Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

barro bir kere benim adım

sen ne bilirsin ki keratinin anlamı nedir kılıç hı?
kimsin necisin, sorarım sana?

Ben bir garip Kılıçbalığıyım, okyanusta kim bulmuş keratinide nedir ne manaya gelir bileyim benide mazur görün Barro...Bu ara çok yükleniyorsunuz bana çok

Şaka bir yana, benim tüp bitti bitecek ilk fırsatta yenisini almak lazım...Eminönü yolları taştan, sen çıkarttın Beni Barro baştan

Gitmek lazım ama adamlar fiyatı 22.50 ye çıkaracağız diye tehditler savuruyordu gittiğimizde.
Yatağımın başında duruyor benim tüp nedense oturmuş oraya odayı mis kokutuyor, sıcaktan o da şaşırdı kendini sanırım

Milletin başucu kitabı varsa senin başucu masken niye olmasın, değil mi ama

merhaba
ben işte olduğum için ablama rica ettim eminönünden aldı bugün maskemi şu anda başımda.brownii sen eminönünde nerden aldın kuzum bizimkiler 20 ye almışlar?

kılıçbalığı topiclerini okuyorum,çok bilgili bir o kadar da ilgilisin maşallah.konuyla alakası olmayan minik bir sorum var sana.istersen konu dağılmasın dersen özelden yazabilirsin malesef ben henüz o kadar büyümemişim :78: o yüzden özel mesaj hakkım yok henüz.kilolu bir hatunum ve rejimdeyim.yanısıra vücudumu toparlayacak bir işlem araştırıyorum.kavitasyon sağlık problemlerim nedeniyle cısss.karboksiterapiyi düşünüyorum,bu konuda bilgin var mı ya da bildiğin etkili güzel bir yöntem var mı?bir de bunu yapabilecek gidenlerin memnun kaldığı iyi bir yer var mı?şimdiden teşekkürler

saç maskemi yarın sabah yıkayacağım umarım sevgili yıpranmış saçlarım derin bir ohhh çeker

cnm ben zaza han ın içindeki bir dükkandan almıştım yanlış hatırlamıyorsam 1. ya da 2. katta hemen merdivenin solunda en köşedeki dükkandı ama şmdi tam yerini hatırlamıyorum ztn 17.5 ile 19 arasıydı bütün handaki fiyatlar ben aldığımda tabi ben alalı 3-4 ay olmuştur

ah istanbullll..
bursada 36 tl ..kıymetini bilin :)

cnm bnm maskem bitmek üzere internetten almak istemiyorum. bursada nerde bulabirim biçok yere sordum yok diyorlar (( anlamadım gitti. böyle süper bi ürün hiçbi yerde yok. uygun bulursam bi kaç tane alıcam. eğer bursada yerini bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. ama 36 çok pahalı ya (

Canım kavitasyon zararlı ise karboksiterapide zararlı olma riski taşır...Gerçi sorunun ne olduğunu bilemiyorum ama...Bu arada umarım maske işe yaramıştır...

saçlarım odun gıbı oldu ve çok dökuluyo acaba nıe boyadan mı
Boyadan tut terkos şebekesine hatta yediklerine kadar uzanabilecek bir mevzu tatlım, ezbere konuşamayız...

ah istanbullll..
bursada 36 tl ..kıymetini bilin :)

Kuzular bu hafta arkadaşlarım gelecek Bursa'dan, tam kesinleşsin dönerlerken ellerine 2 tüp tutuştururum üzülmeyin, haber veririm size...

Bu arada en son eminönünden 17.50 ye aldığımız maske 22 oldu herkese duyurulur...

Hoşgeldin kılıçbalığı
Ya ben tam anlamadım işe yaradımı yaramadımı.Maskeyi yaptıktan sonra öyle özel bir şey hissetmiyorum.Ama madem sizler bu kadar övüyorsunuz vardır bir hikmeti deyip kullanmaya devam ediyorum.Umarım bir gün bende sizler kadar memnun kalırım maskeden

bahsettiğiniz ürün bumu yanlış bişey almıyım 27 tl ye buldum bi yerde.sizin bahsettiğiniz fiyatlara göre çok pahalı ama yapıcak bişey yok burda bulma imkanım olmadığı için mecbur alıcam.ama en azından ürün bumudur söyleyinde gidip alakasız bişey almıyım

Ürün doğru, burada da 22.50 ye çıktı zaten fazla değil o yüzden fiyatı.

