- 13 Ocak 2010
- 1.358
- 17
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Kızlar, ben bu ara vakitsizlikten dolayı banyodan önce sürüp yarım saat bekletip normal şekilde yıkıyorum, fena değil ama siz yine benim ilk sayfada yazdığımı yapın
Kuru saça mı uyguluyorsun balığım?
Böyle şeyler söyle sonra da talimatı vermişlerse bir bildikleri vardır de tabi
cnm bnm maskem bitmek üzere internetten almak istemiyorum. bursada nerde bulabirim biçok yere sordum yok diyorlar(( anlamadım gitti. böyle süper bi ürün hiçbi yerde yok. uygun bulursam bi kaç tane alıcam. eğer bursada yerini bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. ama 36 çok pahalı ya (
bursada çatalfırın yakınlarında,kuaför malzemeleri satan bir yer var.
yaniiii :44:
fomaradan altıparmağa geçerken, çatalfırın altgeçitini de geçiyorsun hemen sağda çukurda kalan bir yer.
adını hatırlayamadım.
dediğim gibi 36 lira..ama arkamdan sesleniyordu 31 olur diye.
Nasıl bir fiyattır bu yahu adamlar resmen %100 kar ediyor...
aynen canım..
talep artınca hemen fırsatçılık yapıyorlar leş kargası misali.
Allah ıslah etsin !
Amin, sürümden kazanmak gibi bir yola gitseler canları çıkar sanki.
Nedense senin İstanbul'da olduğunu düşünüyordum ben hep, o kadar emindim ki hatta eski sayfalarda Bursa'da 36 lira diye yazmana rağmen onun sen olduğunu yeni farkettim
36 ne yaaaa ayakkabı nuamarası gibi hahahahaha sinirlerim bozuldu artık... Serbest piyasa ok ama 20 lira nerde 36 nerde ayıp...
Bende aldım bakalım inşallah banada iyi gelicek :)
Sevgili İstanbul'da da 22.50 ye çıkardılar alış bence yavaştan çıkarırlar burada da 30 lara.
Kuaförden ya da kozmetikçilerden almaya kalksam 50 den aşağı fiyat vermiyorlar ki zaten, şükür Zazahan var azıcık uzakta da olsa.
stokla canım acilen :)
stokla canım acilen :)
Sevgili İstanbul'da da 22.50 ye çıkardılar alış bence yavaştan çıkarırlar burada da 30 lara.
Kuaförden ya da kozmetikçilerden almaya kalksam 50 den aşağı fiyat vermiyorlar ki zaten, şükür Zazahan var azıcık uzakta da olsa.
çok pahalıymış ya aaaa utanmasalar 70 diyecekler
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...lim-anket.html
selam kızlar şeffaf oda oylaması başladı
ne kadar katılım olursa o kadar eğlencli olur
sizleri de bekliyoruz
Bu maskeden memnun olanları görünce gitti gidiyordan baktım ben. 35 liraydı öyle yazıyordu. van a gelinceye kadar kargoyla kaça çıkar bilmem artık. zaten annemden uzaktayım, protek im bile yok:2:
selam kızlar bende internetten sipariş edip aldım 30tlye mal oldu kargosu fln içinde
saçımı yıkayıp bıraz kuruladıktan sonra nemli haline sürdüm 20 dk beklettm ısıtılmış havluya sarıp ve sonuç mukemmel ıykadıgmda yumuşacık hemen tarandı beni böyle güzel bir ürünle tanıştırdgınız için özellikle Kılıçbalığıına ve diger üyelere de deneyimlerini paylaştıkları için çok teşekkür ederim.
aslında benım merak ettiğim bişi var :) kılıçbalığı sorum sana
ben bu proteki sürüp kurutsam ustunden düzleştiriciyle geçsem keratini saça sabitlermiyim yani brezilya fönü etkisi verirmi düzleştirmesede keratin sabitlenmesi olurmu ?? :))):79: teşekkürler