Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Geçen pazartesi aldım yepisyeni bir Protek, kabuğunu değiştirmişler o kadar.
Eminönü Zazahan'ın hemen yanında bir Fonex mağazası var, ya da Zazahan'ın kapısından girdiğinizde hemen solda kalıyor, çift girişli. O mağazadan 20TL'ye aldım.

Geçen pazartesi aldım yepisyeni bir Protek, kabuğunu değiştirmişler o kadar.
Eminönü Zazahan'ın hemen yanında bir Fonex mağazası var, ya da Zazahan'ın kapısından girdiğinizde hemen solda kalıyor, çift girişli. O mağazadan 20TL'ye aldım.

Hayırlı olsun iyi almışsın ben de bu hafta zazahan a gideceğim muhtemelen umarım şu heveslendiğim bilmemkaçlı far paletlerinden bulabilirim ve protek i de dediğin fiyata tabi

Hayırlı olsun iyi almışsın ben de bu hafta zazahan a gideceğim muhtemelen umarım şu heveslendiğim bilmemkaçlı far paletlerinden bulabilirim ve protek i de dediğin fiyata tabi

Darısı başına diyorum, he bu arada Fonex mağazası dedim ama yerin tam adı Nİ-RA Kozmetik, yoğun olarak Fonex ürünleri bulunduğundan öyle yazıvermişim. Hemen girişte, No:40. Dilerim aradığın paletten bulursun, bir tane görmüştüm siyah bir kutu on beşli mi on sekizli mi ne, resmen dibim düştü ama evde hala bitiremediğim farlar olduğundan alamadım, belki de sana kısmettir.

Darısı başına diyorum, he bu arada Fonex mağazası dedim ama yerin tam adı Nİ-RA Kozmetik, yoğun olarak Fonex ürünleri bulunduğundan öyle yazıvermişim. Hemen girişte, No:40. Dilerim aradığın paletten bulursun, bir tane görmüştüm siyah bir kutu on beşli mi on sekizli mi ne, resmen dibim düştü ama evde hala bitiremediğim farlar olduğundan alamadım, belki de sana kısmettir.

Her ne kadar Kılıç sırra kadem basmış olsa da geldiğinde topicime naaaaaaptın yine demesin ben özelden yazıyorum şimdi sana canım

Demem demem, feda olsun sana :)

Ay mutlandım :KK69:
Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor :KK14::KK14::KK14:

kızlar pazartesi alıcam inş ben de bu ürünü ama eminönünde vaktim kısıtlı hemen alıp tramvaya binmem lazım, o yüzden iskeleden nasıl gidiliyor zazahana bi tarif verebilir misiniz? bi de zazahanda hangi dükkandan alıyosunuz en ucuzu hangisi, mavi misket girişteki yerden almış da en ucuz orası mıdır?

kızlar ben istanbuldan çoook çoook uzaklarda yaşıyorum görev icabı ve mecburen internetten alacağım bu ürünü malum site ismi vermke yasakmış bana özelden mesaj atıp en uygun ve güvenli nereden bu ürünü temin eebileceğimi tavsiye eden olursa çok mutlu olacağım saçlarım 2 ay içerisinde 5 defa boyanmaktan mahvoldu anlayacağınız acil bu ürünü temin etmem gerekli...teşekkürler şimdiden

Ay mutlandım :KK69:
Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor :KK14::KK14::KK14:

İyide saç diplerine sürmüyorsun ki bunları, dökülmesi ile ne alakası var? Ayrıca sonbahara girdik şu sıra saç dökülmesi normal...

hadi yaaa :26: bakım yapalım derken saçı yakmayalm :KK61:

Yaniiii saçlar iyice durulanacak, bu olmazsa olmaz zaten :)

kızlar ben istanbuldan çoook çoook uzaklarda yaşıyorum görev icabı ve mecburen internetten alacağım bu ürünü malum site ismi vermke yasakmış bana özelden mesaj atıp en uygun ve güvenli nereden bu ürünü temin eebileceğimi tavsiye eden olursa çok mutlu olacağım saçlarım 2 ay içerisinde 5 defa boyanmaktan mahvoldu anlayacağınız acil bu ürünü temin etmem gerekli...teşekkürler şimdiden

Canım maalesef kimse güven meselesine kefil olmak istemez burada, kendin araştırman lazım... Aylar evvel çok ama çok iyi bildiğim bir bir kozmetikçinin site adresini özelden paylaştık birbirimizle ve adamlar ürünü gönderene kadar oldukça sıkıntı yaşandı. Haberim yoktu ürünlerin kargolanmadığından, forumda okudum hemen firmayı aradım elimizde yok dediler. Getirtin dedim, fiyat farkı var dediler bende madem siz ticaret yapıyorsunuz müşteri menuniyeti ön planda olmalı, insanları bekletmek yerine gerekirse farkı cebinizden ödeyin veya hiç kazanmayın ama size karşı olan güveni sarsmayın ve benide mahcup etmeyin dedim... Sonunda gönderdiler ürünleri herkese ama bu bize ders oldu... Bu yüzden tatlım, kimse kefil olamaz...

Ben de internetten almayı düşünüyorum da diğer aya ancak... Beklersen aldığım siteyi paylaşabilirim, sorun çıkmazsa yani

anladım ama kimseden kefalet istemedim ki yine de anlıyorum teşekkürler...önümüzdeki ay ankaraya gitme durumum var oradan araştırırım olmazsa

Ben de internetten almayı düşünüyorum da diğer aya ancak... Beklersen aldığım siteyi paylaşabilirim, sorun çıkmazsa yani

teşekkür ederim canım ankaraya gidemezsem ben de tavsiyeni beklerim ya da beklemesem vimjodan alsam diyorum ne zaman bi ürün almak istesem hiç sorun yaşamadım kapıdan ödeme ayrıca orda da baktım bu üründen var diğer sitelerden biraz daha pahalı ama en azından güvenilir...

Hmm kapıda ödeme seçeneği varsa ben de ordan almayı düşüneyim bari. hem daha önce de alışveriş yapmış ve sorun yaşamamışsın. olsun birazcık pahalı oluversin ne yapalım. Burada bulamayacağımıza göre öyle olacak artık

Kızlar zazahana nasıl giderim nasıl ederim derken bugün Bakırköyde nebioğluna gittim şükürki vardı taaa eminöüne gitmekten kurtuldum ve 20 tl ye edindim üründen,bir güzel uyguladım saça ama saç kremi gibi uyguladım şu an saçlar hala nemli,ama birşey diyeyimmi hakkaten saç ürünü görünce şöyle bi kendine geldi resmen :KK23: tüy yumağı saçım dana kuyruğu gibi oldu bir anda :KK53: heheh üstelik yumuşacık dolaşmadan rahatça tarayabildim ıslakken :KK31:

Ben çok memnun kaldım. Bilgilendirme için teşekkürler. Her iki şekildede kullanıyorum. Tabi sık aralıklarla değil bekleme olayı canımı sıkıyor bazen :)

benimki de geldi çok şükür.
internetten almak isteyenlerle adresi paylaşabilirim...
her banyodan sonra sürüp biraz bekleyip yıkamak inş cok zoruma gitmez.
minnaksultanın dediği gibi kokusu da süper...
hadi bakalım :21:

kuzu nette gezerken senin konunun birebir aynısını başka bi sitede gördüm renkli ayna mı ne
sen meydanı boş bırakınca çakmaların türedi haberin olsun
ayrıca sitede blogda mı bi yerde de kirpik perması konun araklanmış bilgine:KK47:

Son düzenleme:
X