- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Onu bunu bırak sen hala daha bir şey yazmadın yeni selective ürünleri hakkındaa
Ahahaha haklısın, bir konu açmam lazım onun için... Kullanmazsam yokluğunu hissedeceğim bir şey değil...
hıııııııııııı o kadar da heveslenmeme gerek yokmuş yani epey ümitliydim oysa ki.
kızlar siz anlattıkça heyecanla okudum ama nereden alabilirim bu maskeyi bi el atan olursa sevinirim.. ya da malatya da alıp kullanan(zor bi ihtimal :) ) biri varsa bekliyorum..
hu hu sesimi duyan var mı acaba???
kuaför sepetinde vardı, bi bak istersen..
teşekkür ederim cvp verdiğin için eecem. kuaförsepetindeki keratin maskesi farklı gibi geldi bana ambalajı değişmiş anlayamadım..
Ambalaj griydi beyaz oldu...
tavsiyeleriniz güzel arkadaslar okuyorum madem konuların ehli gibisiniz... bişi sorcam yanmış saç nasıl toparlanırkeratin falan demişssiniz bende mi keratin bakımı yapsam düzelirmi acaba 9 aydır yanmış saclarla ugrasıyorum da ( yardımcı olursanız sewinirim nasıl yapıldıgını ve markasını belirtirseniz sewinirim öpüldünüz...
bu mucize olmalı dün aldım hemen denedim bugün saçlarım ipek gibi oldu çookkk mutlu oldummm yapımda yayında emeği geçenlere saygılar sevgiler:))
balığımmm yaa bende netten sipariş verdim şimdi ama resim farklı senin koyduğunla sipariş verdikten sonra farkettim yanlışmı aldım yaaa
kılıçbalığına özel mesaj attım ürünün resmini ama sanırım görmedi kızlar nolur bi bakın yanlışmı aldım aldığım ürün bu ama balığın paylaştığı resim farklı
Eki Görüntüle 318182
Cevap vermiştim ama burdanda yazayım. Ürünün ambalajı değişti, yeni ambalaj budur
hehe panik oldum bi an özelden burdan heryere yazdım
Çabuk karar ver yoksa protein gününü kaçıracaksın tatlım...Bence şu an saç boylarını nemlendirip sür, 2 saat sonra yıka...kargom bugün geldiii çok mutluyummmmsiz burda yazdıkça meraktan çatlıodum bide güzel koku manyağı bir kişilik olduğumdan siz kokusu şöyle güzel böyle güzel dedikçe içim gidiyordu nihayet almaya fırsatım oldu gerçekten miiissss gibi kokuyor.okadar yorgun ve halsiz olmasam bugün hemen denicektim ama kolumu bile kaldıramıyorum ve birde ne şekilde kullanacağıma karar veremedim balığım iki şeklinide yazmışsın sağol ama bide ben karar verebilsem