Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

ayy çok geçmiş olsn cnm ya allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur..

ayy çok geçmiş olsn cnm ya allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur..

teşekkür ederim
ben olduğuna inanmıyorum alıştım doktorların aman oranda bu var buranda bu var demesine başım ağrıyo diye gittiğimde de tümor olabilir demişlerdi
ne meraklılar bende kanser bulmaya anlamadım ki
her sefer aynı olay arıyolar tarıyolar her sefer o tabuttan bozma mr aletine giriyorum sonra biyolojik bi şey yok hep stresten deyip yolluyolar

Canım, daha evvel yazmıştım...Bebebk yağı saç için uygun bir yağ değil, saçın katüküllerini iyice açar ve yavaş yavaş kopmalara incelmeye sebep olur, bunun yerine susam yağı, badem yağı ve gliserinli tarifi uygulaman saçının hayrına olur...

Geçmiş olsun canım, üzüldüm

çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım.. ben de her derdimin sorumlusu aşırı stres gerginlik.. zaten başımıza ne geliyorsa bu stresten geliyor huzursuz bir toplum olduk çıktık malesef..

tekrar baktım da dergiye selective professionel on care serisi şampuan ve serummuş vogue daki pek övgü dolu bi açıklma iliştirmişler altına ama nerde var ki onlar bulamadım ben

On Care Serisi Şu;

OnCare

Tratament Par
Volumizing – sampon volumizant
Dynamic Foam – spuma de conditionare de cresterea volumului
Curl Lock – spray revitalizant pentru bucle
Hydratant – sampon hidratant
Hydro Cream – masca hidratanta
Soft Lotion – spray pentru hidratare rapida
Straight Mask – masca de netezire nutritiva
Smoother – sampon de netezire nutritiva
Milk – lotiune nutritiva pentru indreptare perfecta
Equalizer – spray pentru egalizarea structurii parului
Post Color – sampon neutralizant dupa vopsire pH 4.0
Universal Mask – masca neutralizanta dupa vopsit
Color Block – spray stabilizant de culoare
Nutritive – sampon reparator pentru par daunat
Nutri Pak – masca reparator pentru par daunat
Color Shampoo – sampon pentru reinprospatarea culorii: Silver, Beige, Gold, Copper, Red, Violet, Brown
Protein Infuse – ser cu continut proteic mare pentru par daunat
Mineral Oil – ulei nectar mineralizant
Revitality – spray revitalizant hipernutritiv

Tratament Scalp
Instant Repair – fluid reparator
Deep Scrub Peeling – purificativ igienizant
Reduce – sampon pentru control de sebum
Energy 1 – sampon impotriva caderii parului
Energy 2 – solutie impotriva caderii parului
Remove 1 – sampon antimatreata
Remove 2 – solutie impotriva matretii
Lenitive 1 – sampon impotriva iritatiei
Lenitive 2 – masca impotriva iritatiei

A'dan Z'ye her şey düşünülmüş ama ben On Care serisinden değil Artistic Flair serisinden yeni ürün bekliyordum açıkçası ama bilemiyorum...Bakalım ne gelecek...

Kızlar, bilemiyorum haberiniz var mı...Yeni gümrük genelgesi sebebi ile yurtdışından posta yolu ile alışveriş yapmaya kısıtlama getirildi...Hiç bir biçimde kozmetik ürün ve sporcu gıdaları yurda sokulamıyor bunun haricinde normal alışverişler konusundada kota getirildi...Yılda yalnızca 5 sefer ve 125 doları geçmeyecek biçimde bir alışveriş yapılması söz konusu ki buna kargo bedeli dahil yani siz 120 dolara bir çocuk matarası alıp eskaza kargosu 6 dolar tuttuğunda 126 dolarlık kargonuzun gümrüğe takıldığına dair güzel bir mektup alacaksınız ve haliyle kara listeye alınacaksınız demek...Durumun vehametini burada anlatabilmek zor fakat elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu konuda hakkımızı aramak maksadı ile dava açmaya karar verdik...Şu an itibarı ile tüm hazırlıklar yapıldı, vekalet vereck kişiler belrlendi ve para toplamaya başladık...Bu konuda desteğe ihtiyacımız var acaba aranızdan destek olmak isteyen çıkar mı?

