kılıç balığı, senin bilgine ve emeğine saygı duyuyorum cnm
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
yıllardır saçlarıma yapmadığım bakım kalmadı. ama işte bu dediğim bişii henüz bulamadım. saçlarımın uçlarında açıcıyla açıldığından dolayı yıpranmış yaklaşık 6 cm lik bi yer kaldı. saçlarımı uztmak istiyorum ama o kuru yıpranmış yerler gitsin diyede her ay uçlarından aldırıyorum. ne fönnn ne de düzleştirici. özensmde ayda yılda bi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( hemencecik kırılıyor. belime yaklaştı evet başarıyorum derkennnnn geçen hafta bunalımlaa saçlarımı kestirdim hemde boyunu eşitlemek konusunda kararlıyken kat verdirdim ne akla hizmetse..... o sırada kuaförüm saflıgımdan yararlandı bana bi maske verdi. bende netten araştırmdan iğne almam normalde. 65 tl verdim o maskeyi aldım. sözüm ona yoğun bakım. aman aman bi etkisi yok açıkçası. nette baktım sonra 30 lira.
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
![KK20 :20: :20:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk20.gif)
kendmee çook kızdım. eylülde düğünüm var saçalrımı sağlıklı uzatmak istiyorum. canlı olsunnn :2: bu maske tam bana göre gibi. ama bişi merak ediyorum. bu maskeyi kullandıktan sonra fön düzleştirici gibi işlemler saçın kırılmasını yüzde kaç önler tahminen. ayyyy çok uzattım. kızmayınnn