- 5 Kasım 2010
- 443
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Çabuk karar ver yoksa protein gününü kaçıracaksın tatlım...Bence şu an saç boylarını nemlendirip sür, 2 saat sonra yıka...
bu sabah duştan sonra saç kremi olarak kullandım 10 dk kadar bekleyebildim yoksa işe geç kalıcaktım
balıgım ben nasıl eksık kalmısım bundan ya?kesınlıkle edınmelıyım ılk fırsatta:)demek mısır puskullerını bıle adam edıyor kesın almalıyımBeğenmene sevindim, bu maske tam bir saç dopingi, en mısır püskülü gibi olan saçları bile ne yapıyor ne ediyor toparlıyor
canım netten bak ıstersen bulamazsan son care olarakResmen "bu kremi almazsa ölecek" hastalığına yakalandım.
Nerden bulurum bu mereti İzmir'de, valla okudukça canım çekti..süresim koklayasım var, yanıklarımı kurtarasım var
İstanbul'da sorun yoktu ama İzmir'de pek öyle kuaför malzemeleri satan yer bilmiyorum, bir iki parfümeriye sordum ama tık yok.
Bilen duyan bir el atsın yaw
canım netten bak ıstersen bulamazsan son care olarak
Son çare öyle yaparım canım ama bende illa ki dokunarak görerek alma takıntısı var.
En son selective mavi su almıştım netten, pompada sorun vardı, başka bir sprey şişesine aktardım öyle kullandım üşendim değiştirmeye.
Olmazsa birkaç parça bişey daha alırım en kötü ihtimal kargo ücretini ucuza getiririm.
Ama ne olursa olsun İstanbul bu konularda her zaman daha ekonomik.
Doğrudur... Ben diğer başlıktada sordum belki gören biri olur...
Çok teşekkürler..
Elseve çimento etkili bir maskesi vardı elimde, en azından alırken öyle dediler yani, bu akşam ilk kez denedim..
Hiç dökülmeyen saçlarım elimde kaldı resmen, parama yazık..inşallah selective böyle bir problem yaşatmaz gerçi diğer ürünlerle ilgili bir sorunum olmadı bundan da ümitliyim
Sizin tavsiyeleriniz şimdiye kadar hiç hayal kırıklığına uğratmadı..tekrar teşekkürler.
Bu dökülme konusu ilginç, saç diplerinize de mi sürdünüz?
Elseve'in o maskesi sarı kutu mu? Eğer oysa bende kullanıyorum, bir ara kullanmıştım ara verdim şimdi yeniden başladım, saç ucu kırıkları için başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum...
Bu arada rica ederim...
Saçlarım kısa ve katlı olduğu için ister istemez saç diplerime değdi.
Evet sarı kutu kırmızı kapaklı ambalajı değişti dediler ayrıca gramajı da artmış..sanırım 300 ml.
Röfleden yanmış sertleşmiş saçlarımı yumuşattı ona lafım yok ama duşta bir iki telden fazla dökülmeyen saçlarım elime tomarla gelince korktum açıkçası
Acaba hatalı ürün falan olabilir mi diye düşündüm şimdi.
Şu an dökülme yok saçlarım kurudu ama kremi sürdüğüm an daha saça yedirirken oldu olan..bir kez daha deneyip öyle karar vereyim en iyisi.
İzmir güncel parfümeriden almıştım 9.90 tl.
Canım, sen yinede kafa derine değdirmemeye çalış az az alıp, saçlarına o şekilde sür belli olmaz bu işler
Fiyat aynı bende bu fiyata aldım sarı kavanoz kırmızı kapak doğrudur...
Pınar labne'yi kim buldu da ben meşhur ettim gibi oldu bu olay balık ve kk ünlü etti maskeyi cumartesi günü 40liraya aldım(
evet ben de bu serinin maskesini ve saç kremini kullanıyorum..şampuan ise elseve arginine..
hepsinden memnunum :))
valla Kılıçbalığı senin tavsiye ettiğin her şey super