Facebook'ta grubumuzun adı
Alışveriş Özgürlüğümü Geri Ver!(Yeni Gümrük Yasasını Kınıyoruz)

lütfen sizde bu sayfaya üye olun, listenizi davet edin, verdiğimiz bilgileri okuyun ve eğer akılınıza yatarsa bize maddi olarak destek olun, sadece 10 lira belki sizin hayatınızı kurtarmaz ama bizim bu genelge yayınlandığı tarihten itibaren dava açmamız gereken süre dolmadan para toparlanmış olur...

Önce bloglar kapandı, sonra gümrük yasağı geldi, ardından rapid ve diğer bir kaç paylaşım sitesi kapandı...Ağustos'ta internet yasağı geliyor...Nereye gidiyoruz arkadaşlar? Konumuz siyaset değil, elbette ki siyaseti tartışmanın yeri bu forum ortamı hiç değil fakat bazı gerçekleri görüp artık milletçe koyun kıvamından çıkmanın, başkaldırmanın vaktidir diyorum...

Bu konuyu anasayfaya taşıyacağım ancak tanıdığım, bildiğim insanlar olarak sizden destek rica ediyorum.

datlumm bana bi yardımcı olsanaa muhtemelen sezenler caddesinden almışsındır ama hangisinden ki acep

canım merhaba, kadıköyden nerden aldığını öğrenebilirmiyim. hala kullanıyormusun ürünü.

datlumm bana bi yardımcı olsanaa muhtemelen sezenler caddesinden almışsındır ama hangisinden ki acep

ilkiz sokaktaki butun kuafor malzemesı satan yerlerı gezdım canım, sadece ıkı dukkanda var, bırı 27.50 dedi 25e verırım dedı, bırı de yanlıs hatırlamıyosam 24.50 dedi ama bı kurusta ınmem bu zaten ınmış hali dedi, 24.50 olan sokağın sezenler tarafından gırdıgınde heme karsına cıkıyo, buyuk turuncu bı tabelası var ben de o gun fıyatları sorduktan sorna bı daha gıdıp alamadım bı türlu, bı de sen sor bakayım fıyatta bı degısıklık olmuş muuu

Bu arada öğrendim önceki sayfalardan brezilya fönünü bozmadığını Kılıçbalığı canım benim selective maskem geldi ama protek yazmıyo:26::26: şimde siteyi arıyorum ulaşamıyorum:26: acaba yanlış mı gönderildi?? 'Ammino keratin mascheracapıllare' yazıyo üzerinde

Tatlım yaa kusura bakma heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum...yine senin sayende yeni ambalajı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım...önceki sayfalarda okudum..Allah razı olsun senden...

şirinevlerdeki süvaride uzun zamandır yoktu ama gelmiş 28 lira fiyatı kızlar
istanbulda o tarafta arayan varsa aklında olsun
eminönüne git gel yok parası falan uğraşamam diyenler ordan alabilir.

olley o adamlarla baya bi alışverişim var nasıl indirim yapmıyolarmış ben de bakayım bi en kısa zamanda: sana da haber veiririm datlum

Son düzenleme:
olley o adamlarla baya bi alışverişim var nasıl indirim yapmıyolarmış ben de bakayım bi en kısa zamanda: sana da haber veiririm datlum

canım bugun gıttım almaya, aaa kalmamıs dedılerrr anaa dedım topıktekı ankaralı kızlar toplamıs herhaldeee ben daha alamadannn
ben hıc tanımıyorum canım dukkandakılerı, arka raftan buldu bı tane sonunda ama ınmedıler bı kuruş yaaa :26: sen naptın, tanıyosan sana bı guzellık yapmıs olabılırler eger yapmıslarsa bı dahakıne beraber gıdelımmmm

Son düzenleme:

daha gidemedim ben inşallah bitmemiştir yauuu daha önce baya bi alışverişim olmuştu ordakilerle bi gideyim ben sana mutlaka heber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…