Ah ben dediydim fiyatı yükselteceğini söylemişti adam, işe yaradı fiyatı uygun diye sevindik ya hemen zam

Benim aldığım keratinde öyle olmuştu ya...Kokuyu aldılar mı fiyatlar tavan...

Canım saçında bizimki kadar problem yoksa işe yarayıp yaramadığını bizimki kadar kolay anlayamazsın...Ama kullanmaya devam et hiç yoktan saçların direnç kazanacaktır ki bu da uzun vadede saçlarının daha sağlıklı olmasını sağlar...

Canım maske bu, hatta yeni ambalajlı resmini koymuşsun... 27 iyi fiyat yinede çünkü bir kutu çok uzun zaman gidiyor ...

Ürün doğru, burada da 22.50 ye çıktı zaten fazla değil o yüzden fiyatı.

Bencede...

Kızlar bu maske çok iyi çok güzel ama ben şöle bir yan etkisini gördüm bilgilendirmek istedim. Ben genelde saçımda tüm gece tutamıyorum çok nadir arada sırada çünkü sinüzit var tutuyor bazen. duşdan sonra sürüyorum kafama sıcak takviyeyle 1-2 saat tutuyorum ama bundan sonra şampuan yapmıorum durularken hatam burda olabilir yada iyi durulayamıyor da olabilirim. Yıkadıkdan sonra saçlar mis kokuyor yumuşacık pırıl pırıl ona lafım yok ama eğer ki düzleştirici kullanırsanız o yumuşacık saçlarınızın uçlarını yakıyor. Ciddiyim bu konuda ben bi yerde yanlış yapıyor olabilirim. Ne zaman protek maskemi yaptırdıkdan sonra saç düzleştirsem uçlarının bazı yerlerinde bir sertleşme ve yumak olma durumu yaşıyorum. Yanlış yaptığım yer neresiyse bilgilendirirseniz sevinirim kızlar

Kullanım şeklini ilk sayfada yazmıştı kılıç yanlış hatırlamıyorsam. Duştan sonra sürüp 20 dakika bekletip suyla durulanıyor ya da sürüp 8 saat bekletip şampuanla yıkanıyor.
Senin kullanım şeklin ikisine de uymuyor canım.
Ay ben atlayıverdim yine kılıç kızma bana e mi :44:

canım bununla alakalımı bilmem ben bu ürünüde kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum eminönü yapmam lazım orada çok daha uygun :)
ama bende bir kere kremlemiştim saçımı kuaför bir arkadaşım var düzleştirirken bana saçlarını iyi durulamamışsın uçları çatallaşıyor böyle yapış yapış gibi tuhaf oldu dedi böyle yanık gibi durdu.. ayrıca düzleştirmeden önce fös suyu kullan uçlarına kullanmıyorsan çok faydasını görüyorum ben.

Canım sanki 20dk kullansam az gelicek gibi geliyor, öbürünüde gece boyu yapmam lazım o zamanda benim sinüzit tutar bende kendi kendime böyle bir çözüm buldum ama yanlış yapıyorum sanırım çünkü şampuan yapmıyorum böylede arıtamıyorum sanırım bilemiyorum kendime bi çözüm bulmam lazım :18:

Canım ben ankaradan aldım burda fiyatlar birazcık oraya göre uçuk, bende iyi durulayamıyorum sanırım ondan böyle oldu, bi kere daha yaptığımda yanmışdı ama o sefer baya yanmışdı o zaman hiç durulayamadım sanırım...
Düzleştirme öncesi yada fön öncesi mavi su kullanıyorum ondan çok memnunum zaten normal zamanda da kullanıyorum benimkiler çok hafif dalgalı olduğu için yatıştırıyor o baya saçlarımı iyi geliyor, birde ne bereketliyse o mavi su 1.5 senedir bitiremedim

Kızlar, ben bu ara vakitsizlikten dolayı banyodan önce sürüp yarım saat bekletip normal şekilde yıkıyorum, fena değil ama siz yine benim ilk sayfada yazdığımı yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…