- 11 Şubat 2008
- 13.347
- 317
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ama ben internetten sipariş vermek istiyorum. Bir kaç sitede baktım gri tüpte bir krem mi bu? Yanlış ürünü almak istemem. 25 TL'ye gördüm. Uygun mudur ne dersiniz???
maltepede nerde acil öğrenebilirsen çok sevinirim
acil demişsin ama benim gözümden kaçtı çok özür dilerim keşke özelden mesaj atsaydın
maltepe merkezde kuyumcular pasajının alt katında berke kuaför malzemeleri dükkanı karşısında gümüşçü var ama benim aldığım fiyatta değil artık krem ben alalı baya oldu.
ama orada bulursun yani
karamelin olduğu pasajdan merdivenlerden inince hemen solda kalıyo küçük bi dükkan tabelası yok sanırım ama karşısı gümüşçü işte
sağol canım bugün alıp kullanmaya başlıycam hemen saça elma sirkesi faydalı uzatırda dedi çok güvendiğim bi tanıdığım yarım çay bardağı saçına sür ama durulama kuruyunca kokusu felan kalmıyor aynen böyle bende dün akşam yaptım kokuyom yaaa :)))) yaklaşılınca alınıyor koku birisi kafasını saçıma yaklaştırsa kokuyu alıyor denedim bi iki arkadaşa koklatım kokuyosabah otobüste bana afakanlar bastı kokuyom diye yakınıma biri gelmesin ben vıın nereye vın dolu of of bide bunun akşamı var stresten kanter içinde kaldım
Kılıç Balığı merhaba...
Çok teşekkür ediyorum bu kadar sabırla her soruya cevap verdiğin ve bilgilendirmeye çalıştığın için. Topiğini yeni keşfettim ve zaten "arkadaş listemde" olduğun için artık daha da özenle takip ediyorum seni. Benim saçlarım da kuaför mağduru. Ve ne yazık ki eski güzelliğinden, dalgalarından ve yoğunluğundan uzak görünüyor. Bir şekillendirici kullanmadan kesinlikle dışarı çıkamıyorum. Bu maskeyi nereden bulabilirim bana da link atabilir misin mümkünse? Ayrıca daha yoğun bir keratin bakımı sağlayacak herhangi bir ürün tavsiyesinde bulunursan da çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler. Takipteyim...
Eline sağlık canım.kılıç yok ama ben cevap vereyim istanbuldaysan eminönünde zazahanın yanında bi dükkan var en ucuz orda orda bulamasan zazahanda bi sürü kuafö malemeleri satan yer var birinde mutlaka bulursun
geri kalan sorularına da kılıç gelince cevap verir zaten
ben faydasını görüyorum bu ürünün şiddetle tavsiye ediyorum herkese
Kadıköy Bahariye caddesi üzerindeki parfümeride vardı en son, adını hatırlayamadım canımkadıköy yada beşiktaş çevresinde bu ürünü temin edebilceğim yerleri biliyormusunuz kızlar..?
bende alıp denemek istiyorum ancak nerden temin ediceğimi bilmiyorum...:26:
Sipariş verdin mi peki?Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ama ben internetten sipariş vermek istiyorum. Hemen verip deneyeyim bari. Yazarım sonuçları...
evet canın gri tüpte
kılıçbalığının hangi siteden bahsettiğini bilmiyorum
belki daha ucuz bildiği bi yer vardır
bekle istersen
sağol canım bugün alıp kullanmaya başlıycam hemen saça elma sirkesi faydalı uzatırda dedi çok güvendiğim bi tanıdığım yarım çay bardağı saçına sür ama durulama kuruyunca kokusu felan kalmıyor aynen böyle bende dün akşam yaptım kokuyom yaaa :)))) yaklaşılınca alınıyor koku birisi kafasını saçıma yaklaştırsa kokuyu alıyor denedim bi iki arkadaşa koklatım kokuyosabah otobüste bana afakanlar bastı kokuyom diye yakınıma biri gelmesin ben vıın nereye vın dolu of of bide bunun akşamı var stresten kanter içinde kaldım
saç uzamasına etkisini bilmem de kepek için ve saçımı parlatsın diye elma sirkesini durulama suyumda kullanıyorum ben ama saçım kuruduğunda hiç de kokusu kalmıyo sirkenin sende neden kaldı anlamadım?
protekin kokusu bastırıyordur belki bende ama protekten öncede kullanırdım kalmazdı koku
banada internetten hangi siteden lbileceğimi yazabilirmisiniz?
bugün kadıköyde kremi aradım durdum burdakilere haber vereyim diye ama kuaför toptancısı olduğunu idda eden adamlarla kavga ettiğimle kaldım inatla başka şeyler satmaya çalıştılar bi de adam eminönünden alabilirsiniz dedi dedim orayı biliyorum zaten ben kadıköyde arıyorum dedim ama bulamadım maltepede var da kadıköyde nasıl yok anlamadım ya neyse artık zazahan yolları taştan
:)))) Selective yetkilileri beni unutmamışlar mail attılar, ürünün yeni ambalajı Türkiye'de piyasaya giriş yapmış, bundan böyle gri şişe yerine beyaz bir şişe ile karşılaşacaksınız bilgisi verildi.İçerik ve kullanım şekil aynı.
Bu arada farklı bir saç bakım ürünüde Türk Kullanıcısının beğenisine sunulacakmış, kendilerine adres bildirdiğim takdirde bana denemem için bu ürünü gönderebileceklerini bildirdiler...Başka bir bilgi verilmedi ve ne olduğu konusunda ser verip sır vermemişler
Ne diyebilirim ki, İtalyanları seviyorum...
bizi temsilen kullanıp yorum yapmanı merakla bekliyoruz o vakit kılıç
Kafama takılan tek şey yeni gümrük yasası ile bazı şeylerin posta yolu ile yurda girişinin yasaklanmış olması, gerçi bu konuda bilgi verdim ve bir problem olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler ama bakalım
aaaaaaaaa bir de o var yahu amaaaaaan her şey bize karşı
ama ürünün satışını yapacaklarsa elbet gelecek bu topraklaraaa duyarız alırız sürünürüz sonra da burda duyururuz
Başarılı bir ürünse tabii ki alırız, kullanırız, kullandırtırız...
tabiki de bak ben maltepedeki protek stoklarını tükettim adamlar yeniden sipariş veriyo
istanbul izmit arası protek yolu yaptım
tabiki de bak ben maltepedeki protek stoklarını tükettim adamlar yeniden sipariş veriyo
istanbul izmit arası protek yolu yaptım
Hahaha ben İstanbul-İzmit arası keratin yolu yapmıştım görüyorsun işte güzellik zahmetli bir şey
:)))))))))
keratin yolu :)))))))
kızlarrrr herkese selam bende selective i kür gibi yapıyorum yıkıyorum saçları hafif nemli kalınca bolca yedirip sürüp bonemi geçirip uyuyorum şu ana kadar 4 defa yaptım ve bugün şu sonucu gördüm saçımda boya yok bnm ama bu ürün sanırım saç rengimi açtı..özellikle en son yaptığımda saç kurutma makinesiyle ısı verdim bir kaç defa daha gzl olsun diye bgn bir baktım saçlarımın rengi açılmış çok üzüldümgerçi öyle bariz değil tabiki kırıldı rengi diyim ama bir daha kurutma makinesi yapmıcam belki de ondan oldu.. ilgilenenlere duyurulur :)
Az önce Protek'im geldi. Peki hanımlar bu maske kutusuz mu satılıyor? Eğer öyleyse tarihinin geçip geçmediğini nasıl anlayabiliriz ki?