Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

kızlar siz anlattıkça heyecanla okudum ama nereden alabilirim bu maskeyi bi el atan olursa sevinirim.. ya da malatya da alıp kullanan(zor bi ihtimal :) ) biri varsa bekliyorum..

tavsiyeleriniz güzel arkadaslar okuyorum madem konuların ehli gibisiniz... bişi sorcam yanmış saç nasıl toparlanır keratin falan demişssiniz bende mi keratin bakımı yapsam düzelirmi acaba 9 aydır yanmış saclarla ugrasıyorum da ( yardımcı olursanız sewinirim nasıl yapıldıgını ve markasını belirtirseniz sewinirim öpüldünüz...

Forum arama butonuna brezilya fönü yaz canım... Ayrıntılarını bulacaksın...

bu mucize olmalı dün aldım hemen denedim bugün saçlarım ipek gibi oldu çookkk mutlu oldummm yapımda yayında emeği geçenlere saygılar sevgiler:))

balığımmm yaa bende netten sipariş verdim şimdi ama resim farklı senin koyduğunla sipariş verdikten sonra farkettim yanlışmı aldım yaaa

kılıçbalığına özel mesaj attım ürünün resmini ama sanırım görmedi kızlar nolur bi bakın yanlışmı aldım aldığım ürün bu ama balığın paylaştığı resim farklı

balığımmm yaa bende netten sipariş verdim şimdi ama resim farklı senin koyduğunla sipariş verdikten sonra farkettim yanlışmı aldım yaaa

Cevap vermiştim ama burdanda yazayım. Ürünün ambalajı değişti, yeni ambalaj budur

kargom bugün geldiii çok mutluyummmm siz burda yazdıkça meraktan çatlıodum bide güzel koku manyağı bir kişilik olduğumdan siz kokusu şöyle güzel böyle güzel dedikçe içim gidiyordu nihayet almaya fırsatım oldu gerçekten miiissss gibi kokuyor.okadar yorgun ve halsiz olmasam bugün hemen denicektim ama kolumu bile kaldıramıyorum ve birde ne şekilde kullanacağıma karar veremedim balığım iki şeklinide yazmışsın sağol ama bide ben karar verebilsem

Çabuk karar ver yoksa protein gününü kaçıracaksın tatlım...Bence şu an saç boylarını nemlendirip sür, 2 saat sonra yıka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…