve ben diplere aman değmesin stresine girmeden allah ne verdiyse sürüyorum
dökülme sorunu yaşamıyorum yani dökülen 3-5 tel saçı da maskeye yormuyorum açıkcası
yine de diplere boca etmeden ama diplere değicek diye sakınmadan
sürebilirsin çünkü ben en son olarak taradığımda diplere değdiğini düşünüyorum
bi zararını görmedim dene diplerde yağlanma falan olursa
hiç diplere gelmeden ucundan ucundan sürersin
ama senin de benim gibi boylarda ve uçlardaysa kuruluk çaresiz komple sürersin

Çok teşekkürler Amonra, ben de içten içe komple boylara düşünüyordum ama sormadan da edemedim çünkü en iyiyi deneyenler bilir her zaman Sonki işlemlerden korktuğum kadar yıpranma olmadı ama ne de olsa açıcı+boya illa ki bakıma almam lazım çünkü şimdi olmasa bile boya aktıkça sonradan yine kuruyacak biliyorum Diplerimde normalde aşırı yağlanma yok, dökülme kuruluktan kaynaklanıyor sanırım çünkü kan değerlerim normal çıkıyor hep. Maskenin gelmesini heyecanla bekliyorum bakalım nolacak...

Son düzenleme:

aşırı yağlanma sorunun yoksa çekinme o zaman
zaten gün aşırı saçlarını yıkadığını varsayıyorum
şahsen ben öyle yağlanmasına fırsat vermeden
hergün ya da gün aşırı yıkadığım için yağlanma sorunu yaşamıyorum
ama saçın kaybettiği nemi ciddi anlamda geri veriyo saçlarına
sabaha kadar bile için rahat bekletebilirsin
ben bazen sabahtan sürüp geceye kadar bekletiyorum
ya da geceden sabaha kadar
sonrasında sadece duruluyorum
kaymak gibi ipek gibi oluyo o katur kutur saçlar
umarım sen de memnun kalırsın canım

İnşallah Amonra, merak ediyorum ben de çok bir gelse de maske denesem Yapmışken tam olsun diye ben de sabaha kadar tutmayı planlıyorum, biraz da o yüzden ilk mesajımda sormuştum dökülme yapar mı ki diye. Saç boyları için bu keratinli bakımı, dipler içinse Dax Super Gro ile yağlı bakımlara başlayacağım bu hafta startı verdim

Ürünlerim geldiiiii Şöyle bir bakım planı yaptım; 2 gündür saçımı yıkamıyorum bu akşam kısmetse önce sadece saç diplerime Dax Super Gro'yu sürüp 1 saat bekleyeceğim sonrasında saçımı yıkadıktan sonra iyice nemini alıp Protek maskeyi saç boylarına komple süreceğim. Tüm gece bekletmeyi planlıyorum, sabah da şampuanlamadan sadece durulayacağım. Yarına sonucu sizlere bildirim

konu sahibi arkadaşımdan özür dileyerek yazıyorum, bu konuda cevapları bulunan mavikus arkadaşımıza ulaşabileniniz var mı?
kendisi vandaydı, isim olarak bileniniz varsa benimle irtibata geçebilir mi lütfen, yada ismi paylaşmak istemezseniz google kişi bulma hizmeti başlattı. bundan yararlanarak kendisini arayıp bizi de bilgilendirir misiniz lütfen...
anlayışınız için teşekkür ederim...

doğru diyosunn saç bakımında çok sık denk gelirdik
bi haber alabilen olursa bana da bilgi verirse sevinirim

kızçeler bana bir yardım lazım...

saçlarım aşırı derecede kuru kıvırcık ve gür, en son iki ay önce boyadım ve boyaya tövbe dedim kırdım dizimi oturuyorum.
saçlarım kendimi bildim bileli kuru cilt yapım da öyle hani boyadım kurudu gibi birşey yok hatta boyayınca canlanıp daha güzel oluyor benim saçlarım, ama o kimyasallardan ve bu renk meselesini kafama takmaktan sıkılıp boya olayına son verdim..
gelelim derdime, ammino keratini iki ay önce aldım.. bu süre içersinde 3 kez kullandım duştan çıkınca uçlarına yedirip ertesi gün yıkadım.. ama her seferinde saçlarım öncekinden daha da kuruymuş gibi geldi bana..
hani o yumuşama muhteşem parlaklık ipeksi yumuşaklıktan eser yok açıkçası..

