- 14 Mart 2010
- 785
- 6
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
cık hasta değilim yani umarım değilim ya mumuşumda bi şey çıktı sivilce gibi ben yok sayıp duruyodum sanki yokmuş gibi davranınca geçecekmiş gibi
baktım geçmiyo doktora gittim öf o da yok ultrason yok o yok bu
kanser olabilir falan dediler zaten deli ettiler beni
protek im de bitti çok dertliyim çook
ayy çok geçmiş olsn cnm ya allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur..
Canım çok teşekkür ederim çok onore oldum...Verdiğim bilgilerden faydalanabiliyorsanız ne mutlu bana...Seni üçüncü biri ile tanıştırmak isterim;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Aycangül'ü muhakkak takip edip sinameki ve protek bakımlarını uygun günlerde yaparsan maksümum fayda sağlarsın tatlım
cnm ben aycangülü de takip ediyorum onu sölemeyi unuttumhepiniz bu işe yürekten bağlısınz gerçekten. sinameki günlerimi ona göre ayarlıyorum iki seferdir. bu ara çok yoğunum mezuniyet telaşı sardı, bi yandan da düğün telaşı maskeyi bi türlü alamadım. netten sorun yaşayanları gördükçe netten alımdan uzaklaşıyorum ama şuan çorumdayım ve burda bulamıyorum. bursaya dinmeme daha 1 ay var . ooooof of. ben bu maskeyi çoooook istiyorum
kılıçbalığı bugun duştan sonra saçlarımı kurutup biraz bebekyağını uçlarına uyguladım. çok parlak oldu ve kırıklarda görünmedi. içimde kalmasın dedm
kendine çooook iyi bakk sınavlarında başarılar cnm
kızlar konusu değil biliyorum ama bahsettiğiniz o bakım günleri nasıl oluyor ? belli günlerde mi yapıyorsunuz bakımlarınızı anlamadım bana da söyleyin lütfeeeenn
bak burda kılıç link vermiş aycangülün ay hareketlerine göre belirlediği bakım günleri bunlar ilk sayfasına bakman lazım aylık güncelliyo orayı tarif ve saatlere göre içeren bakımları yapmaya çalışıyoruz bizde
Canım, daha evvel yazmıştım...Bebebk yağı saç için uygun bir yağ değil, saçın katüküllerini iyice açar ve yavaş yavaş kopmalara incelmeye sebep olur, bunun yerine susam yağı, badem yağı ve gliserinli tarifi uygulaman saçının hayrına olur...Canım çok teşekkür ederim çok onore oldum...Verdiğim bilgilerden faydalanabiliyorsanız ne mutlu bana...Seni üçüncü biri ile tanıştırmak isterim;
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html
Aycangül'ü muhakkak takip edip sinameki ve protek bakımlarını uygun günlerde yaparsan maksümum fayda sağlarsın tatlım
cnm ben aycangülü de takip ediyorum onu sölemeyi unuttumhepiniz bu işe yürekten bağlısınz gerçekten. sinameki günlerimi ona göre ayarlıyorum iki seferdir. bu ara çok yoğunum mezuniyet telaşı sardı, bi yandan da düğün telaşı maskeyi bi türlü alamadım. netten sorun yaşayanları gördükçe netten alımdan uzaklaşıyorum ama şuan çorumdayım ve burda bulamıyorum. bursaya dinmeme daha 1 ay var . ooooof of. ben bu maskeyi çoooook istiyorum
kılıçbalığı bugun duştan sonra saçlarımı kurutup biraz bebekyağını uçlarına uyguladım. çok parlak oldu ve kırıklarda görünmedi. içimde kalmasın dedm
kendine çooook iyi bakk sınavlarında başarılar cnm
Geçmiş olsun canım, üzüldümcık hasta değilim yani umarım değilim ya mumuşumda bi şey çıktı sivilce gibi ben yok sayıp duruyodum sanki yokmuş gibi davranınca geçecekmiş gibi
baktım geçmiyo doktora gittim öf o da yok ultrason yok o yok bu
kanser olabilir falan dediler zaten deli ettiler beni
protek im de bitti çok dertliyim çook
teşekkür ederim
ben olduğuna inanmıyorum alıştım doktorların aman oranda bu var buranda bu var demesine başım ağrıyo diye gittiğimde de tümor olabilir demişlerdi
ne meraklılar bende kanser bulmaya anlamadım ki
her sefer aynı olay arıyolar tarıyolar her sefer o tabuttan bozma mr aletine giriyorum sonra biyolojik bi şey yok hep stresten deyip yolluyolar
bak burda kılıç link vermiş aycangülün ay hareketlerine göre belirlediği bakım günleri bunlar ilk sayfasına bakman lazım aylık güncelliyo orayı tarif ve saatlere göre içeren bakımları yapmaya çalışıyoruz bizde
çok sağol cnm hemen bakıp takibe alıyorum bu konuyu da :)
çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım.. ben de her derdimin sorumlusu aşırı stres gerginlik.. zaten başımıza ne geliyorsa bu stresten geliyor huzursuz bir toplum olduk çıktık malesef..
