- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Daha da bakımsız hale geldi yaniTebrik ediyorum kendimi ve bir sonraki bakım için bu eşek kafamı doğru düzgün hazırlamak üzere huzurunuzdan çekiliyorum
protek ten ben çok memnunum,daha evvel denemediğim marka kalmadı,tr bulunabilen kerastase,tr de bulunamayan garip ama yurt dışında isim yapmış markalar,bitkisel diye iyi gelir düşündüğüm phyto,john frieda,frederic fekkai,macadamia natural oil.... vs vs vs...dünya para döktüm,en kötü markanın maske fiyatı 70 tl civarıydı ve hiçbir halta yaramadılar..protek i parasız ve çaresiz bir zamanımda almıştım..yani maske şarttı ancak param yoktu :)) vimjo da protek e denk geldim aldım ve koca tüp baya idare etti ve saçlarımda ki yumuşaklı hissi,yanıklarımın kayboluşu dolaşıklığın açılması gibi faydalara sahip oldum..protek ile ilgili deneyimlerimizi paylaşmaya devam..ancak ben hiçbir zaman 1 gece boyunca bekletme şerefine erişemedim...nasıl oluyor acaba,daha mı faydalı??acaba durulamadan öylece kurutsak yapış yapış mı olur dersiniz??
yapış yapış olmuyor ben denedimama çok az sürmek gerekiyor sanırım, bol sürdüğümde saçımda tuhaf bi tutukluk vardı akmıyordu parmaklarımın arasından yani.
Gece sadece bir kere beklettim bende , keratinden dolayı saçım düzelmiş olmasına rağmen mumdan yanan yerleri bir miktar düzeltti...protek ten ben çok memnunum,daha evvel denemediğim marka kalmadı,tr bulunabilen kerastase,tr de bulunamayan garip ama yurt dışında isim yapmış markalar,bitkisel diye iyi gelir düşündüğüm phyto,john frieda,frederic fekkai,macadamia natural oil.... vs vs vs...dünya para döktüm,en kötü markanın maske fiyatı 70 tl civarıydı ve hiçbir halta yaramadılar..protek i parasız ve çaresiz bir zamanımda almıştım..yani maske şarttı ancak param yoktu :)) vimjo da protek e denk geldim aldım ve koca tüp baya idare etti ve saçlarımda ki yumuşaklı hissi,yanıklarımın kayboluşu dolaşıklığın açılması gibi faydalara sahip oldum..protek ile ilgili deneyimlerimizi paylaşmaya devam..ancak ben hiçbir zaman 1 gece boyunca bekletme şerefine erişemedim...nasıl oluyor acaba,daha mı faydalı??acaba durulamadan öylece kurutsak yapış yapış mı olur dersiniz??
Hatta kuruttuktan sonra düşük ayar düzleştirici ile üzerinden geç, gör bak neler olacaktşkler çikilopçik,o zaman bir dahakine saçlarım ıslakken azıcık elime alıp süreyim,öyle kurutayım.böylece uzun saatler saçımda kalmış olur iyice nüfuz eder
kılıç balığı keşke seni daha önceden tanısaymışımsaçlarıma ne işkenceler çektirdim bi bilsen. ama senin ve kontesin tavsiyelerini uygulamaya çalışıyorum. artık favori bkm setim sarımsaklı şampuanım sinameki karışımım, gliserinli karışımım ve protek maskem olucak :) maskeyi netten araştırıyorum burda bulamadım. işime yarayacağını düşünüyorum.
kılıçbalığı lütfen hep bizimle ol bize güzel bilgiler vermeye devam et. senin yazılarnı takip etmek çook öğreticiii. iyiki varsın
Düğümlenme konusunda etki eder mi bende bilmiyorum açıkçası ama benimde yanıkları yumuşattığı kesin.Gerçi en son saçımı kesitrdiğim için artık yanık çok ama çok az kaldı yinede saç uzatmak adına bakımlara devamben geçen gün maskeme kavusmustum 2 kere uyguladım ama öyle sabaha kadar olan kürden yapamadım 45 dk 1 saat falan beklettim.normalde yıkandıktan sonra sacıma bakım kremi sürüp kuruturdum bu maskenin etkisini daha rahat anlayabilmek icin hiçbişey sürmedim direk kuruttum.sacımda düğümlenme sorunu hiç yaşamam oyüzden onun hakkında bişey diyemicem.ama yumusattıgını farkettim ve uclarındaki kuru olan kısımlar daha bi yola geldi gibi.artık hiçbişey sürmüyorum yıkıyorum ve kuruluyorum durulanmayan bakımları bıraktım yani,memnunum:81::81:
Canım, bir site vardı aslında ama kızların ürünlerini çok geç gönderdi o yüzden cezalılar...İnternetten satış konusunda kimseye kefil olamıyorum...kılıçbalığım canım benim bende bu maskeden almak istiyorum.netten şöyle bir baktım da fiyatlar bahsedilenlerden çok daha fazla..bildiğiniz bir site varsa linkini yolllayabilir misin rica etsemiyi ki varsın...