neyi yanlış ya da eksik yapıyorum beni bi bilgilendirin canlarım ya.. saçlarıma baktıkça moralim bozuluyor son günlerde...

canım boy ve uçlarına bolca yedirdikten sonra bone ya da naylon bişeyle sarmanı tavsiye ederim
ertesi gün yıkarken de şampuan kullanmadan sadece durula
saçını kurutmasına cidden şaşırdım

Maskemi yaptım ama saçımda 3 saat durabildi çünkü o akşam biraz rahatsızlandım midemden Buna rağmen oldukça memnun kaldım, sadece durulayıp kuruttum halim olmayınca fön bile çekemedim ama yine de sonucu beğendim. Havalar soğuduğundan akşamları yapmayı düşünmüyorum, onun yerine gündüz işten gelince gece yatana kadar kalsa yeter sanırım.Gayet güzel bir ürün, yeni alacaklara da tavsiye ediyorum

merhabalar ben uzun yillardir siteye uyeyim bircok bilgi ve onerileri okurum. son bir aydir sac degistirme islemleri yaptirdim kizil sacimi koyu kahveye boyatmistim 1 sene sonra sariya donmek istedim tekrar. kizildan once sariydi. once akittim sorun yok rengi hurrem rengi sonra rofle yaptirdimki aslinda yanmazdi ama.kuaforzede oldum belimdeki sac omuzlarima cikti. keske cikmakla kalsa catir catir yandi ne fon ne krem banamisin demiyo uzaticam mecbur dahasi cozum serum ararken proteki okdum aslinda 2008de kuaforum yapiyodu bakimi bana aldirmisti uzun yillar gecince unutmustum biraz kalmis denedim ben cilt ve sac bakimimi hep banyodan sonra yaparim sacimi yikadim sadece sampuanla krem kullanmadim surdum peki 2 saat sonra sadece duruladim sonuc uzayan lastik taranmayan sacim harika bide fon cektim sanki hic yanmamis gibi boylece uzatarak kurtulabilirim yaniklarimdan. dun gittim aldim 20tl ye yeni beyaz siseden simdi her banyodsn sonra 20dakika uygulicam. kiliccim sana bol tesekkur uyuyan devi uyandirdigin icin. aldigim yer bakirkoyde kuafor malzemeleri satan hatboyunda cok meshur bir yer kazik yemeyin kizlar gidin ordan temin edin ben stokladim. gercekten cok hasar gormus saclarda harikalar yaratiyor ozellikle yaniklarda. mutlu mutlu uzatalim saclarimizi

Benim saçlarımda yanık orıelden kuaför bile demiyorum nasıl başardıysa kalın telli ve çok gür saçlarım mafetti ve kolay kolay birşey olacak saç değildi ben 1 sene oldu ama yok düzelmedi pskolojim dersen alt üst oldu bu maskeyi nerden bulabilirim acaba başka ? kozmetik satan mağazalarda var mı acaba hata yapma şansım yok , birde bu durumda olanlar sizdedemi öyle saçlar çok gitti azaldı resmen çıkmadı dökülen saçlarım demek ki çünkü eski gür hali yok birde saçın yapısını bozuyor mu yeni çıkan saçlarımda ince sanki ben kestirdim ama başka kestirmek istemiyorum (( belimi geçecek saçlar zaten omzumda, parlaklık yok ya bir saç bu durumdan sonra eski halini almıcakmı yani 1 sene oldu anlamıyorum yada bana mı öyle geliyor

saç kremi de çıkmış ya da ben yeni gördüm evdeki kremler bittiğinde bu kremi almam lazım kesinlikle maskeyi yapmıyorum çünkü üşengeçlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…