Saç Bakım Ürünleri Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi Hakkında Herşey

Az önce Protek'im geldi. Peki hanımlar bu maske kutusuz mu satılıyor? Eğer öyleyse tarihinin geçip geçmediğini nasıl anlayabiliriz ki?

kutusuz satılıyor evet kutusu yok tarihi mi ımm tüpü alıp bakayım sağına soluna ama tarih hiç de gelmedi aklıma benim vallahi

Kızlar, ürünün son kullanma tarihi şişe açıldıktan sonra başlıyor, bu yüzden sok kullanma tarihi şişenin kapağının açılmasından sonra 12 ay...

Kızlar, ürünün son kullanma tarihi şişe açıldıktan sonra başlıyor, bu yüzden sok kullanma tarihi şişenin kapağının açılmasından sonra 12 ay...

bende evirdim çevirdim yok tarih marih ohoo 12 ay mı benim ilk tüp bitti bile

kılıç özel mesaj kutuna bak demin yeni özel mesaj yaz dedim yazdım yolladı ama kime nereye gitti anlamadım şimdi tekrar yazıyorum

Son düzenleme:
Selam Tatlım, Brownimmm Maskeden dolayı değildir bu açılma, kullandığın diğer şeylere bakmak lazım...Yalnız saçını hafif nemini alıp öyle sürüp bonele kafanı sinuzit falan olmayasın...

evet cnm ilk seferinde ztn nerdeyse ıslak yattım sabah kalktığımda beynim donuodu resmen :) son yaptığımda ise pro yu sürdüm ve bayağı kuruttum makineyle bir kaç defa acaba dedim ondan mı oldu bu başka bir ürün de kullanmadım halbuki bana mı öyle geliyor anlamadımki ama cidden renkte bi değişiklik var hayırdır inşallah

bu kremi sürdükten sonra saçlarımı çok seviyorum yahu reklam saçı kıvamında ooooooooooh

kızlar bende bu maskeden aldım daha kullanmadım bugün kullanacam.selectıvin birde başka maskesini aldım üzerinde selectıve haır cream yazıyor beyaz kutu içinde.keratin aminoasiti ve pro vitamin b5 içerir yazıyor.çok yıpranmış saçları canlandırmak için kullanılır yazıyor.kullanma talimatı yok üzerinde bilen varmı

a a a a a a a a o da neymiş kiii kılıç gelsin de söylesin bize ne olduğunuuu

belki de kılıçbalığının bahsettiği maske budur

Son düzenleme:
ben siteden aldım sormadım üzerinde yazıyordur diye.içinde pro vitamin b5 var saç uzamasında etkili diye biliyorum umarım işe yarar birde kullanımını bilsem.selectıvın türkçe sitesi yok galiba ben bulamadım.

yok yok var tükçe sitesi kılıç bana mesaj atmıştı ama silmişim tüh
bütün ürünleri ve kullanımları vardı protekin
amaaaan selective in işte

Son düzenleme:

Bu sadece banyo sırasında kullanım için saç kremi tatlım, saçına sür 3-5 dakika sonra durula...

a a a a a a a a o da neymiş kiii kılıç gelsin de söylesin bize ne olduğunuuu
Hemen hemen aynı ürün ama biri maske biri krem...

belki de kılıçbalığının bahsettiği maske budurEki Görüntüle 196751 Eki Görüntüle 196751

Canım, piyasada olmayan bir üründen bahsettiler, bu çok uzun zamandır vardı ama keratin mask kadar güçlü değil bence...

aaaaaaaaaaay çok janti
de nasıl kullanılıyormuş ki?
aldığınız yerde kullanımını söylemediler mi???
Ben söyledim yukarıda :) Isı ile kullanım için değil, yalnızca banyoda saç kremi yerine kullanılacak...

Tatlım, bu bir bakım kremi kafa derine değdirmesen iyi yaparsın saçlarını yağlandırır...

yok yok var tükçe sitesi kılıç bana mesaj atmıştı ama silmişim tüh
bütün ürünleri ve kullanımları vardı protekin
amaaaan selective in işte

Tüm ürünleri vardı ama kullanımları yoktu kuzu, olanlar da allaha emanetti

bende evirdim çevirdim yok tarih marih ohoo 12 ay mı benim ilk tüp bitti bile

kılıç özel mesaj kutuna bak demin yeni özel mesaj yaz dedim yazdım yolladı ama kime nereye gitti anlamadım şimdi tekrar yazıyorum

Yalnız sen neden kapsama dışınsın ki acaba?

