- 3 Temmuz 2010
- 2.101
- 11
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
ben bursa nalbantoğlunun üst arasında kuaför malzemeleri satan bi dükkandan 30 tl ye aldım bugün
Ankarada nie bu kadar pahalı bu maske çıldırıcam kazıklanmışım resmen
aman tanrım 30 lira mı
bu kadar da olmaz ki canım ayıptır yani adamlar 18.50 ye satarken kim bilir ne kadar kâr ediyorlar 30 a satılıyor demek
burada da çok pahalıya satan yerler var aslında mesela kuaförden almaya kalkılsa 60-70 liraya "bak senin için gelişinden veriyorum!!" diye üstüne vicdan yaptırarak satmaya kalkan yerlerin olduğunu biliyorum. kuaför toptancılarında bile 50 liraya kadar çıkardıkları oluyor araştırmadan almamak lazım vesselam.
ben bursa nalbantoğlunun üst arasında kuaför malzemeleri satan bi dükkandan 30 tl ye aldım bugün
bu selective den o kdr memnunumkiiiiiiiiii cidden kalitesini diğer ürünlerle kıyaslayınca hemen belli ediyor..!! o saçmasapan watsons ın kremini kullanan ve saçlarımı keçe yapan ayrıca yüzlerce defa durulamama rağmen saçımdan şampuanlamadıkça çıkmayan kremle kıyaslamıyorum bile nefret ettim o kremden yaa kullanıp memnun kalanların samimiyetine hiç ama hiç inanmıyorum..bu selective saçı şöyle bir durulayınca hemen çıkıyor ve gerçekten saça kalkan oluyor gerçekten çok memnunum teşekkürler sevgili KILIÇBALIĞI ve selective :))
canım nasıl yaa yazıklar olsun onu o fiyattan satıp kandıran satıcıya ben eminönünden 17 buçuğa aldım yok artık diyorum 30 da neymiş
Kuzum bahsettiğin watsonsun hangi kremi? Bu arada beğenmene sevindim
dün bir arkadaşım gitmiş etiket fiyatı 35tl
cnm hani şu biralı ballı filan maskeler var ya kavanozumsu kutuda olanlar onlardan bahsetmiştim.. yani saçımdan çıkmıyor sürmeye korkuyorum her sefernde şampuanlamıcam diyorum ama mümkün değil krem gitmiyorum saçtan başka türlü :)
yok artık diyorum helal olmaz o paralar onlara ya
Sellectivin iyi olan tek ürünü protek mavi suyudur.ben herkese schwarzkopf bc ürünlerini öneririm saçalrınızı kesinlikle toparlar...şunu unutmyayın mantık oalrak maskeyi sürdüğünüzde sonrasında asla şampuan yapılmaz..çünkü şampuan zemin hazırlar maske için...
Sellectivin iyi olan tek ürünü protek mavi suyudur.ben herkese schwarzkopf bc ürünlerini öneririm saçalrınızı kesinlikle toparlar...şunu unutmyayın mantık oalrak maskeyi sürdüğünüzde sonrasında asla şampuan yapılmaz..çünkü şampuan zemin hazırlar maske için...
sayfalardır ammino keratinden ne kadar memnun olduğumuzu yazıyoruz ama neden tek iyi ürünü mavi suyudur dedin ki şimdi :44:
Bun tarz şeyler kişiden kişiye değişir bende mavi sudan memnun kalmadım, saçımı yumuşatacağına sertleştirdi o yüzden mavi su olarak sarıkız kullanmıştım ihtiyaç duyduğum dönemde herhalde saç tipi ile alakalı ki Bc ye verdiğim paralar haram olsun, eğer ille ekstrem bir ürün alacaksam bu ne kerastese ürünleri ne Bc ürünleri olur seçimim hayashi 911 olur yinede şu an açtığımız konu az bir paraya çok iş yapabilecek bir maske...Konu dışına çıkmayalım Barro daha sabun hadisesini unutmadım
Keratinin anlamını biliyormusunuz öncelikle bunu sorayım size??ayrıca siz keratase kullandını bc kullandınız ı söylüyorsunuz!!!ya düzenli kullanmadınız yada kuaför size sırf satmak için bir ürün vermişltir...selectivin ben rünlerini beğenmiyorum zaten biliçli olan birçok insnada kullanmıyor bu ürünü...
Barra ben hepsini kullandım denedim eğitimlerine gittim o yüzden bildiğim genelde insanların çoğunda görüğüm şeyi söyledim :)
Biralı olanı sertleştirdi saçımı ama ballı olanı bende sevdim, saçtan çok kolay çıkıyor tatlım senin aldığın ürün acaba bozuk muydu veya çok mu kullanıyorsun?
cnm ben de ballısını kullanıyorum ilk aldığım zaman kullanmıştım 1-2 defa snra bıraktım işte geçen ay bi daha bi kullanayım dedim kullandm zar zor çıkara çıkara saçımdan ama baktımki 2-3 kullanımdan snra ciddi bi şekilde saçlarım kurudu ve sertleşti bu yüzden bu sitemim :) ceviz büyüklüğünde alıp sürüyorum saçıma talimatındaki gibi yediriyorum güzelce bekliyorum snra 20 dkkaya yakın anlamadımki bozuk mudur nasıl anlayacğaım bozuk olduğunu daha alalı 4 ay filan oldu..
benim yazdığım mesaja nazaran yazdın heralde bunu da biz de öyle kullanıyoruz zaten bütün yazdıklarımı oku istersen.. selective in en iyi ürünü pro tek maskesidir.
Barra ben hepsini kullandım denedim eğitimlerine gittim o yüzden bildiğim genelde insanların çoğunda görüğüm şeyi söyledim :)
Keratinin anlamını biliyor muyum demekNeyse tatlım henüz yeni üyesin, bilahare tanışırız bir ara...