çok sağol cnm hemen bakıp takibe alıyorum bu konuyu da :)
teşekkür ederim yokmuş bişeyim fito krem verdi yolladı doktor
stres gereksiz yahu insanlar çat pat ölüveriyoken neyi niye stres yapacakmışım
takip et yararlı oluyo he bi de kılıııııııııııç duy sesimi bu ay vogue da selective in ürünleri vardı beyaz ambalajlıı onlar mı acaba yeni gelecek olanlar???
çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım.. ben de her derdimin sorumlusu aşırı stres gerginlik.. zaten başımıza ne geliyorsa bu stresten geliyor huzursuz bir toplum olduk çıktık malesef..
teşekkür ederim yokmuş bişeyim fito krem verdi yolladı doktor
stres gereksiz yahu insanlar çat pat ölüveriyoken neyi niye stres yapacakmışım
takip et yararlı oluyo he bi de kılıııııııııııç duy sesimi bu ay vogue da selective in ürünleri vardı beyaz ambalajlıı onlar mı acaba yeni gelecek olanlar???
Canım bilmiyorum ki, elime ulaşırsa gönderdikleri ürün, bakıp bilgilendireceğim ama...
Canım bilmiyorum ki, elime ulaşırsa gönderdikleri ürün, bakıp bilgilendireceğim ama...
tekrar baktım da dergiye selective professionel on care serisi şampuan ve serummuş vogue daki pek övgü dolu bi açıklma iliştirmişler altına ama nerde var ki onlar bulamadım ben
tekrar baktım da dergiye selective professionel on care serisi şampuan ve serummuş vogue daki pek övgü dolu bi açıklma iliştirmişler altına ama nerde var ki onlar bulamadım ben
aay demın yıne yakınından gectım dukkanın, acaba alsammıki dedim, sonra kılıcbalıgı daha bısı yazmadı,ofise gecınce ozelden barı mesaj atayım dıye dusundum ve şimdi gelıp topıgı actım ve bıde baktım kii cevaplamıssıncok saolasın, topıkte 18 fılan deyınce goz gore gore kazıklanmayayaım dedım ama yıne de bılemedım işte :26:
ankarada olupta bu fıyatı makul bulanlara adre skonusunda yardımcı olabılırım
Ben dün bununla bakım yaptım, sonra da mavi suyunu saçlarıma sıkıp kuruttum. Benim saçlarım çok ince telli ve dalgalı olduğundan tüy tüy kabarır. Bu sorunumu % 80 oranında azalttı ilk kullanımda. umarım böyle devam eder. Ben ürünü Kadıköyde çarşının içinde kuaför malzemeleri satan bir yerden aldım. Üzerindeki fiyat 26 TL idi ama adam fiyat değişikliğini yeni yaptık nakitte 20 ye veririm deyince 2 tane aldım. Şimdilik gayet iyi daha 1 gece kafamda tutacağım bakımı yapamadım. İlk fırsatta onu da yapacağım..
datlumm bana bi yardımcı olsanaamuhtemelen sezenler caddesinden almışsındır ama hangisinden ki acep
ilkiz sokaktaki butun kuafor malzemesı satan yerlerı gezdım canım, sadece ıkı dukkanda var, bırı 27.50 dedi 25e verırım dedı, bırı de yanlıs hatırlamıyosam 24.50 dedi ama bı kurusta ınmem bu zaten ınmış hali dedi, 24.50 olan sokağın sezenler tarafından gırdıgınde heme karsına cıkıyo, buyuk turuncu bı tabelası varben de o gun fıyatları sorduktan sorna bı daha gıdıp alamadım bı türlu, bı de sen sor bakayım fıyatta bı degısıklık olmuş muuu
olley o adamlarla baya bi alışverişim var nasıl indirim yapmıyolarmışben de bakayım bi en kısa zamanda: sana da haber veiririm datlum
canım bugun gıttım almaya, aaa kalmamıs dedılerrranaa dedım topıktekı ankaralı kızlar toplamıs herhaldeee ben daha alamadannn
ben hıc tanımıyorum canım dukkandakılerı, arka raftan buldu bı tane sonunda ama ınmedıler bı kuruş yaaa :26: sen naptın, tanıyosan sana bı guzellık yapmıs olabılırlereger yapmıslarsa bı dahakıne beraber gıdelımmmm