Aman ha saçına bakım yapayım derken hasta olmayasın...Vallahi bilmiyorum ki benimde saçımın rengi en az bir ton açıldı gibi geliyor mesela ama niye açıldı bende anlamadım...

bu kremi sürdükten sonra saçlarımı çok seviyorum yahu reklam saçı kıvamında ooooooooooh

Ohh yeaaaaa

e koaför sitesinde saç bakım kremleri ve kürleri bölümünde var ordan bakabilirsiniz resmine.

Baktık vede gördük tatlım

annem bugun karşıda zazahan dan bulmus 18.5 lirayayolunuz düşerse ordan alın ucuz baya:79:

kılıç balığı, senin bilgine ve emeğine saygı duyuyorum cnm yıllardır saçlarıma yapmadığım bakım kalmadı. ama işte bu dediğim bişii henüz bulamadım. saçlarımın uçlarında açıcıyla açıldığından dolayı yıpranmış yaklaşık 6 cm lik bi yer kaldı. saçlarımı uztmak istiyorum ama o kuru yıpranmış yerler gitsin diyede her ay uçlarından aldırıyorum. ne fönnn ne de düzleştirici. özensmde ayda yılda bi (( hemencecik kırılıyor. belime yaklaştı evet başarıyorum derkennnnn geçen hafta bunalımlaa saçlarımı kestirdim hemde boyunu eşitlemek konusunda kararlıyken kat verdirdim ne akla hizmetse..... o sırada kuaförüm saflıgımdan yararlandı bana bi maske verdi. bende netten araştırmdan iğne almam normalde. 65 tl verdim o maskeyi aldım. sözüm ona yoğun bakım. aman aman bi etkisi yok açıkçası. nette baktım sonra 30 lira. kendmee çook kızdım. eylülde düğünüm var saçalrımı sağlıklı uzatmak istiyorum. canlı olsunnn :2: bu maske tam bana göre gibi. ama bişi merak ediyorum. bu maskeyi kullandıktan sonra fön düzleştirici gibi işlemler saçın kırılmasını yüzde kaç önler tahminen. ayyyy çok uzattım. kızmayınnn

annem bugun karşıda zazahan dan bulmus 18.5 lirayayolunuz düşerse ordan alın ucuz baya:79:

Bir tanem benim, teşekkür ederim...Hep böyleyiz biz işte, bir şeyin sonuna kadar gelir gelir sonra bir anda hedefimizden vaz geçeriz saçlarımızla alakalı bir sorunumuz var herhalde hayret bir şey
Bu maskenin saça direnç kazandırdığı kesin ama şu kadar koruma sağlar diye bir şey diyemem elbette, yinede 20 liralık bir maske sana uzun süre yeteceği için almakla bir şey kaybetmezsin tatlım...Denen derim...
offf bu maske neden İzmirde yokkkk:44:

İnternetten bak tatlım...

Maskeyi denedim. Öyle gece boyunca bekletemedim. Uygun olduğumda beklemesi gerektiği kadar bırakıcam saçımda. Şimdilik pek bir faydasını görmedim ama şöyle bir durum var ki ben her banyo sonrası saçıma ya köpük, ya gliss, yani mutlaka şekillendirici birşey sürüyorum. Protek'in bu maskesini de köpükle şekillendirdiğim saçıma direkt uyguladım. Acaba saçta hiçbirşey olmamalı mı ne dersiniz???

internetten baktım ama sizin söylediğiniz fiyatların çok üstünde baya fark var yani :97:

Ohh ne güzel, köpük içerisindeki ne kadar zararlı madde varsa onlarıda saç katiküllerine taşıdın Tatlım, bakımlar temiz cilt ve saç üzerine yapılır...

Ohh ne güzel, köpük içerisindeki ne kadar zararlı madde varsa onlarıda saç katiküllerine taşıdın Tatlım, bakımlar temiz cilt ve saç üzerine yapılır...

Daha da bakımsız hale geldi yani Tebrik ediyorum kendimi ve bir sonraki bakım için bu eşek kafamı doğru düzgün hazırlamak üzere huzurunuzdan çekiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…