Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alsin madem ama dikkatli kullanin sirke saç derisine sürekli kullanilamaz. Fayda görmez ise dogal yağlara dönersinizAmanim o konuştuğumuz zaman hindistan cevizi yağını aldım
Benim kız saç sirkesi istiyo
Kabarmayi ve kepeği önler diye araştırmış alalım diye tutturdu.
Sudan olabilir mi ? Ben yer değiştirdiğimde ayni urunlerimi kullansamsa kepek olabiliyor su kaynakliTürkiyede hask sampuani ve SAC kremi aldim. Sacim kepeklendi
Bilemedim . Normalde Türkiye nin suyu sacima iyi gelir. Bizim oranin suyu cok kireclidir mesela. Yarin baska sampuan mi alsam diyorum Ama ne alacagim..kore urunleri ile sacimi Adam etmistim..Sudan olabilir mi ? Ben yer değiştirdiğimde ayni urunlerimi kullansamsa kepek olabiliyor su kaynakli
Ben senin dediğini aynen söyleyeyim başka yağlar alayım onaAlsin madem ama dikkatli kullanin sirke saç derisine sürekli kullanilamaz. Fayda görmez ise dogal yağlara dönersiniz
Keske rutinini bozmasaydin. Ben ilk buraya geldiğimde sacim keceye dönmüştü su cok etkiliyor buyuk ihtimalle sudan dolayi olmusturBilemedim . Normalde Türkiye nin suyu sacima iyi gelir. Bizim oranin suyu cok kireclidir mesela. Yarin baska sampuan mi alsam diyorum Ama ne alacagim..kore urunleri ile sacimi Adam etmistim..
Sac derisinden aliyosunuz direkt agri kesici ooww saka bi yana yapmam onu ya nasil faydasi oluyor kiBen senin dediğini aynen söyleyeyim başka yağlar alayım ona
Onu bulamayız diye bağlarım çocuğu
Birde biz şampuanın içine aspirin atıyoruz bu yaz aşırı faydasını gördük bı deneyin isterseniz.
Sampuanim bitmisti burdan hask alirim Oda iyi diye siparis de vermedim. Ay ne kullanacagimKeske rutinini bozmasaydin. Ben ilk buraya geldiğimde sacim keceye dönmüştü su cok etkiliyor buyuk ihtimalle sudan dolayi olmustur
Dökülmeye çok etkili aspirin,hacim veriyor,birde daha dayanıklı oldu saçlar sanki zor kopuyor gibiSac derisinden aliyosunuz direkt agri kesici ooww saka bi yana yapmam onu ya nasil faydasi oluyor ki
Yok bebeyim kalsin su tedavi zamani zibilyon hormon aldi vücudum bi ilaci daha kaldiramamDökülmeye çok etkili aspirin,hacim veriyor,birde daha dayanıklı oldu saçlar sanki zor kopuyor gibi
Bir şampuan şişesine 1yada 2 aspirini alinle kırıp atıyorsun bu kadar
Yeşil sabun dermişim haldir şaldir al kepege iyi geliyor gecici kullanSampuanim bitmisti burdan hask alirim Oda iyi diye siparis de vermedim. Ay ne kullanacagim
Bebise kavuş sonra hepsi geçerYok bebeyim kalsin su tedavi zamani zibilyon hormon aldi vücudum bi ilaci daha kaldiramam
Yeşil sabun dermişim haldir şaldir al kepege iyi geliyor gecici kullan
Sonuc negatif 17 hazirandaydi transferim 28 haziranda negatifi aldikBebise kavuş sonra hepsi geçer
Aspirinden ne olacak
Sonucu haber et amani bu ara belli olur artık inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda nasip olurSonuc negatif 17 hazirandaydi transferim 28 haziranda negatifi aldik
Nasip kismet be cemosum zaman bize ilac olur belki, elbet bu günlerde geçer.Hayırlısı olsun canım inşallah en yakın zamanda nasip olur
Sağlıkla olsun da geç olsun güç olmasın
O iyice costuruyorYok bebeyim kalsin su tedavi zamani zibilyon hormon aldi vücudum bi ilaci daha kaldiramam
Yeşil sabun dermişim haldir şaldir al kepege iyi geliyor gecici kullan
merhaba sizde polikistik over olabilir mi acaba topiklerde çok konunuzu gördüm decilt doktoruna gidicem evet ama verilen ilaçlar saç çıkartmaz diyorlar beni için saçlarımın geri çıkması önemli
Aile hekimine gittim tahlillerin normal dedi ama bende demir eksikliği belirtileri var ve ferritinim 12. Cildiyeye randevu da açılmıyor gidemedim malesefMerhaba doktora gittiniz mi acaba ?
Sanmıyorum çünkü stresten sonra başladı. Bir kere daha çok kilo kaybından ve stresten dökülmüştü stres geçince durdumerhaba sizde polikistik over olabilir mi acaba topiklerde çok konunuzu gördüm de
Ferritin değeri cok cok düşük bunun için ilac verdi mi ?Aile hekimine gittim tahlillerin normal dedi ama bende demir eksikliği belirtileri var ve ferritinim 12. Cildiyeye randevu da açılmıyor gidemedim malesef