ben de bu maskeyi kılıcbalıgı ve bu topık sayesinde ogrendım, ancak arkadaslar Ankarada bulamadıkları için netten sipariş veriyorlardı, bende netten alısverıs yapmaya guvenemem bı turlu oyuzden arastırmaya basladım nerden bulabılırım dıye ve ıkı dukkanda buldum nihayet
ancak fıyat konusunda yardımcı olmanız gerekecek cunku bı dukkan 27.50 fıyat verdı peşin 25 olur dedı, bırı de 24.50 dedı bı kuruşta aşağı inmediiiarkadasların netten fılan daha ucuza aldgını soledım, ancak kargoyla fılan yıne aynı fıyata gelır dedı, bılemedım napacagımı:26: yalnız make baya buyukce bı tüpün içindeymiş, ben daha kucuk zannedıyordumm, abna yorumlarnızdan sonra deger gıbı geldı ama goz gore gore kazıklanmak ıstemedımmm sıze de bı sorayım dedım :26:
Canım, bir site vardı aslında ama kızların ürünlerini çok geç gönderdi o yüzden cezalılar...İnternetten satış konusunda kimseye kefil olamıyorum...
Canım 24.50 olandan al, kargoyla daha pahalı gelir çünkü.Yine makul fiyat yani...
aay demın yıne yakınından gectım dukkanın, acaba alsammıki dedim, sonra kılıcbalıgı daha bısı yazmadı,ofise gecınce ozelden barı mesaj atayım dıye dusundum ve şimdi gelıp topıgı actım ve bıde baktım kii cevaplamıssıncok saolasın, topıkte 18 fılan deyınce goz gore gore kazıklanmayayaım dedım ama yıne de bılemedım işte :26:
ankarada olupta bu fıyatı makul bulanlara adre skonusunda yardımcı olabılırım
Bu sadece banyo sırasında kullanım için saç kremi tatlım, saçına sür 3-5 dakika sonra durula...
Hemen hemen aynı ürün ama biri maske biri krem...
Canım, piyasada olmayan bir üründen bahsettiler, bu çok uzun zamandır vardı ama keratin mask kadar güçlü değil bence...
Ben söyledim yukarıda :) Isı ile kullanım için değil, yalnızca banyoda saç kremi yerine kullanılacak...
Tatlım, bu bir bakım kremi kafa derine değdirmesen iyi yaparsın saçlarını yağlandırır...
Tüm ürünleri vardı ama kullanımları yoktu kuzu, olanlar da allaha emanetti
Yalnız sen neden kapsama dışınsın ki acaba?
Aman ha saçına bakım yapayım derken hasta olmayasın...Vallahi bilmiyorum ki benimde saçımın rengi en az bir ton açıldı gibi geliyor mesela ama niye açıldı bende anlamadım...
Ohh yeaaaaa
Baktık vede gördük tatlım
Gece sadece bir kere beklettim bende , keratinden dolayı saçım düzelmiş olmasına rağmen mumdan yanan yerleri bir miktar düzeltti...
Hatta kuruttuktan sonra düşük ayar düzleştirici ile üzerinden geç, gör bak neler olacak
ah sorma kılıç okul hayatımda uzaklaştırma almadım milyon tane haylazlığıma kk direk kapıya koydu yanlış yapınca
hayır işin kötüsü bakım tarihlerini kaçırdım
ağda partisini kaçırdım ah ahhh çok dertliyim
saçıma düzleştiriciyle yapayım mı ahahah
Amanınnn fıstığım geri dönmüş
Kız msnde sorsaydın ya bakım tarihlerini yada logout yapıp öyle girseydin foruma
sorma hemde ne döndüm doktor doktor gezdim bi ton krem ilaçla geldim eve kaç gündür hastane kokusundan beynim sulandı msnde görmedim ki seni hiç sinir oldum zaten boşluğa düştüm resmen kk dan kapı dışarı edilince ahahah
aman ne bileyim beni kalp kırmamak için uğraştım diye siteden bi kaç gün uzaklaştırınca küstüm siteye girmek gelmedi içimden hiç
Canım çok teşekkür ederim çok onore oldum...Verdiğim bilgilerden faydalanabiliyorsanız ne mutlu bana...Seni üçüncü biri ile tanıştırmak isterim;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Aycangül'ü muhakkak takip edip sinameki ve protek bakımlarını uygun günlerde yaparsan maksümum fayda sağlarsın tatlım
cnm ben aycangülü de takip ediyorum onu sölemeyi unuttumhepiniz bu işe yürekten bağlısınz gerçekten. sinameki günlerimi ona göre ayarlıyorum iki seferdir. bu ara çok yoğunum mezuniyet telaşı sardı, bi yandan da düğün telaşı maskeyi bi türlü alamadım. netten sorun yaşayanları gördükçe netten alımdan uzaklaşıyorum ama şuan çorumdayım ve burda bulamıyorum. bursaya dinmeme daha 1 ay var . ooooof of. ben bu maskeyi çoooook istiyorum
kılıçbalığı bugun duştan sonra saçlarımı kurutup biraz bebekyağını uçlarına uyguladım. çok parlak oldu ve kırıklarda görünmedi. içimde kalmasın dedm
kendine çooook iyi bakk sınavlarında başarılar cnm
Niye doktora gittin ki, hasta falan mısın? Geçmiş olsun bebişim, şu sınavları atlatayım ilgileneceğim seninle merak etme