- 24 Ekim 2009
- 1.372
- 39
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Selective Protek Ammino Keratin Maschera Sa Maskesi 300 ml
tatlım burada 24 lira kredi kartı ile satışları varmış kargo fazla tutmaz herhalde ya ağır birşey değil ki :S
Geçen pazartesi aldım yepisyeni bir Protek, kabuğunu değiştirmişler o kadar.
Eminönü Zazahan'ın hemen yanında bir Fonex mağazası var, ya da Zazahan'ın kapısından girdiğinizde hemen solda kalıyor, çift girişli. O mağazadan 20TL'ye aldım.
Hayırlı olsun iyi almışsın ben de bu hafta zazahan a gideceğim muhtemelen umarım şu heveslendiğim bilmemkaçlı far paletlerinden bulabilirim ve protek i de dediğin fiyata tabi
Darısı başına diyorum, he bu arada Fonex mağazası dedim ama yerin tam adı Nİ-RA Kozmetik, yoğun olarak Fonex ürünleri bulunduğundan öyle yazıvermişim. Hemen girişte, No:40. Dilerim aradığın paletten bulursun, bir tane görmüştüm siyah bir kutu on beşli mi on sekizli mi ne, resmen dibim düştü ama evde hala bitiremediğim farlar olduğundan alamadım, belki de sana kısmettir.
Her ne kadar Kılıç sırra kadem basmış olsa da geldiğinde topicime naaaaaaptın yine demesin ben özelden yazıyorum şimdi sana canım
Demem demem, feda olsun sana :)
Ben bu konuda mini mini minnacık birşey eklemek istiyorum, ben maskeyi iyi durulayamadığım ve arkasından düzleştirici uyguladığım zamanlar saçlarımınn uçlarını çatır çatır yaktım
Ay mutlandım
Biri anneme saçlarımın tutam tutam dökülmesinin sürdüğüm kremler olmadığını açıklasın lütfen, saçlarımın elimde kalması yetmiyor gibi bir de annem sürekli hep o sürdüklerin etti sür sen daha sür onları deyip duruyor
hadi yaaa :26: bakım yapalım derken saçı yakmayalm
kızlar ben istanbuldan çoook çoook uzaklarda yaşıyorum görev icabı ve mecburen internetten alacağım bu ürünü malum site ismi vermke yasakmış bana özelden mesaj atıp en uygun ve güvenli nereden bu ürünü temin eebileceğimi tavsiye eden olursa çok mutlu olacağım saçlarım 2 ay içerisinde 5 defa boyanmaktan mahvoldu anlayacağınız acil bu ürünü temin etmem gerekli...teşekkürler şimdiden
kızlar ben istanbuldan çoook çoook uzaklarda yaşıyorum görev icabı ve mecburen internetten alacağım bu ürünü malum site ismi vermke yasakmış bana özelden mesaj atıp en uygun ve güvenli nereden bu ürünü temin eebileceğimi tavsiye eden olursa çok mutlu olacağım saçlarım 2 ay içerisinde 5 defa boyanmaktan mahvoldu anlayacağınız acil bu ürünü temin etmem gerekli...teşekkürler şimdiden
Ben de internetten almayı düşünüyorum da diğer aya ancak... Beklersen aldığım siteyi paylaşabilirim, sorun çıkmazsa yani
benimki de geldi çok şükür.
internetten almak isteyenlerle adresi paylaşabilirim...
her banyodan sonra sürüp biraz bekleyip yıkamak inş cok zoruma gitmez.
minnaksultanın dediği gibi kokusu da süper...
hadi bakalım