Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

protek ten ben çok memnunum,daha evvel denemediğim marka kalmadı,tr bulunabilen kerastase,tr de bulunamayan garip ama yurt dışında isim yapmış markalar,bitkisel diye iyi gelir düşündüğüm phyto,john frieda,frederic fekkai,macadamia natural oil.... vs vs vs...dünya para döktüm,en kötü markanın maske fiyatı 70 tl civarıydı ve hiçbir halta yaramadılar..protek i parasız ve çaresiz bir zamanımda almıştım..yani maske şarttı ancak param yoktu :)) vimjo da protek e denk geldim aldım ve koca tüp baya idare etti ve saçlarımda ki yumuşaklı hissi,yanıklarımın kayboluşu dolaşıklığın açılması gibi faydalara sahip oldum..protek ile ilgili deneyimlerimizi paylaşmaya devam..ancak ben hiçbir zaman 1 gece boyunca bekletme şerefine erişemedim...nasıl oluyor acaba,daha mı faydalı??acaba durulamadan öylece kurutsak yapış yapış mı olur dersiniz??

kılıç balığı keşke seni daha önceden tanısaymışım saçlarıma ne işkenceler çektirdim bi bilsen. ama senin ve kontesin tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum. artık favori bkm setim sarımsaklı şampuanım sinameki karışımım, gliserinli karışımım ve protek maskem olucak :) maskeyi netten araştırıyorum burda bulamadım. işime yarayacağını düşünüyorum.
kılıçbalığı lütfen hep bizimle ol bize güzel bilgiler vermeye devam et. senin yazılarnı takip etmek çook öğreticiii. iyiki varsın

ben geçen gün maskeme kavusmustum 2 kere uyguladım ama öyle sabaha kadar olan kürden yapamadım 45 dk 1 saat falan beklettim.normalde yıkandıktan sonra sacıma bakım kremi sürüp kuruturdum bu maskenin etkisini daha rahat anlayabilmek icin hiçbişey sürmedim direk kuruttum.sacımda düğümlenme sorunu hiç yaşamam oyüzden onun hakkında bişey diyemicem.ama yumusattıgını farkettim ve uclarındaki kuru olan kısımlar daha bi yola geldi gibi.artık hiçbişey sürmüyorum yıkıyorum ve kuruluyorum durulanmayan bakımları bıraktım yani,memnunum:81::81:

yapış yapış olmuyor ben denedim ama çok az sürmek gerekiyor sanırım, bol sürdüğümde saçımda tuhaf bi tutukluk vardı akmıyordu parmaklarımın arasından yani.

yapış yapış olmuyor ben denedim ama çok az sürmek gerekiyor sanırım, bol sürdüğümde saçımda tuhaf bi tutukluk vardı akmıyordu parmaklarımın arasından yani.

tşkler çikilopçik,o zaman bir dahakine saçlarım ıslakken azıcık elime alıp süreyim,öyle kurutayım.böylece uzun saatler saçımda kalmış olur iyice nüfuz eder

Gece sadece bir kere beklettim bende , keratinden dolayı saçım düzelmiş olmasına rağmen mumdan yanan yerleri bir miktar düzeltti...

tşkler çikilopçik,o zaman bir dahakine saçlarım ıslakken azıcık elime alıp süreyim,öyle kurutayım.böylece uzun saatler saçımda kalmış olur iyice nüfuz eder
Hatta kuruttuktan sonra düşük ayar düzleştirici ile üzerinden geç, gör bak neler olacak

Canım çok teşekkür ederim çok onore oldum...Verdiğim bilgilerden faydalanabiliyorsanız ne mutlu bana...Seni üçüncü biri ile tanıştırmak isterim;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Aycangül'ü muhakkak takip edip sinameki ve protek bakımlarını uygun günlerde yaparsan maksümum fayda sağlarsın tatlım

Düğümlenme konusunda etki eder mi bende bilmiyorum açıkçası ama benimde yanıkları yumuşattığı kesin.Gerçi en son saçımı kesitrdiğim için artık yanık çok ama çok az kaldı yinede saç uzatmak adına bakımlara devam

Bu arada avatarına bayıldım, ne minnoş bir şey o öyle :)

kılıçbalığım canım benim bende bu maskeden almak istiyorum.netten şöyle bir baktım da fiyatlar bahsedilenlerden çok daha fazla..bildiğiniz bir site varsa linkini yolllayabilir misin rica etsem iyi ki varsın...

ben de bu maskeyi kılıcbalıgı ve bu topık sayesinde ogrendım, ancak arkadaslar Ankarada bulamadıkları için netten sipariş veriyorlardı, bende netten alısverıs yapmaya guvenemem bı turlu oyuzden arastırmaya basladım nerden bulabılırım dıye ve ıkı dukkanda buldum nihayet
ancak fıyat konusunda yardımcı olmanız gerekecek cunku bı dukkan 27.50 fıyat verdı peşin 25 olur dedı, bırı de 24.50 dedı bı kuruşta aşağı inmediii arkadasların netten fılan daha ucuza aldgını soledım, ancak kargoyla fılan yıne aynı fıyata gelır dedı, bılemedım napacagımı:26: yalnız make baya buyukce bı tüpün içindeymiş, ben daha kucuk zannedıyordumm, abna yorumlarnızdan sonra deger gıbı geldı ama goz gore gore kazıklanmak ıstemedımmm sıze de bı sorayım dedım :26:

kılıçbalığım canım benim bende bu maskeden almak istiyorum.netten şöyle bir baktım da fiyatlar bahsedilenlerden çok daha fazla..bildiğiniz bir site varsa linkini yolllayabilir misin rica etsem iyi ki varsın...
Canım, bir site vardı aslında ama kızların ürünlerini çok geç gönderdi o yüzden cezalılar...İnternetten satış konusunda kimseye kefil olamıyorum...

Canım 24.50 olandan al, kargoyla daha pahalı gelir çünkü.Yine makul fiyat yani...

aay demın yıne yakınından gectım dukkanın, acaba alsammıki dedim, sonra kılıcbalıgı daha bısı yazmadı,ofise gecınce ozelden barı mesaj atayım dıye dusundum ve şimdi gelıp topıgı actım ve bıde baktım kii cevaplamıssın cok saolasın, topıkte 18 fılan deyınce goz gore gore kazıklanmayayaım dedım ama yıne de bılemedım işte :26:
ankarada olupta bu fıyatı makul bulanlara adre skonusunda yardımcı olabılırım

Canım, uygundur, hiç çekinmeden al gitsin

ah sorma kılıç okul hayatımda uzaklaştırma almadım milyon tane haylazlığıma kk direk kapıya koydu yanlış yapınca
hayır işin kötüsü bakım tarihlerini kaçırdım
ağda partisini kaçırdım ah ahhh çok dertliyim
saçıma düzleştiriciyle yapayım mı ahahah

Son düzenleme:

Amanınnn fıstığım geri dönmüş

Kız msnde sorsaydın ya bakım tarihlerini yada logout yapıp öyle girseydin foruma

Amanınnn fıstığım geri dönmüş

Kız msnde sorsaydın ya bakım tarihlerini yada logout yapıp öyle girseydin foruma

sorma hemde ne döndüm doktor doktor gezdim bi ton krem ilaçla geldim eve kaç gündür hastane kokusundan beynim sulandı msnde görmedim ki seni hiç sinir oldum zaten boşluğa düştüm resmen kk dan kapı dışarı edilince ahahah

aman ne bileyim beni kalp kırmamak için uğraştım diye siteden bi kaç gün uzaklaştırınca küstüm siteye girmek gelmedi içimden hiç

Niye doktora gittin ki, hasta falan mısın? Geçmiş olsun bebişim, şu sınavları atlatayım ilgileneceğim seninle merak etme

Niye doktora gittin ki, hasta falan mısın? Geçmiş olsun bebişim, şu sınavları atlatayım ilgileneceğim seninle merak etme

cık hasta değilim yani umarım değilim ya mumuşumda bi şey çıktı sivilce gibi ben yok sayıp duruyodum sanki yokmuş gibi davranınca geçecekmiş gibi
baktım geçmiyo doktora gittim öf o da yok ultrason yok o yok bu
kanser olabilir falan dediler zaten deli ettiler beni

protek im de bitti çok dertliyim çook

kızlar konusu değil biliyorum ama bahsettiğiniz o bakım günleri nasıl oluyor ? belli günlerde mi yapıyorsunuz bakımlarınızı anlamadım bana da söyleyin lütfeeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…